IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• прогнозки

eur/usd buy 1,2240 s/l 1,2228 t/p 1,2270
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• прогнозки

exploziv4o чета от няколко дена простотиите ти във форума. Но най-после се изкуших да ти напиша няколко реда защото прекали. Първо Трики съвсем добронамерено се опита да води разговор с теб но ти помисли че се заяжда.Второ наистина се дразня от такива новаци които идват тук и се мислят за безсмъртни все едно са кои знае каква голяма риба и едва ли не те определят пазара. А всъщност exploziv4o такива като тебе минават от тук за един месец и след това не ги виждаме повече. Надявам се да не съм прав обикновено такива като теб помпят демо помпят демо решават че са станали добри почват реални пари.След най-много месец си затриват реал-а и вече не се правят на утворени. Тогава има два варянта или се усазнават и почват да се учат от другите или се отказват за винаги. Така че надявам се ти да си от тези дето ще продължът но мисля че не си. Не приемаи този пост като заяждане приеми го като приятелско намигване на човек минал по твоя път. Желая ти успех и би било хубавно не само да се заяждаш с тук пишещите но и да се вслушваш в думите им.
      П.С. Дано си си затворил дългите евра иначе може и да се наложи да си пускаш ново демо )).
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• прогнозки

Пич, това което постнах е достатъчно красноречиво. Нито имам намерение да се заяждам с теб, нито да те плюя, нито да ти давам съвети. УСПЕХ!

Коментар

• прогнозки

този пазар обича смелите и умни играчи

Коментар

• прогнозки

Трики дръж се за масата че скоро положителната територия ще си смени собственика

Коментар

• прогнозки

Ето я и моята алогична игра по тренда, но аз съм по-глупав и затова играя по тренда. Нека да оставим играта срещу тренда на професионалистите.

Извинете ме, че пълня форума с тия графики!!!

Коментар

• прогнозки

ти какво му се връзваш на приказките, то е ясно как играе! още само като чуеш как приказва ти става ясно колко знае за пазара. Остави го да се забавлява и да се мисли за велик... и да избии някой комплекс, пък може и да се понаучи.

Коментар

• прогнозки

Нека всички видят как експлозивен играе с/у тренда, но да не забравяме че е институционален инвеститор и 6-7 фигури нямат никакво значение за него :-)

Не се притеснявай, ще обърнеш тренда, ние вярваме в теб!!!

Коментар

• прогнозки

прогнозките :

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• AUD/USD

горчивото хапче приготвено за днес го глътнахме вчера, днес е ден за забавление

Коментар

• AUD/USD

Някъде бях чувал че човек е голям толкова колкото са големи мечтите му, все пак съм само на 22 и трябва да се справя с гравитацията.

Коментар

• eur/nzd

удвоявам дългата, средна цена1.7220 стоп 1.6850 т.п 1.7650 next 1.85 next 1.95 === Трики, това 0.7730 в aud/usd не означава нищо както по късно сам ще се убедиш, за твое съжаление с пълна кошничка отровни гъбки( СТОПЧЕТА ) както обикновенно

Коментар

• AUD/USD

Грешка, пробив на 0,7730 няма да ни заведе до 0,7850. Създава условие за опит за ходене до там. Успех и на тебе експлозивен.

Коментар

• AUD/USD

Приятелю експлозивен, за твое съжаление и двете ми позиции: къс Aud/Usd от 0,7697 и дълъг Usd/Cadот 1,2511 са на положителна територия, за разлика от твоите дълги кабели със 100 добавки и то срещу тренда. Ако не ти е ясно погледни графиките и ще разбереш, че това покачване досега си беше просто корекция на тренда. Ауда има една тренд линия, и едва нейния пробив около 0,7730 ще закара ауда до тази мечта 0,7850. Гледам да съм обективен, без да имам пред вид позициите си.

Коментар

• AUD/USD

Трики, приготви си кошничката за гъби

Коментар

Working...
                                X