IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Ne se korkai 4ak tolkova

Коментар

• EUR/USD

Tova evro se samozabravi????

Коментар

• EUR/USD

Експлозивчооооо, къде си. Излез, не се крий. Питаш ли ме дали ми е зле?

Коментар

• EUR/USD

Мда. Цел 4 фигури надолу

Коментар

• EUR/USD

Излязохме от descending triangle. H4
            CRS-Finance™

Коментар

• Пиво

Пиво, не се коркам много. Прав си, че е българска работа. Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле. Аз се мъча тука да помогна където мога !

Коментар

• EURO

EURO-DOLLAR: Low prints seen at $1.2228 with the pair now steadying
                around $1.2245 leaving traders to pick up the pieces and try to figure
                out who did what to whom. One veteran trader explains that the move was
                as extensive as it was simply because nobody was correctly positioned
                for a euro slide, that the few shorts that were left were squeezed on
                the initial move higher and the slightly euro bullish sentiment that was
                around explains the euro buying on dips, as noted earlier. Lack of
                significant bounce from the lows suggests that few have profits to book
                on the slide, the trader adds, noting that the low at $1.2228 brings the
                pair to within 15 pips or so of the lows marked Monday.

Provided by: Market News International

Коментар

• Внимавайте, защото:

An unexpected near-term event risk has cropped up this afternoon as the White House is set to
                  update its economic assumptions at 18:30 GMT. A lower fiscal deficit will likely
                  be one of the assumptions as tax revenues have beaten expectations of late.

Пак ще слъжат колко бляскаво е бъдещето на Американската икономика.
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• БГ, обществото, ние и чак тогава "форумът"

Доне, благодаря! Аз сутринта го закрих кабела - немам нерви))
                    Сега се доверих на швейцареца, ама нали видиш, предателя му неден, фърли пушка-мушка и бега през глава. Сега там ще добавям - ама този път ще го направя сам и КАКТО ТРЯБВА))

Трики, хич не се връзвай батка, давай да си правим весело, пък да се пукат душманите. Там във Варна вече не става ли за плаж? Ами какво правиш още тука да си вдигаш кръвното?

Ейййййй, момчета и момичета, защо все ние българите се ядем помежду си бе?
                    На още 3 държави чета форумите, няма такива изпълнения, а и те пари губят и на тях не им е весело, когато става това.
                    Питате ли се понякога, заслужаваме ли си хала, след като дори не можем да сме толерантни един към друг, ПОНЕ НА ДУМИ?
                    Мъкаааааа, мъка.

Без единство към простака, няма да има оправия. Писнало ми е от скътавки в тоя живот.
                    А БЪЛГАРИНА ЧУДЕСНО СЕ СКЪТАВА ОТ ЦЯЛАТА ЗАОБИКАЛЯЩА ГО "ЗАДУШЕВНА СРЕДА" ПОД МАСКАТА НА ПРОСТАКА! Не се скътавяйте, утре ще дойдат за вази, аха ГАВАЗИ ЗА ВАЗИ)))))))))))))))

Коментар

• Още ли има бикове?

Есплозивчо, вече двата ми отнесени стопа са избити и след добавката от 0,6963 съм на добра печалбичка. Ти нещо се изгуби, сигурно добавяш към дългия кабел. Извинете ме, че злобея но това диване ме изкара от нерви днес. Такива лекета винаги е имало, и ще има за напред. Важното е, че стопа ти експлозивен е на 1,7650. Само едно ме притеснява, много често добавяше към позиция с/у тренда, нещо не те ли смущава.

Пардом за злобеенето към останалите участници във форума, но всяка жаба да си знае гъола.

Коментар

• Още ли има бикове?

vsi4ko 6te se opravi sled okolo 2-3 meseca,a moje i po skoro da se pokaje obrata na EUR/$

Коментар

• Още ли има бикове?

лошо го нашамариха еврото и то баш, когато 1.24 беше на 'минутка' разстояние
                          май в прогнозите на Сити и компания има нещо вярно. Чак курс 1.1 ... не знам, но едно 1.19 бая ще разтърси пазара.

поздрави и успех на всички

Коментар

• Още ли има бикове?

Tova sa prognozi i na mnogo drugi korporacii

Коментар

• Още ли има бикове?

EURO-DOLLAR: Technical analysts at Citigroup warn that this move below
                              $1.2278 could get "ugly." "The present up-move has looked very wedge
                              like and (as per Citigroup's daily notes) similar to that seen at
                              $1.2925-$1.3125 in January before the fall to $1.2732," they say. "In
                              our experience when in succession you see: 1) a failed break out of the
                              top of this consolidation (marginal new high posted today) 2)It trades
                              back into the consolidation and 3) It breaks below the base of the
                              consolidation - an implusive move often begins," Citigroup says.
                              A sustained move below $1.2278 would suggest this possibility, which
                              would then pave the way towards larger euro support down at $1.1935/87.

Provided by: Market News International

Коментар

• Още ли има бикове?

plazna se po nadolu ot 1.228 tova evro.sega e ve4e 1.226

Коментар

Working...
                                X