IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още ли има бикове?

EURO-DOLLAR: One trader contends that some of the recent slippage in the
    pair is due to dip buyers continuing to get flushed out, those accounts
    said to have tried re-establishing longs at $1.2320 and at $1.2280,
    setting narrow stops below and those stops getting flushed out and
    adding to the weight of the euro. the words 'failed rally' now being
    mentioned in some quarters.

Provided by: Market News International

Коментар

• Svetlin

Светлине, знам за отношението ти към ПК, но не се ли замисли , че за 4,5 г на форекса съм се научил да не се влияя от чужди мнения !

Коментар

• форумът

За това ви говоря от няколко дена. При тренд sell on rallies!!!
        Затова изгубих 2 стопа, но сега се чувствам добре скъсото кенгуро от 0,6997. Предните две стопчета бяха с малко поръчки, тази е двойна засега с още добавки по пътя надолу.

Коментар

• форума

Астор, преди доста време ми даде мейл в yahoo.
          Продължаваш ли да го ползваш?

Коментар

• форумът

V USA da ne misli6 4e e po malka burokraciata

Коментар

• форумът

Камене, прекаляваш с четенето на трудовете на ПК. Това бързо връщане от 1,2350 показва, че там е имало сериозни поръчки продава. Последвалият пробив под фигурата само затвърждава този факт, както и слабостта на еврото. Колкото и да е силна омразата на ЕД и Азия към САЩ, ЕС си е само царство на бюрокрацията.

Коментар

• форумът

dotuk sam saglasen.....????

Коментар

• форума

От доста време не съм се мяркъл насам но нищо ново не виждам.
                  Все същите играчи.Изобщо,драма.
                  Като ви предлагах курсче -нещете.
                  Е сега се бъхтайте като грешници.
                  Вече нищо не предлагам.Макар че може да ми платите само да седнем на една маса.Дори и дума да не разменим пак ще сте напред.
                  Чао

Коментар

• форумът

EURO-DOLLAR: Trader chatter suggesting the 'someone' may have been
                    defending a $1.2355 or $1.2360 option barrier and showed their hand by
                    knocking the euro down after stops were hit atop $1.2350. Traders
                    speculating that the 'someone' could be a UK clearer or an Asian
                    sovereign name. Pair now flushing out intra-day stops under $1.2300 but
                    expected to encounter bids to $1.2280, a level that one trader
                    now suggests is a good buy level (with a $1.2250 stop) for a rebound to
                    $1.2350.

Provided by: Market News International

Коментар

• форумът

Камене, знам че с моят 3-годишен опит мисля, че мога да съм полезен на новите трейдъри и затова си поствам позициите и вижданията. От разни форуми съм се учил и аз, но такава селяния от страна на разни анонимни екземпляри, които не биха се показали на светло не бях виждал. Тяхната неудача се експонира във форума под формата на злобни заяждания и забележчици. Но мен ме б.. о... работа за тези , надявам се някой поне да е оценил труда ми и желанието ми да помогна колкото мога.

Коментар

• gbp/usd

LONG 1.8160 STOP 1.7650 TARGET 1.95 NEXT 2.0250

Коментар

• aud/usd

О.o.o.. kiki...

Коментар

• aud/usd

Приятелю експлозивен, аз за поне имам смелостта и доблестта да си поствам позициите. И не ме е срам, загубите са част от играта. Аз тези два стопа ще си ги изкарам. Най-лесно е само да плюеш, но не можеш да си представиш колко смешен ставаш в очите на всички с това поведение. Само можем да гадаем каква ти е позицията.

Коментар

• форумът

Добър вечер на всички. Виждам, че макар и да има нови участници , форумът си остава все така "ИЗИСКАН".
                              Личното ми мнение е , че ако еврото е над 1,23 и паунда над 1,8315 при дневното си затваряне посоката е нагоре. Сега ми се струва , че гледаме обиране на стопове, но все пак аз съм мечи настроен спрямо долара и мнението ми не е обективно.
                              Пожелавам на всички трейдъри много профити !

Коментар

• aud/usd

първо удвоеното стопче на 0.7740 и после без тебе, както обикновенно

Коментар

X