IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• euro

Richi 1.2260
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• euro

Днес съм в страхотна форма и усещам пазара, плюс това стопа в евро долар ми е къс и не ми пука много. Както виждам и двете ми позиции бяха повече от добри.

Коментар

• euro

dneska zatvariame na 1.207

Коментар

• euro

Трики късата позиция може да е само под 1.2160 иначе си е рисково
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• euro

Късо евро от 1,2178, стоп 1,2195.

Коментар

• euro

http://bnight.my.contact.bg/Analizi/index.htm извинявам се че малко късно ги пускам но имах неотложни ангажименти. Късмет на всички. Като цяло идеята ми е следната оставяки на страна техниката. Има две опциони бариери 1.22 1.2250 които ще задържат еврото и една на 1.20 въпроса е кои опции ще предопчетът да запазят. Личното ми мнение е че нямат сметка тези които са на 1.22 и 1.2250 да излезат затова опциите на 1.20 ще са под натиски. Което много добре ще се сачетае фондаментално с данните от щатите и заседанито в европа. Все пак има вероятност да не съм прав фондаментално за 1.20 днес но чисто технически погледнато сме за 1.2260. Корекция така дългоочаквана от мен и много други късмет на всички.

Коментар

• Интересно дали...

Na dali

Коментар

• euro

Ако eur/chf върне малко е твърде възможно usd/chf да мине под 1.2660, което едва ли би спряло
                  eur doll

Коментар

• the fan

Евро/франк опря трендлинията и затова смятам, че поскъпването на евро долар ще приключи скоро.

Евро/паунд го виждам като корекция, като събера пъзела разбирам защо евро/долар поскъпва повече от кабела, който не иска да ходи нагоре и освен това очаквам да попадне в хладната прегръдка на алигатора.

Коментар

• the fan

Фен, не съм КОКО и не знам защо си мислиш такива неща. Казвам се Илиян Стефанов.
                      Продадох кабела 1,8252, стоп 1,8292.

Коментар

• the fan

Коко го няма явно , държеше кабел и онзи ден нали питах за него , защото си оставях кабела само !Не че бях сигурен , но при кабела отдавна си изглеждаше по-лесно за защита а и еврото удариха най-вече , изобщо не го очаквах.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• ясно се вижда

Вчера на графиката имаше два бара един до друг със стърчащи шипове на двете страни , на втория на юг и очаквах да тръгне леко на юг и после на север.Получи се защото го оставиха да си реверсира спокойно.Сега дали ще е корекция , дали ще е по тренда на север - него вече го нямало така пишат Сити , а дали пишат каквото мислят ?Бъфет пък бил захапал евра от 1.34 , после пък купил евтини долари .И пък ясно да се вижда?На месечна коридора си е цял целеничък за на север , иначе де що е фигура , линия на по малките графики всичко се обра вече.1.20 е страшно , кой знае и него може да го пробват , а в летния реиндж преди година , там съпротиви да искаш линии едни малки триъгълничета имаше.Сега ако почнем и тях да ги дирим , какво ще стане?
                          D.Y.F-091066

Коментар

• eur doll

Koko, стига с тия риби.. вече имам чувството, че не седя пред компютъра, а пред витрина в рибарски магазин По-добре да гледаме 1.2220 ... ако евро/паунд мине над 6675 според мен е твърде възможно да го видим. Успех!

Коментар

• Трики

супертрейдър, може ли човек да е сигурен в нещо тия дни? Просто това ми изглежда по-логично в момента, акулите всяват паника сред дребните рибки, вземат им стопчетата и пак старата песен. Това е моето виждане.

Коментар

• eur/usd

мина нивото от 1.2155/60 така че може и да расте още поне според мен

Коментар

Working...
                                X