IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bnight

no imam 4uvstvoto 4e moge i da zatvorime malko po nagote 1.207-1.21

Коментар

• bnight

Няколко неща мога да кажа:
      1. БАХ МААМУ И ПАЗАР
      2. НЕ ИГРАЙТЕ НА НОВИНИ
      3. ПО-ДОБРЕ ВЪОБЩЕ НЕ ИГРАЙТЕ

Коментар

• bnight

1.2150 също е много важно но първо да видя цифри под 1.2160 да съм по-спокоен.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

Elliet mu vikat mai

Коментар

• bnight

нивото е 2150

Коментар

• bnight

ей тва е егати и простотията в такива дни се питам за какво играя Между другото пазара става все по-ненормален и ако сега слезе под 1.2160 1.2070 може и да не се окаже толкова далече.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

Ще ти пиша на мейла!
                D.Y.F-091066

Коментар

• AWE-ЕЕЕЕЕ...

Какво да кажа за пазара: пазар като пазар!

Аз, без да съм сигурен в крайния резултат /!!!/, ще проверя отново онзи /AWE/ модел на Елиът за двойката GBP/USD, но условието, ако правилно съм го разбрал, е от този момент И АКО достигнем цената 1,8291- 1,8294, след нея да СЪМ Sell. Колко много неща не разбираме, но ги правим: ето, аз не разбирам Форекса, а какво правя на този пазар?...
                  Повтарям /заради хората, които биха ме упрекнали, че се опитвам да ги поучавам/: не препоръчвам този начин на отиграване !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Говоря в единствено число, защото не мога да давам съвети на хората- къде да инвестират свободните си /!!!/ средства! Всеки сам знае с какво разполага, какво може да си позволи ДА РИСКУВА!!!

Успех, трейдъри! В края да си зададем и въпроса: а какво ще стане, ако продължи нагоре, т.е. днес въпросната валутна двойка не се придържа към въпросния /AWE/ модел...

Коментар

• bnight

супертрейдър късно затрих акаунта с една много много тъпа къса позиция.

Коментар

• bnight

Днес реално си стой настрани от пазара и да опитват каквото щат , сигурно ще има рамки за лимити и какво ли не .Затиснах си временно дългите и съм извън пазара.Иначе ми изглежда като реиндж пред корекция или пробив.Ще си покаже , винаги има възможност ...
                      D.Y.F-091066

Коментар

• euro

Подавам си оставката

Коментар

• euro

Май коронния им номер от предишните дни днес няма да се получи.След малко ще почнат да купуват евра като луди.Днес 1.2260 и то не заради техника или фундамент ,а заради спекулата(до толкова до колкото и тя не е фундамент)

Коментар

• euro

Richi незнам ама май ще е днес

Коментар

• euro

zapazil sam si gi za dr. sedmica tezi niva ina4e i az gi imam v predvid

Коментар

• euro

ok

Коментар

Working...
                                X