If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ей тва е егати и простотията в такива дни се питам за какво играя Между другото пазара става все по-ненормален и ако сега слезе под 1.2160 1.2070 може и да не се окаже толкова далече.
Аз, без да съм сигурен в крайния резултат /!!!/, ще проверя отново онзи /AWE/ модел на Елиът за двойката GBP/USD, но условието, ако правилно съм го разбрал, е от този момент И АКО достигнем цената 1,8291- 1,8294, след нея да СЪМ Sell. Колко много неща не разбираме, но ги правим: ето, аз не разбирам Форекса, а какво правя на този пазар?...
Повтарям /заради хората, които биха ме упрекнали, че се опитвам да ги поучавам/: не препоръчвам този начин на отиграване !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Говоря в единствено число, защото не мога да давам съвети на хората- къде да инвестират свободните си /!!!/ средства! Всеки сам знае с какво разполага, какво може да си позволи ДА РИСКУВА!!!
Успех, трейдъри! В края да си зададем и въпроса: а какво ще стане, ако продължи нагоре, т.е. днес въпросната валутна двойка не се придържа към въпросния /AWE/ модел...
Днес реално си стой настрани от пазара и да опитват каквото щат , сигурно ще има рамки за лимити и какво ли не .Затиснах си временно дългите и съм извън пазара.Иначе ми изглежда като реиндж пред корекция или пробив.Ще си покаже , винаги има възможност ...
Май коронния им номер от предишните дни днес няма да се получи.След малко ще почнат да купуват евра като луди.Днес 1.2260 и то не заради техника или фундамент ,а заради спекулата(до толкова до колкото и тя не е фундамент)
Коментар