IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Спеко, един облог, сега аз имам едно пътуване 300-400км докато се върна курса ще бъде под 1.28 сега е 2906 моят стоп го слагам 1.2944 и ТП 1.2766.
    Та облогът докато се върна ще имам задействан ТП.
    Една бира
    ами аз този вариант него отричам, дори е много вероятен,
    но един метър бира някой ден може да изпием, аз черпя, но бирата по-нататък

Коментар

• Сега ще гледам едно семинарче за кабела.
      What Moves Currencies? - A Critical Day for GBP/USD
      Sponsored by :
      Expert Toni Juste, FX Advisor at FXstreet.com
      Date May 17th, 2006 - 10:00GMT 6:00EST
      End approx. 11:00GMT

Да видим какво ще кажат. Някой ако има желание 10 мин, може да се запише.

Коментар

• Спеко, един облог, сега аз имам едно пътуване 300-400км докато се върна курса ще бъде под 1.28 сега е 2906 моят стоп го слагам 1.2944 и ТП 1.2766.
        Та облогът докато се върна ще имам задействан ТП.
        Една бира

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от SPEKO
          а до 1 г ще има и фалирали
          Аз селнах 1.2909 цел 1.2730 стоп още не знам, имах един малък лимитиран ордер но беше с къс стоп и ми го е ударило
          и аз съм селнал малко, но се надявам да опитаме 2932-6 и да добавя още малко селлове с таргет неясен, но съм убеден че ще сме над 1.30 до 3,4 дни

Коментар

Първоначално изпратено от SPEKO
            Аз селнах 1.2909 цел 1.2730 стоп още не знам, имах един малък лимитиран ордер но беше с къс стоп и ми го е ударило

Коментар

• пуснах един пробен sell на кабела 1.8986 стоп 1.9005 пък да видим какво ще стане.

Коментар

• GBP-to she izbie ribata.
                Лошо Гошо!
                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Кабела направи първи опит. Сега се чудя дали да добавям към дългите или да затварям.

Коментар

• UK

Ако сте забелязали там вече безработни нямат , сигурно затова е този страх да не вземат да си внесат , с този розов фундамент прилича на водене за носа , тези икономики ще ударят ръст тая година едни 10% сигурно както процъфтяват.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Коментар

Късите според мен, голям рев ще му теглят, ама голям в следващите 2 седмици

Коментар

• Коко

Късите долари държат съотношение едно към осем или дори едно към 12 го дават някои , не могат да затворят тези акули , освен ако не ги налапа на дълго някоя дремеща акула , то има такива дето дремят и поглеждат с едно око какво става , но те са много хищни животни и правят големи абсолютни върхове като влязат , златото сигурно са го прицелили , но на тях им харесват само цифри на абсурда примерно кабел 2.40 , злато 1000 долара ей такива неща трейдват и не се мъчат всеки ден , а тези с големите обеми сега на къси долари са много силни от към ресурс , все пак няма по велик играч от щатския фундамент и политика. Европа също не е за подценяване , а за японците не говорим Бож ако изкочат на пазара тези сами си правят харакири , те години наред си правеха курса и знаят как.Вече няколко пъти сбъркаха тези и продължават да работят в този тесен тренд , доста е рисковано според мен щото държат таргета на пробива ако го изпуснат на ниво там от където тръгна правят на Годим триъгълничето защото са доста заспали очевидно. Чакам да го избутат и до 3170 и дори 3250 има един такъв предходен таргет.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от arokh
                            Почна се пак.
                            Въпросът е какво се почна??? ;-)

Дано да е лъжливо движение на горе и после южен вятър и кой каза ... У - ВОЛ - НЕ - НИ - Ееееееее ......... хахаха

Коментар

• Почна се пак.

Коментар

• Re: Какво мислите за GBP/USD

Първоначално изпратено от koko
                                Първоначално изпратено от Daylight
                                Мисля че е време да се скъси GBP/USD цел 1.8530 , 1.8250
                                Малко му е рано според мен, нещо може би от малко под 8939 със къс стоп за проба става но мисля че сега ще бият нагоре за малко аз за това имам лимит сел на еврото горе
                                Така е ако минем 1.90 може би ще отиде и до 1.9220. Но почвам да изграждам къса с 2 % от акаунта.
                                USD/JPY също според мен е за BUY eвентуален стоп може да се сложи под 109.10 или 108.80 цел 113.40
                                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

Working...
                                X