IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Джека, много неща пазя по компа си, тъй като съм завършил това, но не намерих никъде нещо и на бг и на ен едновременно ако мога да ти бъда някога с нещо полезен скайп fxmasters

Така еврото му е трудно да бие май това незначително връхче 2870 ако това е факт то целта би трябвало да е 1.2710 на предстоящ спад, аз нямам решение на тоя кейс и поради факта че имам голяма каруца къси, които за щастие се чувстват добре след като касирах вчера поредната доза, аз не намирам за разумно да скъся от тук 1.2853 въпреки че се изкушавам но предпочитам лимитираната горе да си стои засега и утре при ясен сигнал ще се включа.
    Успех

Коментар

• Става въпрос за квото и да е по мениджмънт,дето е на английски с превод на български,около 10 стр.
      Айде дотук с флууда.
      ICQ 201-477-738 ако някой иска да помогне.
      УСПЕХ,спекуланти !

Коментар

• Re: Какво мислите за GBP/USD

Първоначално изпратено от Daylight
        Мисля че е време да се скъси GBP/USD цел 1.8530 , 1.8250
        Малко му е рано според мен, нещо може би от малко под 8939 със къс стоп за проба става но мисля че сега ще бият нагоре за малко аз за това имам лимит сел на еврото горе

Коментар

• Re: малко встрани

Първоначално изпратено от Jekata
          Извинявам се ... но имам остра нужда от четиво на тема мениджмънт на български със съответния "извор" на английски
          Дали на някой му се намира нещо по въпроса от младините ?
          Мерси предварително и още веднъж се извинявам за "лирическото" отклонение!

P.S. : Тва злато нагоре-надолу...ще гоним ли още $ 1000 ?
          Дай някоя конкретна тема де, това е доста обширно понятие

Коментар

• Какво мислите за GBP/USD

Мисля че е време да се скъси GBP/USD цел 1.8530 , 1.8250
            Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• малко встрани

Извинявам се ... но имам остра нужда от четиво на тема мениджмънт на български със съответния "извор" на английски
              Дали на някой му се намира нещо по въпроса от младините ?
              Мерси предварително и още веднъж се извинявам за "лирическото" отклонение!

P.S. : Тва злато нагоре-надолу...ще гоним ли още $ 1000 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Чети внимателно казах ----по всяка вероятност от БОЖ ако са под 100----
                Те са нетни износителни много силна хиена не им е изгодна
                ООПС,
                Много се извинявам

Коментар

• Спеко

http://forexmasters.hit.bg/jpy.gif

Коментар

• купувам на корекции , затварям на върхове
                    коко за тая стратегия ти ме открехна , покраи твоя приятел дето ...
                    по добра от нея в тренд нема
                    потвърждението в публичното демо на стс

Коментар

• Бат Спеко обаче технически доларйена е за някъде около 71 ако искаш ще издиря старата графика от преди няколко месеца

Коментар

• Чети внимателно казах ----по всяка вероятност от БОЖ ако са под 100----
                        Те са нетни износителни много силна хиена не им е изгодна

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          ХеХе днес хубав рейндж се е заформил. Аз обаче си починах страхотно, обикалях планини манастири и прочие прекрасни места.

Значи аз горе в друг форум открих на 1.2960 една тема евро капут да живее долара, но това си е бъзик, истината е че докато не видим пробив на 1.2450 то това може да е една красива корекция дори съм склонен да мисля че нива от 1.34 могат да бъдат видяни при доста голяма вероятност именно от 1.24 ниво. Въпреки това аз ще се опитам да стискам еврата си поне до 1.19. Това което говори СПЕКО за 1.4ххх за мен е утопия в рамките на тая година аз съм склонен да мисля че ако такъв номер стане ще сме свидетели на банкова интервенция по всяка вероятност от БОЖ ако са под 100 или дори ЕЦБ въпреки че са бюрократи, за хамерика не вярвам те ще пищтят но ще им е кеф и на износители и на дефицит.
                          Но исках да кажа че е рано да се говори за каквото и да е - аз лично моят чоп съм си го хвърлил - но това си е чоп и да си кажа честно причината е в лихвения диференциял.
                          Успехи
                          Ех Бате Коко,

От БОЖ трябва да са луди да правият интервенции преди 100.
                          Дори напритив ще започнат устни интервенции в подкрепа на йената за нейното поскъпване под 100

Коментар

• Интрадей поръчка си слагам и до утре нищо няма да пипам

Лимит селл ордер ЕУР 1.2896 Стоп 1.2906 -10п Цел 1.2866

Аз лично предполагам едно краткосрочно развитие в следният порядък

В момента курса е 1.2854
                            Бием връхчето и се качваме до 1.2898 от там падаме 1.2866 - това дето сега ще го думнем, и пак нагоре до 1.2890 и утре ще му мислим нататък
                            Обаче имайте в предвид че днес не съм следил динамиката на пазара и може да греша а и това разбира се не е предпоставка за търговия

Успехи

Коментар

• ХеХе днес хубав рейндж се е заформил. Аз обаче си починах страхотно, обикалях планини манастири и прочие прекрасни места.

Значи аз горе в друг форум открих на 1.2960 една тема евро капут да живее долара, но това си е бъзик, истината е че докато не видим пробив на 1.2450 то това може да е една красива корекция дори съм склонен да мисля че нива от 1.34 могат да бъдат видяни при доста голяма вероятност именно от 1.24 ниво. Въпреки това аз ще се опитам да стискам еврата си поне до 1.19. Това което говори СПЕКО за 1.4ххх за мен е утопия в рамките на тая година аз съм склонен да мисля че ако такъв номер стане ще сме свидетели на банкова интервенция по всяка вероятност от БОЖ ако са под 100 или дори ЕЦБ въпреки че са бюрократи, за хамерика не вярвам те ще пищтят но ще им е кеф и на износители и на дефицит.

Но исках да кажа че е рано да се говори за каквото и да е - аз лично моят чоп съм си го хвърлил - но това си е чоп и да си кажа честно причината е в лихвения диференциял.
                              Успехи

Коментар

• Възможно но не и задължително!
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X