IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Speko

Ами какво им остава да им купят късите долари на тия ли , лихвата на долара е топ новината за този пазар а те я обърнаха сигурно изтреляха милиарди къси долари тогава , знам ли ги какво правят и кога ще си направят т.п. , гледам все над цената от където си пласираха.. си стои , значи държат здраво фронта срещу долара , днес ще ги ощипят с троен суап. За 3 месеца ще платят една фигура суап. Няма обеми пазара при такава диспропорция в двете посоки , по скоро народа нито купува нито продава.Тази волатилност я правят със затваряния малки и нови къси долари , простo движат пазара сигурно работят по въпроса за суапа знам ли.
    D.Y.F-091066

Коментар

• купува народа долари, купува и това си е!

Коментар

• махо

Браво на теб , защото аз преди малко си купих 10к евро , че иначе не ще да пада , ще го излъжа не се притеснявай , вече ми писна да вземем да купуваме че да пада.
        D.Y.F-091066

Коментар

• eurusd: az pyk si mislia, che trygna nadolu - imam kysa ot 1.29

Коментар

• Спеко

Слагай им т.п. 0.97 и не им обръщай внимание:-))
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец
              Евала,
              поне си признаваш
              Е да ама имам само 240$, но съм си купил

ха ха ха

Коментар

• Евала,
                поне си признаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                  Първоначално изпратено от SPEKO
                  купува народа щатски долари, купува, сълзи купува
                  Потоп от сълци се задават, потоп
                  народа гледа, ли гледа, нека гледа нека се учи, ех народе 1.59 НАРОДЕ
                  то не че и аз не съм купил, ама това е друга тема

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                    купува народа щатски долари, купува, сълзи купува
                    народа гледа, ли гледа, нека гледа нека се учи, ех народе 1.59 НАРОДЕ

Коментар

• купува народа щатски долари, купува, сълзи купува

Коментар

• Не знам как виждате нещата , но къси при EUR/USD не ми се виждат разумни на този етап : внимавайте !

http://investorbg.to.md/eur.gif

Коментар

• аз не зная дали съм от по-опитните, но да означава
                          по надолу на графиката има фалшив пробив на тази линия и едва ли ще правят втори фалшив пробив

Коментар

• Имам един въпрос към по-опитните. При Е/Д ако достигне ниво около 1.28 това означава ли потвърждение на пробива на Н4 и очакване на по-сериозна корекция.

Коментар

• още

и един пълзящ стоп който да влезе в действие като стигне 1.2808 на 20п нагоре да се пусне е добре , ако тръгне на юг де , но има шанс то винаги има.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

то по добре на 1.2922 или на 1.2970 чак , а т.п. ти е близо но нали целта е да го пометат , изобщо един пазар се е отворил.Трябва не с пръст на копчето да стоиш , ами с копче на пръста да си. Трябва да не пробиват 1.2980 и да направи по хубава корекция и дол. канадец поне 1.1380 да даде.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X