IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така това е лично мнение и никой да не се съобразява, защото днес пак изпуснах динамиката и само на пръв поглед сега е 1.2738 - ако 2710 падне сме 1.2630 цел обаче според мен то си реве за поне 1.28 нагоре така че аз пуснах един малък лонг със стоп 1.2697, но просто ташак си правя само със 50к ТП 1.28
    Успехи

Коментар

• Нещо не ми се вярва 1.2710 да падне сега мислих да купя но 140п са ми достатъчно за днес, защото като почна с лакомията такава тояга ям, а най голям кеф е когато имам 7-8 поредни успешни удара и тъкмо си кажа е сега хванах ритъма - бам милките и после бачкам 3 седмици да избивам загуби хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
        KOKO,

кога ги мина тези 300км?
        с колко караш?
        Не карах аз а една колежка, тя е луда, ама аз над 150 не им давах да минава защото колата няма още 2000км и двигателя може да се окоти като не е разработен, хехе

Коментар

• speko

Казах ли ти че ме чакат да купя , обаче познай колко долари съм им купил насреща на тез 10к евро.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Ще го направите алкохолик това момче, бре -)
            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• KOKO,

кога ги мина тези 300км?
              с колко караш?

Коментар

• 1 метър бира и от мен за Коко

Коментар

• ХеХе сега влизам и гледам задействан ТП

Успехи

Коментар

• Днес се очертава светъл ден за Българската демокрация

Коментар

• бира, бира

аре и от мен една бира за коко

Коментар

• днес EUR/USD графиката е като филм на ужасите !

Коментар

• е/д купувам на корекции , затварям на върхове - резултата след ден в публичното демо на стс

Коментар

• Zlatoto gotvi novi skokove v blizko badeshte na Dnevna

Коментар

• Speko

Досега не е било суапа да не е определящ за посоката дългосрочно , ще се случи за първи път , долара падне ли от сцената , трябва да качат рублата на негово място и Жириновски като вземе да приказва смятай какво ще става и тогава ще викат днес много слаб ден направихме само 10фигури нагоре и 15 надолу.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Speko

Първоначално изпратено от supertrader
                                Ами какво им остава да им купят късите долари на тия ли , лихвата на долара е топ новината за този пазар а те я обърнаха сигурно изтреляха милиарди къси долари тогава , знам ли ги какво правят и кога ще си направят т.п. , гледам все над цената от където си пласираха.. си стои , значи държат здраво фронта срещу долара , днес ще ги ощипят с троен суап. За 3 месеца ще платят една фигура суап. Няма обеми пазара при такава диспропорция в двете посоки , по скоро народа нито купува нито продава.Тази волатилност я правят със затваряния малки и нови къси долари , простo движат пазара сигурно работят по въпроса за суапа знам ли.
                                СТ,
                                Според мен и 2-пъти да е по голям суапът, все тая, долара ще пада ДЪЛГОСРОЧНО

Ама това си е мое мнение

Коментар

Working...
                                X