IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко

Под 1.2716 затвори но иначе недей бърза , ако не скалпваш де , защото има шанс за 1.2870 за последно.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Коко ти нали имаше къси GBP/USD? Какво стана там?
      Аз моите ги даржа от вчера в момента са на 50 пипа + и преместих стопа на 0. цената ми е 1.8860 но мисля че ще има корекция поне до 1.86
      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Абе спеко вече съм на плюс 300д аз се бъзикам за дискотечни след малко може и да затворя

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Така последно сега цената е 2710 за 2п оцеля стопа средна цена не знам общо 300к последна добавка 2707 стоп 2700 на тоя етап загуба -370д цел 1.2800

Успех
          koko,

то 28 може и до 3-4 часа да видим

Коментар

• Така последно сега цената е 2710 за 2п оцеля стопа средна цена не знам общо 300к последна добавка 2707 стоп 2700 на тоя етап загуба -370д цел 1.2800

Успех

Коментар

• Koko

2660 kazvam pak she vidim
              D.Y.F-091066

Коментар

• Има добавка х4 2713 вдигам стопа на 2700

Коментар

Опасен, сега е 1.2721 аз сега съм дълъг със къс стоп не ми се вярва 1.2710 да падне ако обаче стане отиваме на онова много красиво нива 1.2630 което ни доказа че сме в даунтренд при корекцията от 1.36 после нагоре беше пак есдно хубаво за край на С и въобще и сега ще ни каже доста неща, но сега мисля първо 1.2809 преди пробив на 1.2710
                  Аз днес няма да търгувам повече, няма дори да се бъзикам с пазара! :-) хехехе
                  Да не говорим, че сега съм в службата, а в къщи ми изгоря LAN-картата, та нямам интернет... :-(

Относно бъдещето - за мен по-вероятното е да се устремиме много силно на долу - повече от това, което еврото направи до сега! Иска ми се от това да видиме един H&S и вече от нива 1.1900 да му мислиме... Ако това стане ще изляза на печалба и то не малка ;-)

Аз излизам, че да се прибирам да почивам! :-)
                  Приятна вечер! ;-)

Коментар

• Опасен, сега е 1.2721 аз сега съм дълъг със къс стоп не ми се вярва 1.2710 да падне ако обаче стане отиваме на онова много красиво нива 1.2630 което ни доказа че сме в даунтренд при корекцията от 1.36 после нагоре беше пак есдно хубаво за край на С и въобще и сега ще ни каже доста неща, но сега мисля първо 1.2809 преди пробив на 1.2710

Коментар

• Мерси, Koko! :-)
                      Честито и на теб и много успехи на всички! ;-)

Коментар

• Честито Опасен браво че ти издържаха нервите

Коментар

• EURUSD

Прекрасно е, когато в рамките на деня курса прави две фигури в твоята посока!!! :-)
                          Коко, казах ли ти оня ден, че пазара отдавна не беше правил две и повече фигури за един ден!!! ;-)
                          За малко съм изпреварил събитията... 203 пипса до сега

Успехи!

Коментар

• Близо година бяхме свидетели на мърляви движения, аз тъкмо бях започнал да си задавам въпроса абе кво става с тоя форекс сега е уелкъм ту дъ хоум хехе правят си по 200п на ден и за нищо ги нямат, е това еживота, аз преди 3 години почнах по едно време само кабел на крос на ема 5 и 20 хехе и на 144

Коментар

• Коко

Купих си горе малко евре както писах , и не държа да ги затворя на плюс. А твоята колежка няма ли позиции които да иска утре , вдруги ден да затвори че кара като луда новата си кола , или иска колата и да си остане нова вечно за нея , това да се развиват такива скорости никак не е добре , а и тя сигурно ще да има едни 50-тина хиляди километра пропътувани зад гърба си ако не и по-малко.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Така това е лично мнение и никой да не се съобразява, защото днес пак изпуснах динамиката и само на пръв поглед сега е 1.2738 - ако 2710 падне сме 1.2630 цел обаче според мен то си реве за поне 1.28 нагоре така че аз пуснах един малък лонг със стоп 1.2697, но просто ташак си правя само със 50к ТП 1.28
                                Успехи
                                Не е т....к , дори е много логично

Коментар

Working...
                                X