IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото бнигхт вече има над 100 дискотечни, аз а и не само аз му казвам на това младо момче да си изкара едни страхотни години студенство но той се е заглобил в тоя наркотик форекс още от сега ами не от сега ами от преди 2-3 години, гадно ако има как да избягам ще съм първият. ХеХе

Лонг 500к долар хиена 110.96 стоп не за сега - цел троен суап - отдавна не бях отигравал номера, просто проба мога и на минус да затворя

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Спеко хайде да се съсредоточим малко интрадей, стига с тия 1.30 1.1 дето спорим те са ясни че ще ги видим ако не утре до година две три.

Какво ще кажете за една дълга доларйена за троен суап да измъдрим
      аз това няма да го направя

Коментар

• Спеко хайде да се съсредоточим малко интрадей, стига с тия 1.30 1.1 дето спорим те са ясни че ще ги видим ако не утре до година две три.

Какво ще кажете за една дълга доларйена за троен суап да измъдрим

Коментар

• Re: speko

Първоначално изпратено от SPEKO
          Първоначално изпратено от supertrader
          Ima edin problem s izteglen nagore bar na 1 chas bi triiabvalo lajlivo no na ug da probiiat parvo e ne znam kak shte go zatvori de shte go vidim ima polovin chas
          дано падне поне още 10 пина та да аднеме
          според мен,
          имаме таргет над 30 в петък вечер

Коментар

• Re: speko

Ima edin problem s izteglen nagore bar na 1 chas bi triiabvalo lajlivo no na ug da probiiat parvo e ne znam kak shte go zatvori de shte go vidim ima polovin chas
            дано падне поне още 10 пина та да аднеме

Коментар

• speko

D.Y.F-091066

Коментар

• Speko

I az
                D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Коко

Може да не е рано и да покажат нещо около 2710-15 пак.
                  може ,може СТ,
                  но съм 99% сигурен , че сме нагоре

Коментар

• Коко

Може да не е рано и да покажат нещо около 2710-15 пак.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                      Първоначално изпратено от koko
                      Затворих 700 дискотечни
                      рано!
                      Ей аз съм стара лисица не е рано, съгласен съм на 1.28 но аз вече съм на няколко бири сега давам кормилото в ръцете на БНИГХТ да му видя сеира, щот той ми твърдеше че 2700 ке падне но аз добавих на 07 сега ще го гледам колко дискотечни ще изкара той. Спеко по принцип се бъзикам с пазара ти казах стигат ми тия пипове от сутринта, сега един друг колега изби рибата и го гледам какво прави и се кефя. А сега ще гледам БНИГХТ, после ще пиш6а какво е сътворил ХехЕ

Коментар

• Коко

Ами решете се защото онези дето много са къси на долари ще напират здраво а са от 1.2260 захапали и драпат , те ако се затворят ще затворят под това ниво , защото все пак дребосъка използва да си напазарува. Сега 60 ако го пробият продължават нагоре ако не го пробият пирона се издължава.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Затворих 700 дискотечни
                          рано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                            Коко ти нали имаше къси GBP/USD? Какво стана там?
                            Аз моите ги даржа от вчера в момента са на 50 пипа + и преместих стопа на 0. цената ми е 1.8860 но мисля че ще има корекция поне до 1.86
                            Кабела го избягах отдавна на минус, в смисъл не аз а стопа ми го избяга имах много евра и се съсредоточих там

Коментар

• Затворих 700 дискотечни

Коментар

• БНИГХТ сега е тук до мен и ме съветва да местя стопа на 2707 че да е 0 стоп на едната поръчка но е рано, аз не съм съгласен де но сега ние просто си пииваме бира и се бъзикаме с пазара хехе

Коментар

Working...
                                X