IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко, взе ми го от устЪта
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• демото ми е на плюс по дълга е/д от снощи - правя интуитивна добавкакато се върна от морето 1.35 не би ме изненадало(идеята не ми е да си сменям местожителството

Коментар

• Първоначално изпратено от GGG
        Kolegi, zasto go pravite tova s cad-a. Az ne vizdam nito edin argument nagore osven 1m grafika.

Uspeh
        ГГГ няма много аргументи за дълъг кад освен на 1-5м и на 4ч
        На 4ч имаме канал плюс пирамида на Флечър.
        Но оставяйки това настрана када е рисков за интрадей игра но става за начало на изграждане на дълга позиция, още повече че петрола доста тежи в тая цена а той няма вечно да расте и спре ли стават 2 фигури нагоре. Така че има аргументи за дълга но няма достатъчно
        Успех

Коментар

• Kolegi, zasto go pravite tova s cad-a. Az ne vizdam nito edin argument nagore osven 1m grafika.

Uspeh

Коментар

• Определено канадеца няма много път надолу, като гледам седмична не вярвам да падне много под 1.18, така че дълга със стоп 1.1750 има голям ход нагоре, това е лично и неангажиращо мнение. Лично аз съм аут засега от него.
            Успехи

Коментар

• Re: kotaranko

tova e interesno !
              symnqvam se da namerish tolkova stari danni koeto vijdam si se sblyskal
              podoben instrument veche sam vijdal i to gotov samo trqbva da go iznamqrq
              opredeleno proqvqvam interes i s golqmo udovostvie bih iskal da chuq do kade si stignal )
              uspeh

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                Първоначално изпратено от PPP
                Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                РРР, а не те ли е яд, че не го продаде, за да прибереш 50 пипа за 50 минути? Леко с канадеца, че малко хора от тук пишещите помнят колко хора удави той миналата година по това време.

В МОМЕНТА КАДА Е В SELL MODE OT WEEKLY ДО М5 ЧАРТ!
                Не ме е яд, понеже посоката е НАГОРЕ. Мога да ти вържа едно басче, че ще видим 1.22 преди 1.19

Твоята добавка променя ли факта, че видяхме 1,19 преди 1,22?
                Или ти си твърде угрижен за позицията, за да помниш какво си писал?

Разполагам с достатъчно ресурс за да си позволя да не съм чак толкова угрижен за позицията
                А добавката ми не променя факта че печелиш баса.
                Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от plovdiv
                  PPP, не разбирам защо упорито вървиш против тренда... Верно че сега е възможно да се обърне УСД/КАД, но откакто зачепнахме темата досега имаме 100 пипа надолу.
                  Ами така и така засега съм вътре, смятам че ще избия ако съм близо до текущата цена. Ако слезе под 1.1870 смятам да хеджирам в EUR/CAD.
                  Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                    РРР, а не те ли е яд, че не го продаде, за да прибереш 50 пипа за 50 минути? Леко с канадеца, че малко хора от тук пишещите помнят колко хора удави той миналата година по това време.

В МОМЕНТА КАДА Е В SELL MODE OT WEEKLY ДО М5 ЧАРТ!
                    Не ме е яд, понеже посоката е НАГОРЕ. Мога да ти вържа едно басче, че ще видим 1.22 преди 1.19

Твоята добавка променя ли факта, че видяхме 1,19 преди 1,22?
                    Или ти си твърде угрижен за позицията, за да помниш какво си писал?
                    ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Re: kotaranko

Първоначално изпратено от just
                      bi li razqsnil molqte tova s kvadratite
                      predvaritelno ti blagodarq
                      Слагаш в центъра на квадрата дата на голямо дъно ( или връх ) ... Както виждаш следващите дни са покрай него под формата на спирала . Според Ган следващата дата трябва също да бъде с голямо дъно и всяка следваща да отговаря на разстоянието между тях , но при мен неговия метод не се получава . Затова и при мен са подредени ден след ден . В ъглите на квадрата по диагонал или на кръст трябва да излязат дните с голямо дъно . Както виждаме някой наистина са там , но какво забелязах . Ако първото дъно след поставеното в средата се пада на кръст то и следващите дъна също са в кръста и по рядко в диагонала . Ако обаче следващото дъно след централната дата е в диагонала то можем да очакваме дъна по диагоналните дати . Това е най простия метод ( има и кръг на Ган + квадрата ) , но понякога върши работа .
                      Не винаги обаче ... се получава ... Забелязах , че колкото повече се отдалечаваме от центъра толкова повече отклонения можем да получим .... Методите на Ган са прилагани преди доста време ... Затова и смятам , че имат нужда от осъвременяване , а и той самия препоръчва да не се приемат твърде буквално , а да се интерпретира според пазара или времето . Например неговите методи са разработени за акции и фючърси основно , а с валутите не е така .. Тук от една валута отиваме към друга .. Затова и понякога вълновата теория отива на кино особенно при краткосрочни трендове ... Пробвах едни цикли например на Дау Джонс
                      ..от 1900 г . до сега отклоненията бяха само 2 и цикъла закова с точност дъната и върховете . Само за Най големите отклонения баха с година , но пак хващаха големи дъна . Например дъното от 2002 излезе на 2003 когато пак имаме голямо дъно ... Та Дау Джонс го подкарах и за над 100 год напред до 2140 някъде , но на валутите ударих на камък . Ако отнякъде можем да намерим графики от по стотина години може и да стане макар , че точно заради преобръщането от една валута в друга можем да ударим на камък .. Все пак долара е основна валута , но най стара графика която съм намирал е от 1954 година и не ми стига ...ако има графика от 1900 г. поне може и да стане , макар и много по трудно отколкото при индекса .

Коментар

• PPP, не разбирам защо упорито вървиш против тренда... Верно че сега е възможно да се обърне УСД/КАД, но откакто зачепнахме темата досега имаме 100 пипа надолу.

Коментар

• Re: КАДА

PPP, ма френд...
                          Защо си мислише, че се заяждам?
                          Добавка към дългите USD/CAD от 1.19 за средна цена от 1.1945
                          Успех

Коментар

• long USD/CAD 1.1902
                            SL 1.1878
                            TP 1.2038

Коментар

• КАДА

PPP, ма френд...
                              Защо си мислише, че се заяждам?
                              ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Канадеца имам един ударен стоп на 0 от добавка и едни оцелял, засега стоп на 1.19
                                Но ме притеснява че ще стане като миналата година, тогава технически беше за як ъп
                                а напрактика изора земята и несамо че загубих бая на форекс ами и едни 100д от бас с бат Петьо
                                И се чудя да добавям ли или да го пусна да пасе трева

Коментар

X