IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кавалера и статията

Според мен се развихри поредната истерия преди срещата на ФОМС.
    Тези срещи винаги са ми били неприятни. Винаги същесвува широк консенсус по отношение на решението и винаги има спекулации по отношение на изявлението.
    И като изключим тези "чудеса за 3 дни", какво е влиянието върху валутните курсове?
    Твърде скромно по мое мнение. Постепенното увеличение на лихвения % вече беше в ход, когато еврото направи ралито 1,20-1,36.
    Дори думичката "measured" да отсъства от изявлението, това отсъствие вече е консумирано. Оставям на страна, че дори нейното отсъствие не означава кой знае колко.
    Според мен ще бъде по-интересно, ако въпросната думичка си е там.
    Цената на петрола се задържа около максимума, въпреки увеличеният от ОПЕК добив, а производствените мощности са близо до своя мах капацитет.
    Европа така или иначе не спазваше 3% таван на дефицитите. Като започнем от Германия и свършим с Гърция (последно 6,1%).
    Тези "новини" според мен имат малко общо с доларовото рали вчера. Само и единствено пазарът е прав. Обяснения постфактум от никому неизвестни стратези - бол.

Коментар

• АУД/ДОЛ KOKO

Пиша това,защото и аз се засилих да продавам,ама това ме обърка и ме разколеба.

Коментар

• eur doll KOKO

Юли имам нещо в предвид, гледам еврото и играя ауд в момента, защото държи на по-къси стопове.
        Успех

Коментар

• eur doll

Фен някой за пореден път злоупотребява с ника ми, крайно време е тия детинщини да престанат

Коментар

• eur doll KOKO

КОКО,на ауда на 4 часа ли играеш,защото ако е така,сега точно пробива низходящия канал и би трябвало посоката да е север....ако пробие 0.7896 това ще е и пробив на 50% Фибо на движението от 0,7958 до 0,7834 .....та мисълта ми е,че тиси знаеш,но за мен май движението е на север засега

Коментар

• eur doll

1.3350 - тренд линия (една от важните подкрепи, подминати вчера)
              1.3085 - low 2 - 4 март ... защо не ?!?!?!? като се има предвид, че движението до момента се движи от това дали ще се използва израза "MEASURED pace" или няма да се използва ....
              та нещо не мога да разбера какво искаше да ми кажеш КОКО?.....

Коментар

• eur doll

Фен ли си, Цеци ли си, не виждам смисъл да се заяждаш като последния простак

Коментар

• eur doll

аз очаквам реиндж 1.3360 - 1.3085 ... поне до лихвата ...

Коментар

• KOKO

7858 за 200к и отворена за 60к стоп 7920

Коментар

• ED

Като че ли новата свещ след 9м ще определи посоката но аз лично предполагам че до лихвата ще сме в рейндж 1.3280-1.31 или дори 1.32-1.3140
                      Успехи

Коментар

• KOKO

mersi a s kakva cel sa ti AUD-tata?

Коментар

• KOKO

Нямям в момента много време, само затворих дългите си ауд и отворих къси ауд, пусни ми мейл и по-късно ще се свържем
                          ak@netbg.com

Коментар

• KOKO

shte mi dadesh li neshto za korespondencia s teb? iskam da pogovorim - MSN Icq ili v kraen sluchai email?

Коментар

• EUR/USD

И аз накупих малко долари

Коментар

• EUR/USD

sell 20 k @1.3184 stop 1.3241 limit 1.3100

Коментар

Working...
                                X