IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Селл кабел 1.8045 стоп 1.8060 Цел 30-50-100+п

Коментар

• Смятам, че е по вероятно този break да се окаже фалшив и да си останем в рейнджа. Ако EUR/USD пробие 1.2305 ще знаем със сигурност.
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Re: USD/JPY

Първоначално изпратено от Сашо 1977
        влизам къс на USD/JPY от 110.18 с тп.109.75 стоп на 110.47
        По-добре е може би къс USD/CHF??? Ако пробие 1.26 е много вероятно да трейсва движението надолу до 1.24++ от преди 1-2 седмици.
        Успех

Коментар

• USD/JPY

влизам къс на USD/JPY от 110.18 с тп.109.75 стоп на 110.47

Коментар

• Re: GBP/USD

Първоначално изпратено от Сашо 1977
            еееее,и сега ако някой се оплачи че при азиатците няма движения
            Че кой се е оплаквал Те жълтурковците обичат да вършат разни дивотии когато никой не гледа и поне 1-2 пъти месечно го правят.

Коментар

• GBP/USD

еееее,и сега ако някой се оплачи че при азиатците няма движения

Коментар

• GBP/USD

азиатците явно имат повече $ отколкото им трябват,като гледам с какви темпове го продават

Коментар

• За петрола

Утре петрола има много голяма вероятност да продължи да расте!

Имам сигнал за buy на графиката на октомврийските фючърси и ако успее да пробие 68 полека лека отиваме накъдето каза Чавес ("кралят на Венецуела" ) 90$ за барел. Къде на майтап, къде на истина, натам сме тръгнали От една седмица играя за канадеца и ако петрола пробие 68 и затвори там, може да отлепи поне още 2$ нагоре. 70$ си е цифра от всякъде, но срещу тренда не се рита, а се изчаква да започне спада, така че отваряне на къси позиции срещу cad с добавки или без си е леко прибързано. Но... всеки сам си преценява. Аз още не съм затворил късите eur/cad, дори влязох къс и в gbp/cad от 2.1493 и съм изместил стопа на 2.1492. С три лота съм. Търся 100 пипса за първите два.
                  eur/aud имам поръчка за buy от 1.6255 - т.е. съм на крачка да я захапе. А ви сигнализирах за тази двойка преди 70 - 80 пипса, че дава buy сигнал. Само факта, че изгубих вяра в еврото ме спъна тогава от вход.
                  Швейцареца показва сила. Хиената пак не ми донесе нищо.
                  Сега имам първи индикации за buy сигнал в eur/jpy, chf/jpy, както и в eur/gbp, eur/usd, usd/chf. Заредил съм buy stop 1.2287 в eur/usd. И сега ще помисля добре за стопа къде да го сложа, но май не ми се рискуват повече от 50 пипса.

Ами това е от мен
                  Успех в утрешния (според мен - много тежък) ден на всички колеги!
                  Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
                  Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• GBP/USD

паунда нещо много се опъва на долара и имам чувството,че точно азиатците ще го изсипят надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от GGG
                      Ot utre pak zapochvam da pravia analizi. Pusnal sum edna grafika i tova koeto sum narisuval spokoino moze da e leading diagonal s target 1.15.

Tezi, koito smqtat da dobaviat i da gradiat dulgosrochni, da vnimavat.

Uspeh i nazdrave.
                      ГГГ готов съм да се обзаложа че ще видим в када 1.23 преди 1.18

Коментар

• E/$ не напраwи нов high. sh 1.2269 sl 1.2284 tp 1.2230

Коментар

• е/д-ще пробие и не само ще .а и достучится до небес

Коментар

• Re: vremeto

Първоначално изпратено от seafoam
                            I po koe vreme e nastoen Foruma na Investora ???

Po GMT li ???
                            seafoam, отивайки в опциите на личния си профил (в дясно от изхода на никнейма ти) можеш да настроиш времето на форума. На мен лично по дефолт ми беше на GMT.
                            Мога ли да те попитам, кой руски форум за ФОРЕКС би ми препоръчала да ги поразглеждам понякога какво пишат. Ей така, от скука и за да се разсея с някоя и друга руска мисъл Според теб има ли качество в мненията на руснаците? 10x от сега
                            Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
                            Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• Ot utre pak zapochvam da pravia analizi. Pusnal sum edna grafika i tova koeto sum narisuval spokoino moze da e leading diagonal s target 1.15.

Tezi, koito smqtat da dobaviat i da gradiat dulgosrochni, da vnimavat.

Uspeh i nazdrave.

Коментар

• malko usmivka

az prikluchih za dnes uspeh na drugite
                                _____________-
                                Обръщение към всички Европейци:

Както знаете, грях е за един Талибан да види гола друга жена, освен собствената.
                                Неговата вяра му налага да се самоубие, ако това му се случи.
                                Поради тази причина, изисква се от всички жени Европейки да излязат от своите домове напълно голи и така да се разхождат по улицата в идната събота от 16 ч.
                                За да бъдат елиминирани всички терористи в квартала, от особена важност е те да се разхождат минимум 1 час.
                                От друга страна, наложително е всички мъже да излязат пред входните врати, като се разположат удобно на сгъваеми градински шезлонги, за да докажат, че не са Талибани и поддържат своите жени в тяхната важна мисия.
                                Нещо повече, забранено е на Талибаните да консумират алкохол, ето защо една кутийка добре изстудена бира, поставена отстрани на вашия стол, ще бъде най-доброто доказателство, че Вие не сте терорист Талибан.
                                Европейската Общност оценява по достойнство Вашата съпричастност и Ви благодари за Вашите усилия.
                                Изпълнете Вашия патриотичен дълг и изпратете това послание на ваши приятели, за да успее това начинание.

Коментар

Working...
                                X