Селл кабел 1.8045 стоп 1.8060 Цел 30-50-100+п
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: USD/JPY
Първоначално изпратено от Сашо 1977влизам къс на USD/JPY от 110.18 с тп.109.75 стоп на 110.47
УспехIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Re: GBP/USD
Първоначално изпратено от Сашо 1977еееее,и сега ако някой се оплачи че при азиатците няма движенияТе жълтурковците обичат да вършат разни дивотии когато никой не гледа и поне 1-2 пъти месечно го правят.
In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
За петрола
Утре петрола има много голяма вероятност да продължи да расте!
Имам сигнал за buy на графиката на октомврийските фючърси и ако успее да пробие 68 полека лека отиваме накъдето каза Чавес ("кралят на Венецуела") 90$ за барел. Къде на майтап, къде на истина, натам сме тръгнали
От една седмица играя за канадеца и ако петрола пробие 68 и затвори там, може да отлепи поне още 2$ нагоре. 70$ си е цифра от всякъде, но срещу тренда не се рита, а се изчаква да започне спада, така че отваряне на къси позиции срещу cad с добавки или без си е леко прибързано. Но... всеки сам си преценява. Аз още не съм затворил късите eur/cad, дори влязох къс и в gbp/cad от 2.1493 и съм изместил стопа на 2.1492. С три лота съм. Търся 100 пипса за първите два.
eur/aud имам поръчка за buy от 1.6255 - т.е. съм на крачка да я захапе. А ви сигнализирах за тази двойка преди 70 - 80 пипса, че дава buy сигнал. Само факта, че изгубих вяра в еврото ме спъна тогава от вход.
Швейцареца показва сила. Хиената пак не ми донесе нищо.
Сега имам първи индикации за buy сигнал в eur/jpy, chf/jpy, както и в eur/gbp, eur/usd, usd/chf. Заредил съм buy stop 1.2287 в eur/usd. И сега ще помисля добре за стопа къде да го сложа, но май не ми се рискуват повече от 50 пипса.
Ами това е от мен
Успех в утрешния (според мен - много тежък) ден на всички колеги!Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит
Коментар
-
Първоначално изпратено от GGGOt utre pak zapochvam da pravia analizi. Pusnal sum edna grafika i tova koeto sum narisuval spokoino moze da e leading diagonal s target 1.15.
Tezi, koito smqtat da dobaviat i da gradiat dulgosrochni, da vnimavat.
Uspeh i nazdrave.
Коментар
-
Re: vremeto
Първоначално изпратено от seafoamI po koe vreme e nastoen Foruma na Investora ???
Po GMT li ???
Мога ли да те попитам, кой руски форум за ФОРЕКС би ми препоръчала да ги поразглеждам понякога какво пишат. Ей така, от скука и за да се разсея с някоя и друга руска мисълСпоред теб има ли качество в мненията на руснаците? 10x от сега
Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит
Коментар
-
malko usmivka
az prikluchih za dnes uspeh na drugite
_____________-
Обръщение към всички Европейци:
Както знаете, грях е за един Талибан да види гола друга жена, освен собствената.
Неговата вяра му налага да се самоубие, ако това му се случи.
Поради тази причина, изисква се от всички жени Европейки да излязат от своите домове напълно голи и така да се разхождат по улицата в идната събота от 16 ч.
За да бъдат елиминирани всички терористи в квартала, от особена важност е те да се разхождат минимум 1 час.
От друга страна, наложително е всички мъже да излязат пред входните врати, като се разположат удобно на сгъваеми градински шезлонги, за да докажат, че не са Талибани и поддържат своите жени в тяхната важна мисия.
Нещо повече, забранено е на Талибаните да консумират алкохол, ето защо една кутийка добре изстудена бира, поставена отстрани на вашия стол, ще бъде най-доброто доказателство, че Вие не сте терорист Талибан.
Европейската Общност оценява по достойнство Вашата съпричастност и Ви благодари за Вашите усилия.
Изпълнете Вашия патриотичен дълг и изпратете това послание на ваши приятели, за да успее това начинание.