IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Селл кабел 1.8045 стоп 1.8060 Цел 30-50-100+п
    Стоп -15п

Пловдив радвам се че съм ти бил полезен.

Коментар

• нещо тези тагове май не работят, не ми излиза графиката,
      трабва да се отваря, освен да нямаш достъп до сървара на хит.бг
      http://fostar.hit.bg/resource/charts...2005_day_5.gif

Коментар

• Re: malko humor za sku4nia pazar

Първоначално изпратено от FostarFX
        Ne se otvarq

Коментар

• malko humor za sku4nia pazar

Коментар

• gbp

zamislqm se za kys kabel sys stop na 8090 nqkoj da misli neshto podobno ?

Коментар

• maina pusni nqkoq prognoza da te vidim kolko si dobar. 1-2 greshki ne ozna4avat nishto taka 4e ne kazvai -HOP- predi da si sko4il. 4eti po-vnimatelno tova koeto postvat horata.Are sas zdrave.

Коментар

• Сладури, имаше една тема на Варна2 за успешните стратегии. Досега най-успешната от всички, които съм видял е да се играе обратното на предвижданията на участниците във форума (с малки изключения).

"Гурута" като РРР, Коко, Чикаго и прочее, цепят мрака просто - продължавайте в същия дух, момчета, благодаря ви че ви има! ))

Коментар

• USD/CHF

За днес обмислям покупка на USD/CHF при преминаване на 1.2620/30 нивата със стоп под 1.2570. Затваряне днес над 1.2620/30 според мен ще поднови възходящото движение.
                  Успех.

Коментар

• CAD

eur/cad
                    Държа дълги от 1.4645 Стоп 1.4475 Цел 1.53/1.561
                    gbp/cad
                    Дълга от 2.1447 Стоп 2.135 Цел 2.2573
                    usd/cad
                    Дори и тук купувам от 1.1884 Стоп 1.168 Цел 1.235/1.245/1.27/1.30
                    nzd/jpy
                    Къса от 76.7 Стоп 77.95 Цел 73.30
                    Поздрави!
                    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• GBP/USD

затварям йената на 109.84(+30п)и отварям къс кабел на 1.8055 със стоп на 1.8095 и тп.на 1.7955.

Коментар

• Re: USD/JPY

Първоначално изпратено от koko
                        Първоначално изпратено от Сашо 1977
                        на йената малко и остава да пробие 110.00-успее ли поне аз не виждам спирка до 109.75,а и не ми се вярва от там да върне.
                        Сашо всичко си е на нива ако само едно пробие всичките ще избият
                        2600 - 2305 - 8055 - 109.95
                        за швейц.,еврото и паунда добре,но забелязох че йената нещо не върви с тях(поне на последък),а иначе аз чакам пробив на 1.2320 при еврото,защото при тоя скок на 1.2305 може пробива да е фалшив,въпреки че не ми се вярва.

Коментар

Първоначално изпратено от PPP
                          Смятам, че е по вероятно този break да се окаже фалшив и да си останем в рейнджа. Ако EUR/USD пробие 1.2305 ще знаем със сигурност.
                          хич не ми прилича на фалшив пробив
                          Сашо, както казах, всичко зависи от 1.2305, което засега поне удържа.
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

на йената малко и остава да пробие 110.00-успее ли поне аз не виждам спирка до 109.75,а и не ми се вярва от там да върне.
                            Сашо всичко си е на нива ако само едно пробие всичките ще избият
                            2600 - 2305 - 8055 - 109.95

Коментар

• USD/JPY

Коментар

• USD/JPY

Първоначално изпратено от PPP
                                Смятам, че е по вероятно този break да се окаже фалшив и да си останем в рейнджа. Ако EUR/USD пробие 1.2305 ще знаем със сигурност.
                                хич не ми прилича на фалшив пробив

Коментар

Working...
                                X