If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Експлозивчо, като гледам как сме се засилили нагоре не знам какво да ти кажа. ОСВЕН ДА СИ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ И ДА СЛЕДИШ ГОЛЯМАТА КАРТИНА.
Но щом си рекъл играй дълго евро, аз ще ти приема загубените пари с удоволствие с моето късо АУСИ.
e az pak zanulih parvata mi smetka predi 5 godini
no pone tihi4ko bez da vdigam mnogo 6um kato teb
prosto ne smjatam 4e tova e mjastoto za celta
ps. ne mi otgovarjai pove4e po dobre ne se izlagai pred 4ujdencite t.e pred nemcite
prav si imam 2
a demo ot edna godina njamam no 6te trjabva pak da si otvorja mai, za da se po4uvstvam uveren kato tebe
javno dava mnogo energija kojato ot njamane kade da izrahodva6 se ma4i6 da poosere6 tuk.
DAVAI MJASTO IMA ZA O6TE
Николинке с една сметка съм но тя не е демо!
А твоите явно са няколко.Но не приравнявай всички останали към себе си.
Това че ти си на демо не означава все още нищо.
Експлозивчо, не знам на кой му изгоря стопа на 2248. Както може би си видял днес играх дълго евро, но липсата на устрем в двойката ме накара да затворя по-рано и то с печалба. Прави си изводи кой е неудачника и кой е облъчен. Аз за разлика от теб не се оповавам на очаквания, а на спазването на строги правила. Успех и на тебе.
И как да си от искащите бе , сигурно би умрял от срам ако те видим къв си, 18-годишно пъпчиво пуберче подочуло отнякъде за "игра с валути". Мъжете не се държат като тебе като някоя анонимна слива. Бягай си бърши сополите сръкавите или ги яж, бе занимавай се с нещо.
Коментар