IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трики

Доне, мерси. Днес не бях обръщал внимание на петрола, но сега гледам че наистина пада.

Коментар

• nikolb99

hahaha
      ne sam se se6tal 4e moje da se mijat 4inii prez no6ta i da se igrae s pripe4elenoto prez denja kakto ti javno pravi6
      no privetstvam idejata ti

Коментар

• Трики

Пада цената на петрола, а цената на канадеца е пряко зависима от петрола.

Коментар

• nikolb99

Някой знае ли на какво се дължи този скок при канадеца?

Коментар

• nikolb99

Вашко, защо се заяждаш ?

Коментар

• nikolb99

Експлозивчо, като гледам как сме се засилили нагоре не знам какво да ти кажа. ОСВЕН ДА СИ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ И ДА СЛЕДИШ ГОЛЯМАТА КАРТИНА.
              Но щом си рекъл играй дълго евро, аз ще ти приема загубените пари с удоволствие с моето късо АУСИ.

Коментар

• nikolb99

e az pak zanulih parvata mi smetka predi 5 godini
                no pone tihi4ko bez da vdigam mnogo 6um kato teb
                prosto ne smjatam 4e tova e mjastoto za celta
                ps. ne mi otgovarjai pove4e po dobre ne se izlagai pred 4ujdencite t.e pred nemcite

Коментар

• nikolb99

Смешника с точката,не съм занулявал сметка през живота си.
                  Не съм довнасял също така.
                  Прави си изводите !

Коментар

• nikolb99

prav si imam 2
                    a demo ot edna godina njamam no 6te trjabva pak da si otvorja mai, za da se po4uvstvam uveren kato tebe
                    javno dava mnogo energija kojato ot njamane kade da izrahodva6 se ma4i6 da poosere6 tuk.
                    DAVAI MJASTO IMA ZA O6TE

Коментар

• nikolb99

С една сметка съм - 15 поред. 14 занулени.

Коментар

• nikolb99

Николинке с една сметка съм но тя не е демо!
                        А твоите явно са няколко.Но не приравнявай всички останали към себе си.
                        Това че ти си на демо не означава все още нищо.

Коментар

• ID2

Експлозивчо, не знам на кой му изгоря стопа на 2248. Както може би си видял днес играх дълго евро, но липсата на устрем в двойката ме накара да затворя по-рано и то с печалба. Прави си изводи кой е неудачника и кой е облъчен. Аз за разлика от теб не се оповавам на очаквания, а на спазването на строги правила. Успех и на тебе.

Коментар

• ID2

И как да си от искащите бе , сигурно би умрял от срам ако те видим къв си, 18-годишно пъпчиво пуберче подочуло отнякъде за "игра с валути". Мъжете не се държат като тебе като някоя анонимна слива. Бягай си бърши сополите сръкавите или ги яж, бе занимавай се с нещо.

Коментар

• трики/кики

ТРИКИ, вече ти писах че си здраво облъчен, следва разпад

Коментар

• ойрото

Вашко-Клепалото s kolko demo smetki igrae6
                                taja ne e kato onaja na jivo e po razli4no haha

Коментар

Working...
                                X