Core Tokyo CPI 0.0% ..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Доста спокоен ден. Замалко да си помисля че навсякъде по света празнуват деня на славянската писменост. Дано!
С този нисковолатилен четвъртък се очертава бурен завършек на седмицата. Първо поради факта че в края на седмицата играят умните пари, второ поради факта че петъците по принцип са си волатилни и трето модела казва такаПосока естествено няма кой да каже, но може само да предполагаме засега, мисля да не се обвързвам в момента с конкретна посока, а да изчакам движението тъй като сме на интересно ниво и през деня имаше доста противоречиви сигнали. Остава и болинджъра да подскаже нещо...но за него утре, сега ще доизпразнувам светлия празник!
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
� -
Прав е колегата, като казва, че отдавна чакам 233 и надолу на паунд-йена.Но точно поради това, че отрано го зачаках, излязох за около 2 седмици от пазара напълно.Сега след като и при евро-йена достигнахме нов връх, мисля, че е време да поемем нодолу.Най-вече не виждам причина да не се реализира поне корекция на върховете във фондовия пазар, за да се отрази и на керитрейда.А и не се очакват скоро специали добри данни, които да подкрепят фондовия пазар.по скоро очаквам отрезвяването , поради пренадути балони.
Чисто технически на Насдак100, който следя особенно внимателно и макада и моментум на дневна от няколко дни са за шорт (особенно след 10-ти май).Той вече е и факт.
А двоен връх на паунд-хиена е също нормално развитие, преди да тестваме есента 220 и надолу.Сбърках, като много по-рано търсех шорта, но смятам, че грешката е напълно поправима точно от днешния ми шорт от 241,38.Успех на всички!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tradeедва ли поне по начина по които ти търгуваш но всичкое до индивидуалност всеки намира сам търговията си
п.п още не съм разбрал по поръчките ти как търгуваш
i1.3450 все още не е станало локално дъноПървоначално изпратено от blqblqМеждувременно за 1-2 пипса беше ударен стопът на добавката от 3460, което по всяка вероятност ще е локалното дъно поне до сутринта, а МОЖЕ и за следващите няколко дни.
Ако априори отхвърляш основните (поне за мен) постановки за случайността на ценовото действие и изобщо на всичко случващо се, няма как да разбереш (усетиш нещата) и ще продължаваш да се бориш с пазара до момента, в който се изчерпиш.
В този смисъл съм напълно съгласен, че всичко е до индивидуалност.
Трябва да седнем някой ден на биричка, че така няма да се разберем, хехе.Има ли практика да се правят срещи на форума?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Niki_ChepelПървоначално изпратено от karakondjulЕврото се чувства много комфортно при 3420-3480. За да излезем нагоре
ще трябва да се затворят рязко къси и ще трявба да пробваме 3370. Ако
не - рейндж.
При кабела той е за сел отвсякъде и предполагам че този седобед ще го изтърсят до 1.98--. При е/$ там имам един бай ордер на 1.3380 и нямам открита позиция. Като го гледам се ми се струва че ще тества това ниво днес ! Ако ще да ходи към 1.40 нивата му е време да тръгва занатам и днеска е подходящ ден за това! (между другото - такова при такова развитие правя асоциациата че някой купи много серьозно евра) Е всеизвестно е на всички, че на врачи не трябва много много да се вярва!!!
къси позиции се развиват бързо но оформяне на дъно става бавно може да е като множествено дъно двоино дъно или 1.2.3 формация или всички взети заедно
Честити празник и успех колеги !Pip master
Коментар
� -
Здравейте колеги, честит празник!
Първоначално изпратено от Facts4estit praznik kolegi. Da jivee bylgaroslaviyanskata pismenost i kirilicata. Tryabva da se gordeem sys bukvite si. Kolko narodi na toya svyat mogat da se pohvalyat 4e pishat s azbuka i bukvi koito sami sa syzdali?
Първоначално изпратено от CrazyHorseти май не си сред тях щом те мързи да преминеш поне на фонетична...
А за всички, на които не им се четат маймунджолъци из форума, давам следният линк:
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
така вече няма да се пропускат непрочетени постове на странни езици)))))
ЩЕ Е ДОБРЕ И ПИШЕЩИТЕ НА МАЙМУНСКИ ДА ПОЛЗВАТ ВЪПРОСНИЯТ ЛИНК ПО-ЧЕСТО!!!
Поздрави и успех на всички!
Коментар
�
Коментар