IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Core Tokyo CPI 0.0% ..

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
      Трябва да седнем някой ден на биричка, че така няма да се разберем, хехе. Има ли практика да се правят срещи на форума?
      хахаха, баш ти ли питаш :?: :lol:
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Доста спокоен ден. Замалко да си помисля че навсякъде по света празнуват деня на славянската писменост. Дано!
        С този нисковолатилен четвъртък се очертава бурен завършек на седмицата. Първо поради факта че в края на седмицата играят умните пари, второ поради факта че петъците по принцип са си волатилни и трето модела казва така Посока естествено няма кой да каже, но може само да предполагаме засега, мисля да не се обвързвам в момента с конкретна посока, а да изчакам движението тъй като сме на интересно ниво и през деня имаше доста противоречиви сигнали. Остава и болинджъра да подскаже нещо...но за него утре, сега ще доизпразнувам светлия празник!
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Прав е колегата, като казва, че отдавна чакам 233 и надолу на паунд-йена.Но точно поради това, че отрано го зачаках, излязох за около 2 седмици от пазара напълно.Сега след като и при евро-йена достигнахме нов връх, мисля, че е време да поемем нодолу.Най-вече не виждам причина да не се реализира поне корекция на върховете във фондовия пазар, за да се отрази и на керитрейда.А и не се очакват скоро специали добри данни, които да подкрепят фондовия пазар.по скоро очаквам отрезвяването , поради пренадути балони.
          Чисто технически на Насдак100, който следя особенно внимателно и макада и моментум на дневна от няколко дни са за шорт (особенно след 10-ти май).Той вече е и факт.
          А двоен връх на паунд-хиена е също нормално развитие, преди да тестваме есента 220 и надолу.Сбърках, като много по-рано търсех шорта, но смятам, че грешката е напълно поправима точно от днешния ми шорт от 241,38.Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
            едва ли поне по начина по които ти търгуваш но всичкое до индивидуалност всеки намира сам търговията си
            п.п още не съм разбрал по поръчките ти как търгуваш
            i1.3450 все още не е станало локално дъно
            Първоначално изпратено от blqblq
            Междувременно за 1-2 пипса беше ударен стопът на добавката от 3460, което по всяка вероятност ще е локалното дъно поне до сутринта, а МОЖЕ и за следващите няколко дни.
            Надявам се, откриваш тънките нюанси.

Ако априори отхвърляш основните (поне за мен) постановки за случайността на ценовото действие и изобщо на всичко случващо се, няма как да разбереш (усетиш нещата) и ще продължаваш да се бориш с пазара до момента, в който се изчерпиш.

В този смисъл съм напълно съгласен, че всичко е до индивидуалност.

Трябва да седнем някой ден на биричка, че така няма да се разберем, хехе. Има ли практика да се правят срещи на форума?

Коментар

• едва ли поне по начина по които ти търгуваш но всичкое до индивидуалност всеки намира сам търговията си
              п.п още не съм разбрал по поръчките ти как търгуваш
              i1.3450 все още не е станало локално дъно
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                какъв стоп бе по добре ми говори за прозореца през които може да влезе6 и излезеш
                Всеки си го разбира по своему... Въпрос на култура, акъл, нерви и умения. Някой ден ще се научиш, аз поне съм оптимист, хехе...

Коментар

• Честит празник!
                  Звукозаписно студио

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq

Който не е спал е можел да премести стопа на останалата позиция от 3430 на 0 след достигането на 3455, но и така става.
                    какъв стоп бе по добре ми говори за прозореца през които може да влезе6 и излезеш
                    Pip master

Коментар

• Който не е спал е можел да премести стопа на останалата позиция от 3430 на 0 след достигането на 3455, но и така става.

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                        Първоначално изпратено от karakondjul
                        Еврото се чувства много комфортно при 3420-3480. За да излезем нагоре
                        ще трябва да се затворят рязко къси и ще трявба да пробваме 3370. Ако
                        не - рейндж.
                        В момента то е пълна загадка за мене особенно като гледам как се движи кабела.
                        При кабела той е за сел отвсякъде и предполагам че този седобед ще го изтърсят до 1.98--. При е/$ там имам един бай ордер на 1.3380 и нямам открита позиция. Като го гледам се ми се струва че ще тества това ниво днес ! Ако ще да ходи към 1.40 нивата му е време да тръгва занатам и днеска е подходящ ден за това! (между другото - такова при такова развитие правя асоциациата че някой купи много серьозно евра) Е всеизвестно е на всички, че на врачи не трябва много много да се вярва!!!

къси позиции се развиват бързо но оформяне на дъно става бавно може да е като множествено дъно двоино дъно или 1.2.3 формация или всички взети заедно
                        Честити празник и успех колеги !
                        Pip master

Коментар

• Честит празник

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, КОЛЕГИ!

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ И УСПЕХИ!

Коментар

• Честит празник на всички и от мен!

Коментар

• Здравейте колеги, честит празник!

Първоначално изпратено от Facts
                              4estit praznik kolegi. Da jivee bylgaroslaviyanskata pismenost i kirilicata. Tryabva da se gordeem sys bukvite si. Kolko narodi na toya svyat mogat da se pohvalyat 4e pishat s azbuka i bukvi koito sami sa syzdali?

Първоначално изпратено от CrazyHorse
                              ти май не си сред тях щом те мързи да преминеш поне на фонетична...
                              CrazyHorse, това, поне за мен е очевадна шега от негова страна, предвид другите му постове....

А за всички, на които не им се четат маймунджолъци из форума, давам следният линк:

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

така вече няма да се пропускат непрочетени постове на странни езици )))))
                              ЩЕ Е ДОБРЕ И ПИШЕЩИТЕ НА МАЙМУНСКИ ДА ПОЛЗВАТ ВЪПРОСНИЯТ ЛИНК ПО-ЧЕСТО!!!

Поздрави и успех на всички!

Коментар

• ти май не си сред тях щом те мързи да преминеш поне на фонетична...

Коментар

X