IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро колеги
    Чета прогнозите за днес на някои видни анализатори и непреставам да се чудя.За днес дават къса за еврото от 1,3420 със стоп 1,3445.Тези хора добре ли са ?????? че 25 пипа можем да ги направим само докато кихне някой.Да не забравяме че се намираме на нивото на подкрепа все пак.Ако някой пуска от тук къса , да си сложи стопа поне на 1,3470.А иначе тези чукове , които ги правим на 4 часовата неговорят добре за късите , въпреки че седмичната все още дава сигнали за къси , дневната започва да размисля не е ли време за корекция.От друга страна златото даде ясен сигнал че тръгва на юг а това значи , че ще повлече и еврото след себе си.В този дух може да започнем чата , но без кавги и обиди.Очаквам мнения за йената , защото там нещата стават интересни.

Коментар

• добро утро на всички колеги!!!..малко размисли сега по тъчлинията...

днес проявата на пазарите може да се окаже положителна и ефекта Грийнспан от вчера да бъде забравен....което значи възстановяване на кери трейда и съответно предишните нива на йената .....но от сега нататък при всяко постигане на връх по кросовете на йената вероятността за срив става неизбежно огромна (а може би вчера беше само тест как ще отреагира пазара при евентуален срив)..но паника не се забеляза да има ....

днес пак имаме американски домове и такива неща....мисля че тва няма да предизвика някво сериозно движение (за евро/$)...вниманието ще бъде насочено повече към кери трейда (да бъде или да не бъде) и съответно йената....

тва е моето мнение...

Коментар

• Ами това е... Класика!!! Наистина ми пълнят душичката /и не само нея, разбира се/ тия хубави графики. Форексоф, къде си??!!!

Коментар

• Така и не включих и не разбрах...,и все още се опитвам, но не намирам обяснение за поскъпването на йената. Някой ще ми даде ли свястно обяснение, без заяждания разбира се... ;

Коментар

• И си напълно прав! Постът ми не се отнасяше до теб или който и да било конкретно.

Коментар

• Бля-бля, за мен живота не е точно само пиене и цици, както казваш, и не се обиждам от това. Напротив!!! В един живот, ако няма пиене и цици, извиняваи ама - егати и живота!!! Все пак си мисля си, че е по-добре да умра между две готини цици, отколкото от инфаркт от FOREX. Така си мисля аз де и не твърдя, че съм прав...;

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                Спри алкохола:!:
                Нимоа... живота за мен е пиене и цици... опа, издадох се... песни и танци исках да кажа...

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                Посока естествено няма кой да каже, но може само да предполагаме засега, мисля да не се обвързвам в момента с конкретна посока, а да изчакам движението тъй като сме на интересно ниво и през деня имаше доста противоречиви сигнали.
                Без претенция, че това е посоката, пускам следните ордери:

Нивата наистина са интересни, защото е трудно да се дефинира коректна и конкретна бай зона. Вариантите рулират от 3360 до 3405, което предвид близкия стоп крие доста рискове, но, надявам се да не ме разберете погрешно, именно близкият стоп е най- големия плюс на подобно отиграване.

Коментар

• Не мога да и се насладя на тая йена и това е!!! Егати красивите графики!!! Няма ништо по-хубаво от това... Това наистина е страхотна красота - няма ништо по-хубаво от това нищо, че не се връзва с никакви технически анализи, ама карай..., ще го преживеем. Гледай само, егати красотата... ;

Коментар

• Ха-ха..., Аяксчо..., но за момента поне е много готин и ще си сипя още малко. Наздраве!!! Ама май е време ти да поспреш алкохолеца... ;

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro
                      Ха-ха... И се чудете дали утре /тоест днес/ еврото ще мръдне с два пипса спрямо долара ньтьм или натам... Успешен ден Ви желая..., моят приключи. Успех!!!
                      Спри алкохола, щото в комбинацията с прекалено самоувереност водят до лоши неща... хора умират на пътя, на други им се палят апартаментите... трети губят много пари... Живота е по-скоро черен отколкото розов :!:
                      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• Ха-ха... И се чудете дали утре /тоест днес/ еврото ще мръдне с два пипса спрямо долара ньтьм или натам... Успешен ден Ви желая..., моят приключи. Успех!!!

Коментар

• Наистина стана много интересно... Спинкайте, колеги... ;

Коментар

• Май отново само аз съм си "нощна смяна", ама карай... Тоя път май си заслужаваше... Желая всекиму такива нощни... ;

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro
                              Първоначално изпратено от SANDO
                              Първоначално изпратено от Djoro
                              И защо ми висят във въздуха думите, би ли обяснил??!!!

Дран та дран... Извинявай, ама е така!!! Мисля си, че няма смисал да се обяснявам защо...

абе един човек ми каза за една работа там на едно място в някакво време.

Джоре имаш три поста тази сутрин.един въпрос и другите 2 незнам как да ги класифицирам.недей така пич,нямаш право да класифицираш форума за такъв кратък период от време.

моите платформи вчера не са спирали,най вероятно при табе е бил проблем свързан със интернета някъде по трасетата.

Само да си поправя правописните грешки, че се дразня, като ги гледам... Най важната - Тап е всъщност ТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪП, тапчо е всъщност ТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪПЧО..., за другото е ясно какво съм искал да кажа. Та това беше уточнението ми, нали все пак сме и литературен форум...

Това, че платвормите не са ти спирали, значи - че си много тъп!!! И не се сештам всъштност какав ти е проблема, след като си абсолютен тапчо, с извинение... Коментарат ти за това, което се случи преди маничко или твоите "велики" платформи не са го отчели...??!!!
                              успех ти желая.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                                Първоначално изпратено от Djoro
                                И защо ми висят във въздуха думите, би ли обяснил??!!!

Дран та дран... Извинявай, ама е така!!! Мисля си, че няма смисал да се обяснявам защо...

абе един човек ми каза за една работа там на едно място в някакво време.

Джоре имаш три поста тази сутрин.един въпрос и другите 2 незнам как да ги класифицирам.недей така пич,нямаш право да класифицираш форума за такъв кратък период от време.

моите платформи вчера не са спирали,най вероятно при табе е бил проблем свързан със интернета някъде по трасетата.

Това, че платвормите не са ти спирали, значи - че си много тъп!!! И не се сештам всъштност какав ти е проблема, след като си абсолютен тапчо, с извинение... Коментарат ти за това, което се случи преди маничко или твоите "велики" платформи не са го отчели...??!!!
                                успех ти желая.

Коментар

Working...
                                X