IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От две седмици почти гледам отстрани.Но сега не се въздържах да шортна паунд-йена от 241,38 със СЛ-242,40 и ТП1 - 233.
    Паунд-долар има ресурс за поне още около 70 п. нагоре, но мисля, че вече видяхме върха му за тази година.Идва времето на рейнджа от 1,96 до 1,9950 - разбира се с още известен толеранс.

Коментар

• Цялата далавера е била от неочакваното изявление за повишение на лихвите

Коментар

• Re: ST

Първоначално изпратено от Niki_Chepel
        Те че ще го обърнат ще го обърнат.
        Въпроса е кога? Виж какво става при EURGBP !!! Като нищо утре може да качи до 1.99 и малко след което да тръгне да пада. Като цяло е много възможно утре през по голяма част от деня кабела и еврото да тръгнат в различни посоки.
        Добро утро на всички
        И аз мисля че този крос ще определи движението до края на седмицата.Индикаторите показват че лирата ще върне и ще дръпне и леко еврото

Коментар

• Караконджул, извинявай!!!Прочетох си поста и виждам, че е излязло по смисал нещо, което въобще не съм си го и помислял. Още веднаж извинявай...!!!

Коментар

• Даже и теб те няма... Ета недупастима!!! Ще си пиша сам и това е... Един луд в по-вече едва ли ще е проблем...

Коментар

• Абе, мама му... и да не казвам какво, гледам никой и нищо не пише, значи всички са си легнали да спинкат или гледат сервитьорките в "Неррi" - е те в това няма лошо разбира се. Лошото е в това, че някои си мислят, че истинската търговия се води само, когато на тях им е работното време, тоест - от 08 или 09 до 17-18 часа BG време и ни дават много поучителни мнения. Sorry, пичове - за съжаление търговията не е такава и едва ли е съобразена с Вашето /с главно В/ работно време, колкото и да ви се иска. Исках само да кажа хората, които не вадят пари от собственият си джоб за да търгуват просто да не се месят в тоя форум. Просто не им е тук мястото...Е знам, че тая няма да стане никога, ама...!!!
              Караконджул, тук ли си??!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от steve_bg
                Първоначално изпратено от Djoro
                Явно нещо си изнервен, както и да е... Да ти кажа с две думи - търгувам само долар, паунд/йена и нищо друго не ме интересува въпреки, че се получават от време на време доста странни нещица. Ама да ми твърдиш, че курсовете на дадена валута зависят от цената на "къщичките" е най-малкото несериозно. Извинявай, но поне така мисля аз...
                ...смея да твърдя че когато имаме бум на строителство, имаме широко-мащабно съживяване на икономиката и то по много отрасли...това също засяга много валутните двойки....и беше една сериозна причина за краха на 27-ми февруари ....ако ти напомня какво означаваше това за йената.....
                Извинявай, но отново - дрън та дрън!!! И не забравяй, че "крахът"- както казваш от 27.02 и малко след това е само в твоето виждане и убеждение. Крах не е имало. Имаше печалба!!! Скоро май пак ще има... Извинявай, ако с нещо сам те засегнал... Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro
                  Явно нещо си изнервен, както и да е... Да ти кажа с две думи - търгувам само долар, паунд/йена и нищо друго не ме интересува въпреки, че се получават от време на време доста странни нещица. Ама да ми твърдиш, че курсовете на дадена валута зависят от цената на "къщичките" е най-малкото несериозно. Извинявай, но поне така мисля аз...
                  ...смея да твърдя че когато имаме бум на строителство, имаме широко-мащабно съживяване на икономиката и то по много отрасли...това също засяга много валутните двойки....и беше една сериозна причина за краха на 27-ми февруари ....ако ти напомня какво означаваше това за йената.....

Коментар

• Явно нещо си изнервен, както и да е... Да ти кажа с две думи - търгувам само долар, паунд/йена и нищо друго не ме интересува въпреки, че се получават от време на време доста странни нещица. Ама да ми твърдиш, че курсовете на дадена валута зависят от цената на "къщичките" е най-малкото несериозно. Извинявай, но поне така мисля аз...

Коментар

И защо ми висят във въздуха думите, би ли обяснил??!!!
                      Гледай само...

Коментар

И защо ми висят във въздуха думите, би ли обяснил??!!!
                        аз обясних, защото не ги подкрепяш с нищо. фактически ти каза само едно дрън дрън, нищо повече. ако имаш мнение - изрази го , подкрепи го с разсъждения иначе си остава нищо или по-точно става нещо като това: Очаквам луната да се удари в земята.
                        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• И защо ми висят във въздуха думите, би ли обяснил??!!!

Коментар

Първоначално изпратено от steve_bg
                            ....малко сол и пипер.............

кабела си определи дъното вече и скоро няма мърдане от там...

еврото ще зависи повече от жилищната обстановка в америка, и ако тя се окаже изненадващо положителна (изразено като пазар значи че цените на къщите са спаднали още), ще се сложи нов камък във везните в полза на долара (с голям риск при това)...аз лично бих гледал как се движат цените на къщите (а те вървят надолу) и ако вземем предвид че банките вече трудно дават пари за нови купувачи (като беше преди 2 години)....хммммм.......
                            Дран та дран... Извинявай, ама е така!!! Мисля си, че няма смисал да се обяснявам защо...
                            има защо да обясняваш, най-малкото защото думите ти стоят във въздуха, ако добавиш обяснение ще разберем защо мислиш така и как по-точно и ще преценим да ти вярваме ли или не
                            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от steve_bg
                              ....малко сол и пипер.............

еврото ще зависи повече от жилищната обстановка в америка, и ако тя се окаже изненадващо положителна (изразено като пазар значи че цените на къщите са спаднали още), ще се сложи нов камък във везните в полза на долара (с голям риск при това)...аз лично бих гледал как се движат цените на къщите (а те вървят надолу) и ако вземем предвид че банките вече трудно дават пари за нови купувачи (като беше преди 2 години)....хммммм.......
                              Дран та дран... Извинявай, ама е така!!! Мисля си, че няма смисал да се обяснявам защо...

Коментар

• ....малко сол и пипер.............

Коментар

Working...
                                X