HY, благодаря ти за отговора... Ти беше единственият... Всички други са, да не казвам какво и затова форумат им е на това ниво. Както и да е..., успех на всички!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от greedyКогато доларът поскъпва американсите индекси падат и обратно.
Виж ако кажеш че колебанията в индексите директно се отразяват в колебания при доходността в съкровищните им бонове ще си прав, защото парите от продадените акции се преливат в покупки на съкровищни бонове и обратно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от svilenggДнеска пак съм изиграл върхът. От утре минавам на друга стратегия като цената нямам време да следя с точност развъските. И играе против. Да я видя сега на къде ще бяга двойна позиция в двете посоки и да ходи на където си иска когато се сабудя ще спра едната и продължавам да паботя върху тази с загубата да я контрирам. Просто тая седмица ми е кошмар и за съвет към всички. Ако търгувате чужди мнения който не споделяте на 100% по добре останете пасивни е ако става въпрос за демо там е ясно всеки ден нова тактика. Поне саупа е с мен и против мен. хихи от там май ще им дръпна на тия евраци. След малко отварям котра позицията.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Днеска пак съм изиграл върхът. От утре минавам на друга стратегия като нямам време да следя с точност развъските. И курса не играе с мен, а против. Да я видя сега на къде ще бяга двойна позиция в двете посоки и да ходи на където си иска когато се сабудя ще спра едната и продължавам да паботя върху тази с загубата да я контрирам. Просто тая седмица ми е кошмар и за съвет към всички. Ако търгувате чужди мнения който не споделяте на 100% по добре останете пасивни е ако става въпрос за демо там е ясно всеки ден нова тактика. Поне саупа е с мен и против мен. хихи от там май ще им дръпна на тия евраци то се вижда че долара не ми се дава. След малко отварям котра позицията.
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от Han KrumАбе индексите падат долара се вдига, да няма нещо от тази среща на БББ с китайците..., а и Хенри Паулсън е с тях..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumАбе индексите падат долара се вдига, да няма нещо от тази среща на БББ с китайците..., а и Хенри Паулсън е с тях..
Коментар
-
Приятелчета /ако мога така да кажа , разбира се.../. Ами то всичко е ОК, само дето не разбрах, защо тарговията по много от платформите беше спряна по различному между 19 и 21 ч. и имаше разминаване в курсовете им над 35 пипа. Това е факт и все още се вижда... Някой ще каже ли нешто по проблема....
Коментар
-
Niki_Chepel
Частично ме устройва , но най ме устройва еврото да тръгне малко нагоре и да го увелича в дългата и да и кажа чао като излезе , защото при такава конфигурация на месечна не ми се стои с дълго евро. Риска да се качи е до 39 или 44-45 и то на зиг заг , а риска да падне не е на на зиг-заг а в права линия.Сега на 30-мин усети съпорт а дано.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар