IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Niki_Chepel

Въпроса е много актуален за мен , понеже постоянно държа къс кабел който днес позагуби та вика да го наваксам с евро като беше на 3487 и брулнах дълги евра , това защото от къс -дълъг кабел днес съм на печалба и в сдвете посоки от това което за деня отварях , но все пак този късия я намали та затова съвсем безцеремонно и безпричинно купих еврата. И сега ситуацията е много патова , но решението е такова - има една друга система която лови добре по 15-20п. и най-добре когато тя даде сигнали за купува тогава ремонт на дългите а днес тя по никакъв начин няма да и излезе такъв сигнал. Сигурно си видял че на един час сега като пада издуха целите. Притеснява ме типичната ситуация при която могат да обърнат сега тренда - народа е лапнал дългите кабели като балък пък еврото ..то е по-умното винаги държи и не иска да се качва. Преди доста време при такава ситуация купих дълъг кабел и после беше .. на 91 ако се сещаш след върха 3666 , кабела прави втори по-висок връх а еврото задържа и тръгна на юг.Много правилно си решил сега не! и утре е ден са казали хората. То си има цели нагоре на дневна , но на месечна могат много да му приличат два обръщащи се бара ако втория погълне поне 70% от първия.
    D.Y.F-091066

Коментар

• http://nikichepel.hit.bg/Images/eusd20070523.gif
      Това е по системата на ST
      Това може и да е дъното на корекцивата а може и да не е.
      Гледам и му се пуля в момента. Сега мисля че по разумно е от 1.3520 щото така или иначе имаш къса.
      Прави ми впечатление че е/$(Има ударени цели на 4ч. но пък статистически погледната когато тръгне е дадена посока барожете на дневна е много ама много веройатно да са 2 последователни в една посока) много върна докатао кебела ... това е голвмата загатка според мен. Май по добре е да се изчака и утре сутрин да се види накъде духа вятъра.

ST - Каво мислиш ?

Коментар

• За "вълнобройството" имам мнение, но не е такова, че да го кажа с две думи. Ще го дам, ама не сега.
        Сега искам да ви покажа едно свойство на най-баналния индикатор - моментума. Вгледайте се внимателно - как упорито сочи нагоре за разлика от самата едночасова диаграма на е/$, RSI, и Stochastic-a.
        Дали иска да каже нещо, различно от другите, не знам. Ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
          xe xe а ти помниш ли някаде към 12.04 тая година написах че паунд иена ще пробие 240 нивото а ти написа че нищо няма да има вече над 240...
          Подробности не си спомням, но е вярно че имаше нещо такова. Когато говоря за по-големи периоди винаги имам предвид седмичните приключвания. Ако тази седмица приключи над 240 имаш пълното право да се гордееш с прогнозата си тогава, че само времето ще покаже. А ако и по-следващата седмица приключи над 240 тогава ще бъде много сериозен повод за притеснение и за мен!

А иначе аз не чакам времето да показва. Щом го пиша тук го отигравам, както и сега вече съм къс в паунд/йена и утре след 14 часа ще увелича късата позиция най-малко със 100%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
            Първоначално изпратено от varna
            Очевидно за тях трендът е в обратната посока.
            Хехе те това е основния проблем при вълнобройството. Заплюваш си една посока за тренд и едва след това започваш да се чешиш по главата и да броиш като гламав въображаеми вълни и корекции... Само с броене не става... трябва и акъл!
            xe xe а ти помниш ли някаде към 12.04 тая година написах че паунд иена ще пробие 240 нивото а ти написа че нищо няма да има вече над 240 щото сме били в някаква си вълна и тренда били обърнал и щели сме да видим нива под 220 или там някаде аз като по скромен казах че времето ще покаже и то показа наистина акъл трябва ))
            Pip master

Коментар

• Facts

А само с акъл без броене не става , ако имаха акъл от АЦБ щяха ли да дават още лихва на паунда и да се надяват инфлацията им да падне , ще падне ама друг път. Обаче еврото е стабиляга пък паунда ще го бие ама друг път еврото е умно и има акъл.Той паунда като вземе да пада еврото ще го бие без почивка някъде до 1.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                Очевидно за тях трендът е в обратната посока.
                Хехе те това е основния проблем при вълнобройството. Заплюваш си една посока за тренд и едва след това започваш да се чешиш по главата и да броиш като гламав въображаеми вълни и корекции... Само с броене не става... трябва и акъл!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  varna - грешка колега.Твоето В е А , С е В и така на татък.
                  Защо ли? Ами защото А винаги е в обратна посока на тренда!
                  Петре, тоя анализ го видях във Forex Magazine. Като го намеря, ще постна статията. Очевидно за тях трендът е в обратната посока.

Коментар

• varna - грешка колега.Твоето В е А , С е В и така на татък.
                    Защо ли? Ами защото А винаги е в обратна посока на тренда!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                      Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Споко - БФБ беше типичната инвеститорска лудост за всяка млада борса. Преди време един познат ми каза че бил на среща с канадци, говорят си за доходност от сток маркетс - българите със 100%, може да не знаят нищо, ама купуват и то всичко си хвърчи ...

Канадците били доволни на 25% на тяхната борса - става въпрос за професионалисти
                      Дам и аз за това говорех, но май само ти ме разбра.
                      А какво ще кажеш за сервитьорките в Хепито до Кауфланд? Има една много сладичка и нисичка... с една опашчица... малии Трябва да идем там, а?

Всички сервитьорки са хубави :lol: Ще идем, ще идем, но утре съм на бал и ще видя в SHERA сервитьорките!

Спирам със SPAM-a да не снижавам нивото на форума - все пак начинаещите трябва да четат форумите, не да четат книги, да търсят нови знания под всякаква форма и да си градят стратегия.

Форумите са майката на ДЕМО-Ксерокса. Друго решение няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от atmanpg
                        Да Ви дам тема за размисъл:
                        За двойката usd/jpy - на месечна графика като свържа върховете на графиката излиза, че съвсем скоро може да се очаква мечи тренд до ниво от около 110.
                        Вярно, че напоследък новините за японската икономика са все негативни, но реших да Ви обърна внимание.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                          Споко - БФБ беше типичната инвеститорска лудост за всяка млада борса. Преди време един познат ми каза че бил на среща с канадци, говорят си за доходност от сток маркетс - българите със 100%, може да не знаят нищо, ама купуват и то всичко си хвърчи ...

Канадците били доволни на 25% на тяхната борса - става въпрос за професионалисти
                          Дам и аз за това говорех, но май само ти ме разбра.
                          А какво ще кажеш за сервитьорките в Хепито до Кауфланд? Има една много сладичка и нисичка... с една опашчица... малии Трябва да идем там, а?
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• Смятам че EUR е тръгнало към 1.3550

Коментар

• БФБ

Какво не и харесвате то много е евтино все още дори , ако се сравни какво стои зад стойностата на книгите на българските фирми в сравнение с примерно на разни американски.То още по-скъпо ще стане и американците не само БТК ще купят ами и много други работи те тази маса от пари някъде трябва да я инвестират а не са заспали и знаят че парите са най-лесната плячка за инфлацията и тя бие ли бие по покупателната им стойност.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                                Kire i moeto vizdane e gore dolu takova s utocneniata ce nepremenno triabva da udari 3380 i malko minus a i ce sega trabva da obyrna na niva po visoki ot 3520.

Sando syzalizvam cohovece nadiavam se stopa ti da e na pone 25 pipa profit. Pazara e nepredskazuem edno go mislim a drugo izliza.

USPEH !!!
                                оооо а з не се оплаквам 1.3460 ми се изпълни поръчка затваряне 2/3 от късата.сега обмислям варианта на 1.35 да ги отворя пак.или по сейфти на 1.3520.чудя се.
                                дай идея.или да поизчакам днеска утре.

http://www.imagefreehost.com/files/2...1410065408.JPG
                                Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Working...
                                X