IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да Ви дам тема за размисъл:
    За двойката usd/jpy - на месечна графика като свържа върховете на графиката излиза, че съвсем скоро може да се очаква мечи тренд до ниво от около 110.
    Вярно, че напоследък новините за японската икономика са все негативни, но реших да Ви обърна внимание.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от Ajax4o
      Първоначално изпратено от Han Krum
      Аяксчо накои от "смръдливите кобоси" направиха по 300-1000%, ти с колко ще се похвалиш от Форекса...
      Специално от форекса отрицателен резултата благодарение на една валутна двойка. Казвам, че е смръдлив, защото не е истински пазар. Неможе да няма къси и да твърдиш, че пазара е истински... Сигурен съм, че ако се открие възможност за къси пазара ще е много по-динамичен и няма да има този ръст който имаше до момента!
      За късите съм съгласен, а за отрицателния резултат е ясно, то и аз съм на доста минус, но едва ли има много дето са на +.
      Иначе от БФборса доста пари се вадят и аз доста активно участвам там.....
      щ

Споко - БФБ беше типичната инвеститорска лудост за всяка млада борса. Преди време един познат ми каза че бил на среща с канадци, говорят си за доходност от сток маркетс - българите със 100%, може да не знаят нищо, ама купуват и то всичко си хвърчи ...

Канадците били доволни на 25% на тяхната борса - става въпрос за професионалисти

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
        Първоначално изпратено от CrazyHorse
        Аяксчо, нещо верно трябва да те освидетелстват нивото е ниско, ок, какво правим, ти какво правиш по въпроса или просто констатираш? а смисъл от констатацията има и айде ще ви оставя врме за размисъл. аз искам да качим нивото на форума, защото преди ми беше много полезен, сега също може да ми е полезен както и на много други...
        Емца, точно когато прохождах ме преди 5-6 години хората като сагитариус, бобс, rogue trader, са били хората от които съм научил това което не го пише по книгите и осъзнавам, че високото ниво ще е полезно за всички! Но как предлагаш това да стане? Ти си някъде по БФБ-тата и смръдливите кобоси, на които дори къса няма... що за пазар е щом няма къса-прекупен! Няма хора за високо ниво... тук полувината нямат и година опит в търгувията в повечето случай нямат обща представа за ТА, да не говорим за ММ и владеене на емоциите /то и аз с емоциите имам проблем от време на време, но.../.
        Тука васаго пуска сделките си един месец с цел, някой да усмисли нещо, ама нейсе... какво предлагаш да направим? Отворен съм за предложения!
        тук съм, не съм само у бфб (българска федерация по борба) именно защото новите нямат понятие трябва да сме по-толерантни и като имат нужда и питат да им обяснваме, а когато се държат просташки и нагло - да ги игнорираме, а не да наливаме масло в огъня. Аз сега като се случи да си прочета някой пост отпреди 3-4 години и си викам: баси такъв ли идиот съм бил... така че всичко е въпрос на еволюция. Естествения подбор ще покаже кои ще останат и станат ценни във форума и кои ще отпаднат сами
        Проблема брато тук е, че се правят на много знаещи... Не че не бъркаме и ние, но опита е качество което се придобива с времето!
        А що се отнася за преди... дам, и аз си четох писмата към бобс преди една година... изчервих се от срам пред монитора... ;-) Ама аз поне попивах, а тук... тъжно
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          pri paund /jpy imame izpylnena perfektna korekcia na goliamite grafiki, taka 4e pri probiv na 241.50 celite pone za men sa 5 - 7 fuguri nagore za 1 mesec
          Ами аз точно такива коментари очаквам да се появят за да почна да скъсявам!

Коментар

• Благодаря ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
              Аяксчо, нещо верно трябва да те освидетелстват нивото е ниско, ок, какво правим, ти какво правиш по въпроса или просто констатираш? а смисъл от констатацията има и айде ще ви оставя врме за размисъл. аз искам да качим нивото на форума, защото преди ми беше много полезен, сега също може да ми е полезен както и на много други...
              Емца, точно когато прохождах ме преди 5-6 години хората като сагитариус, бобс, rogue trader, са били хората от които съм научил това което не го пише по книгите и осъзнавам, че високото ниво ще е полезно за всички! Но как предлагаш това да стане? Ти си някъде по БФБ-тата и смръдливите кобоси, на които дори къса няма... що за пазар е щом няма къса-прекупен! Няма хора за високо ниво... тук полувината нямат и година опит в търгувията в повечето случай нямат обща представа за ТА, да не говорим за ММ и владеене на емоциите /то и аз с емоциите имам проблем от време на време, но.../.
              Тука васаго пуска сделките си един месец с цел, някой да усмисли нещо, ама нейсе... какво предлагаш да направим? Отворен съм за предложения!
              тук съм, не съм само у бфб (българска федерация по борба) именно защото новите нямат понятие трябва да сме по-толерантни и като имат нужда и питат да им обяснваме, а когато се държат просташки и нагло - да ги игнорираме, а не да наливаме масло в огъня. Аз сега като се случи да си прочета някой пост отпреди 3-4 години и си викам: баси такъв ли идиот съм бил... така че всичко е въпрос на еволюция. Естествения подбор ще покаже кои ще останат и станат ценни във форума и кои ще отпаднат сами
              kato pro4etoh imeto vassago se dose6tam 4e 4akam 100 usd ot nego za edin spe4elen bas . Taka 4e dragi vassago spomniash li si 4ata na benchmark predi godina nika mi tam e kiril o6te si 4akam parite . taka 4e ako sdelkite ti tuka sa pe4eliv6i da ti dam smetka da gi prevedesh nabyrzo

haide uspe6en den
              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata
                Кирил би ли дал мнение за двойките евро йена и паунд йена ако ги следиш.
                Предварително ти благодаря.
                Успех на всички
                pri paund /jpy imame izpylnena perfektna korekcia na goliamite grafiki, taka 4e pri probiv na 241.50 celite pone za men sa 5 - 7 fuguri nagore za 1 mesec . edinia variant e sell 241.40 stop 242.10 target 1 -2 fuguri . drugia e 4akash da bie vyrha , posle 4akash edna malka korekcia do kym 240 i zarejdash s cel 245 ili 250 , kato swapa 6te byde s tebe . tezi dvoiki e dobre da se igraiat po swapa . v momenta imam samo eur /usd tia ne gi igraia 6toto foreksa sam go ostavil malko na zaden plan ot niakolko meseca .

Pozdravi i uspehi !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o

Коментар

• Кирил би ли дал мнение за двойките евро йена и паунд йена ако ги следиш.

Предварително ти благодаря.
                    Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                      Kire i moeto vizdane e gore dolu takova s utocneniata ce nepremenno triabva da udari 3380 i malko minus a i ce sega trabva da obyrna na niva po visoki ot 3520.

Sando syzalizvam cohovece nadiavam se stopa ti da e na pone 25 pipa profit. Pazara e nepredskazuem edno go mislim a drugo izliza.

USPEH !!!
                      na 1.3510 e 10 MA , na 1.3544 imame dyno i edno fibo 61.8 sedi tam , nai 4istoto naistina e sell tam , no pri probiv na 1.35 , az li4no ne o4akvam predi 17 4asa tam da probiem , po skoro mislia 4e zaradi niakakvi opciiki go zakaraha leko izkustneo do 1.3497 . 6te go vidime kakvo 6te izleze .

Haide 4ao ot men za sega

Коментар

• Kire i moeto vizdane e gore dolu takova s utocneniata ce nepremenno triabva da udari 3380 i malko minus a i ce sega trabva da obyrna na niva po visoki ot 3520.

Sando syzalizvam cohovece nadiavam se stopa ti da e na pone 25 pipa profit. Pazara e nepredskazuem edno go mislim a drugo izliza.

USPEH !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                          Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                          Sando: Pozdrawlenia za 3420-to.
                          W ponedelnik wzeh 15 pipa ot dylgite e/$, vchera samo 1, dnes mi udari stopa na i 20 sled koeto pak udulzih pak ot i 35 i ne se znae oste kavo ste izleze. Dobre pone che pri kabela nestata ot ponedelnik se razwiwat po plan. Udari i 2-te mi celi za lonaga i izliazoh napalno 1.9840. Loshoto bese ce poziciata bese s 25% ot smetkata - tehniceska greska nacukah kadeto netriabva. Sega smiatam da poizcakam s kabela.

Prognozata mi e ce downmove-to se otlaga za petak kysnia sletobed !!!
                          Ma da widim kak ste zawarsim dnes!

Uspeh Kolegi!
                          мерси Ники но са напразни не ги затворих огледах се в 1.3380 и излязох за един час ......сега се чудя какви да ги върша.
                          zdraveite ot tuk 1.3490 - 1.3510 6te obyrnem za da testnem 1.3420 ili dori 1.3380 . ot dolu 6te se razvie dvijenie za 1.36 nivata .

haide da vidime
                          pozdravi !

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                            Sando: Pozdrawlenia za 3420-to.
                            W ponedelnik wzeh 15 pipa ot dylgite e/$, vchera samo 1, dnes mi udari stopa na i 20 sled koeto pak udulzih pak ot i 35 i ne se znae oste kavo ste izleze. Dobre pone che pri kabela nestata ot ponedelnik se razwiwat po plan. Udari i 2-te mi celi za lonaga i izliazoh napalno 1.9840. Loshoto bese ce poziciata bese s 25% ot smetkata - tehniceska greska nacukah kadeto netriabva. Sega smiatam da poizcakam s kabela.

Uspeh Kolegi!
                            мерси Ники но са напразни не ги затворих огледах се в 1.3380 и излязох за един час ......сега се чудя какви да ги върша.
                            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• e/$ - target 1.3515 stop meved to 5 pips profit.
                              Surbiat ma racete dali da ne izliaza sega ruchno na 3485!

USPEH KOLEGI !!!

Коментар

• Sando: Pozdrawlenia za 3420-to.

Uspeh Kolegi!

Коментар

Working...
                                X