IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да видим сега има ли смисъл в цялата работа или няма. Чакам коментари, за да тръгне дискусията, а довечера ще отговарям. Таргет 1 беше достигнат междувременно.

Коментар

• Благодаря за отговорите. Значи на 4Н - USD/CAD преди няколко дни сме имали флаг и тренда е продължил надолу.

За мен форума има смисъл. Научавам разни неща. Е, с времето ще намаляват, ама пък дай боже, може и аз да помогна на някой

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
        Здравейте може ли някой да каже сайт , където могат да се гледат онлайн графики с добро качество без регистрации и т.н.
        idi na netdania.com - ima registracia , no e za 5 minuti a grafikite sam im to4ni i s dobri instrumenti .

Pozdravi i uspeh
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Здравейте може ли някой да каже сайт , където могат да се гледат онлайн графики с добро качество без регистрации и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
            бля бля, как наричаш определянето на очакванията на база на исторически данни (разбирай как решаваш за отваряне на позиция на база графиката до момента), в речника ти има ли определения за "технически анализ"...
            надявам се усещаш накъде бия
            Киоси, ако си навит, можем да спретнем един речник на форекс термините тия дни.

Анализ на пазара в смисъла, който влагаш в думата правя изключително рядко и само за удоволствие или от скука. Понеже явно наистина съм бил прекалено многословен и не си стигнал до края на поста ми ще си позволя да копирам част от него, за да не пиша едно и също по два пъти.

Първоначално изпратено от blqblq
            ...трейдингът не е мисловен процес (анализ), а от една страна рефлекс, които се потдава на дресиране и от друга инстинкт...
            Ако успееш да рационализираш ирационалното, получаваш шест точки за импровизация. Връзката е: поглеждаш графиката 1-2 пъти на ден за по максимум 5 минути --> пускаш пазарна или отложена поръчка със стоп и лимит, а не гледаш цял ден графики --> умуваш, умуваш и пак умуваш --> знаеш какво...

А... да... и ММ.

Пък и не може да отречеш, че темата живна.

Коментар

• make money f..k bitches

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                ... Сигурен съм, че ако се открие възможност за къси пазара ще е много по-динамичен и няма да има този ръст който имаше до момента!
                Аааааа чакай сега! Не е важно пазара да е истински, а да се печели от него!

Нали това е основната идея на целокупния пазар на БФБ... Ако този дето е купил не продава няма как да пада цената... Нали това е целта да върви само в една посока? Иначе как ще се правят по 1000%? :lol:

Коментар

Първоначално изпратено от Han Krum
                  Аяксчо накои от "смръдливите кобоси" направиха по 300-1000%, ти с колко ще се похвалиш от Форекса...
                  Специално от форекса отрицателен резултата благодарение на една валутна двойка. Казвам, че е смръдлив, защото не е истински пазар. Неможе да няма къси и да твърдиш, че пазара е истински... Сигурен съм, че ако се открие възможност за къси пазара ще е много по-динамичен и няма да има този ръст който имаше до момента!
                  За късите съм съгласен, а за отрицателния резултат е ясно, то и аз съм на доста минус, но едва ли има много дето са на +.
                  Иначе от БФборса доста пари се вадят и аз доста активно участвам там.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                    Аяксчо накои от "смръдливите кобоси" направиха по 300-1000%, ти с колко ще се похвалиш от Форекса...
                    Специално от форекса отрицателен резултата благодарение на една валутна двойка. Казвам, че е смръдлив, защото не е истински пазар. Неможе да няма къси и да твърдиш, че пазара е истински... Сигурен съм, че ако се открие възможност за къси пазара ще е много по-динамичен и няма да има този ръст който имаше до момента!
                    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                    България Над Всичко

Коментар

Първоначално изпратено от CrazyHorse
                      Аяксчо, нещо верно трябва да те освидетелстват нивото е ниско, ок, какво правим, ти какво правиш по въпроса или просто констатираш? а смисъл от констатацията има и айде ще ви оставя врме за размисъл. аз искам да качим нивото на форума, защото преди ми беше много полезен, сега също може да ми е полезен както и на много други...
                      Емца, точно когато прохождах ме преди 5-6 години хората като сагитариус, бобс, rogue trader, са били хората от които съм научил това което не го пише по книгите и осъзнавам, че високото ниво ще е полезно за всички! Но как предлагаш това да стане? Ти си някъде по БФБ-тата и смръдливите кобоси, на които дори къса няма... що за пазар е щом няма къса-прекупен! Няма хора за високо ниво... тук полувината нямат и година опит в търгувията в повечето случай нямат обща представа за ТА, да не говорим за ММ и владеене на емоциите /то и аз с емоциите имам проблем от време на време, но.../.
                      Тука васаго пуска сделките си един месец с цел, някой да усмисли нещо, ама нейсе... какво предлагаш да направим? Отворен съм за предложения!

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                        Толерантност и уважение.
                        Това е рецептата.
                        Във форекса, както никъде другаде, нещата се изменят по такъв начин, че правият сега само след 10 минути може да бъде опроверган, а след още 10 пак да е прав.
                        Всеки има право на мнение, никой няма право да го налага!
                        Успех на всички!
                        Варна, смея да твърдя, че Уол Стриит е далеч по-волатилен пазар и форекса може репички да яде. Ама няма значение това. Като цяло си прав за толерантноста, но... къде е тя?
                        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                          Аяксчо, нещо верно трябва да те освидетелстват нивото е ниско, ок, какво правим, ти какво правиш по въпроса или просто констатираш? а смисъл от констатацията има и айде ще ви оставя врме за размисъл. аз искам да качим нивото на форума, защото преди ми беше много полезен, сега също може да ми е полезен както и на много други...
                          Емца, точно когато прохождах ме преди 5-6 години хората като сагитариус, бобс, rogue trader, са били хората от които съм научил това което не го пише по книгите и осъзнавам, че високото ниво ще е полезно за всички! Но как предлагаш това да стане? Ти си някъде по БФБ-тата и смръдливите кобоси, на които дори къса няма... що за пазар е щом няма къса-прекупен! Няма хора за високо ниво... тук полувината нямат и година опит в търгувията в повечето случай нямат обща представа за ТА, да не говорим за ММ и владеене на емоциите /то и аз с емоциите имам проблем от време на време, но.../.
                          Тука васаго пуска сделките си един месец с цел, някой да усмисли нещо, ама нейсе... какво предлагаш да направим? Отворен съм за предложения!
                          България Над Всичко

Коментар

• Толерантност и уважение.
                            Това е рецептата.
                            Във форекса, както никъде другаде, нещата се изменят по такъв начин, че правият сега само след 10 минути може да бъде опроверган, а след още 10 пак да е прав.
                            Всеки има право на мнение, никой няма право да го налага!
                            Успех на всички!

Коментар

• Аяксчо, нещо верно трябва да те освидетелстват нивото е ниско, ок, какво правим, ти какво правиш по въпроса или просто констатираш? а смисъл от констатацията има и айде ще ви оставя врме за размисъл. аз искам да качим нивото на форума, защото преди ми беше много полезен, сега също може да ми е полезен както и на много други...

Коментар

• Айде момчета със здраве , че времето ми за раздумка свърши.Трябва да видим и абитуриентите и весело парти на всички празнуващи

Коментар

Working...
                                X