Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от denislav_ilievЗдравейте може ли някой да каже сайт , където могат да се гледат онлайн графики с добро качество без регистрации и т.н.
Pozdravi i uspehForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoбля бля, как наричаш определянето на очакванията на база на исторически данни (разбирай как решаваш за отваряне на позиция на база графиката до момента), в речника ти има ли определения за "технически анализ"...
надявам се усещаш накъде бия
Анализ на пазара в смисъла, който влагаш в думата правя изключително рядко и само за удоволствие или от скука. Понеже явно наистина съм бил прекалено многословен и не си стигнал до края на поста ми ще си позволя да копирам част от него, за да не пиша едно и също по два пъти.
Първоначално изпратено от blqblq...трейдингът не е мисловен процес (анализ), а от една страна рефлекс, които се потдава на дресиране и от друга инстинкт...Връзката е: поглеждаш графиката 1-2 пъти на ден за по максимум 5 минути --> пускаш пазарна или отложена поръчка със стоп и лимит, а не гледаш цял ден графики --> умуваш, умуваш и пак умуваш --> знаеш какво...
А... да... и ММ.
Пък и не може да отречеш, че темата живна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o... Сигурен съм, че ако се открие възможност за къси пазара ще е много по-динамичен и няма да има този ръст който имаше до момента!
Нали това е основната идея на целокупния пазар на БФБ... Ако този дето е купил не продава няма как да пада цената... Нали това е целта да върви само в една посока? Иначе как ще се правят по 1000%? :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Han KrumАяксчо накои от "смръдливите кобоси" направиха по 300-1000%, ти с колко ще се похвалиш от Форекса...
Иначе от БФборса доста пари се вадят и аз доста активно участвам там.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumАяксчо накои от "смръдливите кобоси" направиха по 300-1000%, ти с колко ще се похвалиш от Форекса...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от CrazyHorseАяксчо, нещо верно трябва да те освидетелстватнивото е ниско, ок, какво правим, ти какво правиш по въпроса или просто констатираш? а смисъл от констатацията има и
айде ще ви оставя врме за размисъл. аз искам да качим нивото на форума, защото преди ми беше много полезен, сега също може да ми е полезен както и на много други...
Тука васаго пуска сделките си един месец с цел, някой да усмисли нещо, ама нейсе... какво предлагаш да направим? Отворен съм за предложения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от varnaТолерантност и уважение.
Това е рецептата.
Във форекса, както никъде другаде, нещата се изменят по такъв начин, че правият сега само след 10 минути може да бъде опроверган, а след още 10 пак да е прав.
Всеки има право на мнение, никой няма право да го налага!
Успех на всички!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyHorseАяксчо, нещо верно трябва да те освидетелстватнивото е ниско, ок, какво правим, ти какво правиш по въпроса или просто констатираш? а смисъл от констатацията има и
айде ще ви оставя врме за размисъл. аз искам да качим нивото на форума, защото преди ми беше много полезен, сега също може да ми е полезен както и на много други...
Тука васаго пуска сделките си един месец с цел, някой да усмисли нещо, ама нейсе... какво предлагаш да направим? Отворен съм за предложения!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Аяксчо, нещо верно трябва да те освидетелстватнивото е ниско, ок, какво правим, ти какво правиш по въпроса или просто констатираш? а смисъл от констатацията има и
Коментар
Коментар