IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Ти кажи кога ще извадят истински отчет....и кога ще платят дивидента....щото по едно време хората и на салами щяха да се зарадват вместо пари....ама с тези отровни колбаси....
    Аз съм от новите акционери/спекуланти/, задаваш ми трудни въпроси )

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
      Всеки може да напише каквото си иска, не се коси ти нали знаеш, няма да ядеш, то месото и без това не е храна .. ако се поинтерсуваш ще разбереш
      Ти кажи кога ще извадят истински отчет....и кога ще платят дивидента....щото по едно време хората и на салами щяха да се зарадват вместо пари....ама с тези отровни колбаси....

Коментар

Мммдддааа ...напред....след тези реклами за отровни колбаси...така ще им търсят продукцията....

А защо не вадят истинският отчет.....Ккаква ли глоба ще им лепнат за забавянето
        Всеки може да напише каквото си иска, не се коси ти нали знаеш, няма да ядеш, то месото и без това не е храна .. ако се поинтерсуваш ще разбереш

Коментар

Гпупости пишеш, завода им е подарък, ще изпълнят изискванията и тръгват напред, а този ще има дела докато е жив, за каквото се сетиш.
          Мммдддааа ...напред....след тези реклами за отровни колбаси...така ще им търсят продукцията....

А защо не вадят истинският отчет.....Ккаква ли глоба ще им лепнат за забавянето

Коментар

Е това е реклама ....

Търсят отровни колбаси от "Меком" по магазините

http://www.besove.com/новини/38988/Т...азините

Като ви пишех,че стрият комунист ще размаже юпитата...вие ме бъзикахте
            Не знам дали ще ги разбие, но на Райчев може да му се търси отговорност за това. Все пак той беше в ръководството и не беше освободен от отговорност, а като вземем предвид счетоводният отчет, ще бъде интересно.

Коментар

Е това е реклама ....

Гпупости пишеш, завода им е подарък, ще изпълнят изискванията и тръгват напред, а този ще има дела докато е жив, за каквото се сетиш.

Коментар

• Е това е реклама ....

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/159429

Коментар

Мастъре ) къде си? ще се суркаме ли по пързалката утре
                    Не знам за мастера, но най-наясно е чичето.

Коментар

• Мастъре ) къде си? ще се суркаме ли по пързалката утре

Коментар

• Заводът в Силистра, в който бяха открити 4 тона и 200 килограма месо с изтекъл срок на годност, ще бъде глобен с 10 000 лв.
                        Очакват се и наказания в областната дирекция на Агенцията по безопасност на храните в Силистра, съобщиха от централата в София.

Негодното месо вече е изпратено за унищожаване в екарисаж, предаде bTV. В момента контролните органи проверяват дали под някаква форма, например в преработени продукти, месото е стигнало до крайните потребители.

Вчера стана ясно, че заводът "Меком" АД-Силистра е затворен заради тонове развалено месо.

Месокомбинатът в Силистра е раздиран от сериозни скандали вече година, заради криза в управлението. Новите шефове твърдят, че производство почти няма. Не знаели и за тоновете развалени меса.

В момента в предприятието тече пълна ревизия. А шефът на Агенцията по храните увери, че ще последват дисциплинарни наказания, очакват се и уволнения.

От Областната дирекция на агенцията в Силистра коментираха, че не е имало умишлено затваряне на очи за тоновете развалено месо.
                        .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          КК Янко Костов Варна. Доматено пюре, не ми се говори
                          Малии, скъпи пионерски спомени ме налазиха от КК ЯК.
                          Мамун - а за икрата там какво ще кажеш

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            КК "Ягода"....Ягоди нямаше , но чакаха прасковите да загният и тогава ги правеха на сок - по-лесно откъм технология било.....
                            Какво доматено пюре имаше ...чудо... изнасяха го по 4 паунда кутията от 300 гр ..
                            КК Янко Костов Варна. Доматено пюре, не ми се говори

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Ай ся да не казваме, кой какво не яде, щот ще си измрем гладни Аз съм бил на бригада в консервен комбинат
                              КК "Ягода"....Ягоди нямаше , но чакаха прасковите да загният и тогава ги правеха на сок - по-лесно откъм технология било.....
                              Какво доматено пюре имаше ...чудо... изнасяха го по 4 паунда кутията от 300 гр ..

Коментар

• Тук мирише на кинти

Коментар

Working...
                                X