Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеВсеки може да напише каквото си иска, не се коси ти нали знаеш, няма да ядеш, то месото и без това не е храна .. ако се поинтерсуваш ще разбереш
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМммдддааа ...напред....след тези реклами за отровни колбаси...така ще им търсят продукцията....
А защо не вадят истинският отчет.....Ккаква ли глоба ще им лепнат за забавянето
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеГпупости пишеш, завода им е подарък, ще изпълнят изискванията и тръгват напред, а този ще има дела докато е жив, за каквото се сетиш.
А защо не вадят истинският отчет.....Ккаква ли глоба ще им лепнат за забавянето
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕ това е реклама ....
Търсят отровни колбаси от "Меком" по магазините
http://www.besove.com/новини/38988/Т...азините
Като ви пишех,че стрият комунист ще размаже юпитата...вие ме бъзикахте
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕ това е реклама ....
Коментар
-
Е това е реклама ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеМастъре ) къде си? ще се суркаме ли по пързалката утре
Коментар
-
Заводът в Силистра, в който бяха открити 4 тона и 200 килограма месо с изтекъл срок на годност, ще бъде глобен с 10 000 лв.
Очакват се и наказания в областната дирекция на Агенцията по безопасност на храните в Силистра, съобщиха от централата в София.
Негодното месо вече е изпратено за унищожаване в екарисаж, предаде bTV. В момента контролните органи проверяват дали под някаква форма, например в преработени продукти, месото е стигнало до крайните потребители.
Вчера стана ясно, че заводът "Меком" АД-Силистра е затворен заради тонове развалено месо.
Месокомбинатът в Силистра е раздиран от сериозни скандали вече година, заради криза в управлението. Новите шефове твърдят, че производство почти няма. Не знаели и за тоновете развалени меса.
В момента в предприятието тече пълна ревизия. А шефът на Агенцията по храните увери, че ще последват дисциплинарни наказания, очакват се и уволнения.
От Областната дирекция на агенцията в Силистра коментираха, че не е имало умишлено затваряне на очи за тоновете развалено месо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКК Янко Костов Варна. Доматено пюре, не ми се говори
Мамун - а за икрата там какво ще кажеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКК "Ягода"....Ягоди нямаше , но чакаха прасковите да загният и тогава ги правеха на сок - по-лесно откъм технология било.....
Какво доматено пюре имаше ...чудо... изнасяха го по 4 паунда кутията от 300 гр ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАй ся да не казваме, кой какво не яде, щот ще си измрем гладни Аз съм бил на бригада в консервен комбинат
Какво доматено пюре имаше ...чудо... изнасяха го по 4 паунда кутията от 300 гр ..
Коментар
Коментар