If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За втори път ти доказвам, че колкото и да завиждаш ние пак ще печелим , а ти ще се пукаш и завиждаш миризлива пияна тролке. Два пъти съм на печалба от Меком и много от Унипак пръсни се скапана жабо от завист и яд-проста си и неграмотна и затова завиждаш на успехите на другите
Хвърлянето на кал по сегашното ръководство е очевадно - с по две новини на ден, предимно силистренски наредени писания, последвани от контра положително развитие в столични публикации. Аз не изключвам предварителен сценарий с участието на всички забъркани - предишни и сегешни. Имайки предвид къде се намираме, това ми е най-реалистичния вариант.Да не забравяме обявените апетити от страна на Ескпат още преди две години. Да не забравяме и какви са сегашните и предишните мажоритари.Положението е "ти на мен, аз на теб". Със сигурност се пече нещо голямо, Филма ще е интересен и това е края на завръзката му. По смело ориентираните могат само да спечелят,
Припомних си поведението на прецаканата- от както си загуби вложенията и фалира, вече 5 година обикаля по темите и на всички , които са купили някакви акции вещае крах.. Тази самонарекла се мижитурка, която не смее да рискува и няма пари твърдеше в хора на апокалиптосите, че СОФИКС щял да стане 0 и нямало да има борса и злорадстваще за загубите на другите. Това се повтаря винаги , когато някои рискуват и печелят или губят- това си е чист пример за тролене и лузърство. Да се попита човек какво тя търси във форума след като не споделя за акции и няма такива- търси комфликти и избива комплекси. Напук на нея има хора , които инвестират печелят или губят и получават дивиденти. Да злобеи свинке два пъти продадох Меком на печалба и дивиденти получавам-..............
Боклук. кога е било това с твоите измислени теории и прогнози за софикс 0. Аз не съм Пешо тарабата. Вече трябва да си го разбрал. А за Мечком вече му насърба попарата. Никой не ти е виновен освен собствената лакомия. Хиляда пъти казвам вече, че имам хартии на бфб и не е препоръка, следователно не можеш да ме упрекваш, че не съм било смело, умно и т.н. хубави неща. А ти си типичен пример за нереализирала се номенклатура. Сам виждаш, че комплексите са твои, когато някой ти каже истината.
СЪС ЗАВИСТТА ПОСПРИ ЗАЩОТО РАК ЩЕ ХВАНЕШ ТИ
ЩЕ СТАВА ЛИ СОФИКС 0- НАЛИ ТОВА ВЕЩАЕШЕ
Гледай тебе да не хване рака, Като те гледам какъв бяс те е обзел, трябва да си екстремно депресиран участник на бефебе. Вземи малко въздух и спри да плюеш, ще ти излязат афти от плюнчене и фъфлене
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Припомних си поведението на прецаканата- от както си загуби вложенията и фалира, вече 5 година обикаля по темите и на всички , които са купили някакви акции вещае крах.. Тази самонарекла се мижитурка, която не смее да рискува и няма пари твърдеше в хора на апокалиптосите, че СОФИКС щял да стане 0 и нямало да има борса и злорадстваще за загубите на другите. Това се повтаря винаги , когато някои рискуват и печелят или губят- това си е чист пример за тролене и лузърство. Да се попита човек какво тя търси във форума след като не споделя за акции и няма такива- търси комфликти и избива комплекси. Напук на нея има хора , които инвестират печелят или губят и получават дивиденти. Да злобеи свинке два пъти продадох Меком на печалба и дивиденти получавам-..............
Важното е прецаканата да завижда, че има хора , които за разлика от нея печелят и получават дивиденти
Щом това е важното - мисли го, надявай се, радвай се... живей си във филма или киреча, както ти харесва. Печалбата е за смелите, крeативните ... и в мечком Мисля така пееше латерната
Не е препоръка... !!!
Биволи измират във ферма край силистренското село Ситово, изградена със средства по програма САПАРД, алармира управителят Димитър Иванов. Фермата е собственост на дружество, част от холдинга „Меком”.
Втори месец не са зареждани смески за животните. Останали са количества за 10 дни нормално хранене. Дневната дажба е намалена до минимум, колкото да не умрат от глад 120-те бивола и 100-те кози и овце. От недохранването наполовина е намаляла лактацията на женските. Само за 2 седмици са умрели 5 малки биволчета. Големите са загубили по над 100 кг от обичайното си тегло, което е около 680 кг.
За оцеляващия във фермата добитък се грижат управителят и двама работници. Други двама са напуснали, тъй като от юни не са изплащани заплати. 6000 лв. е месечният разход за функционирането на фермата. До неотдавна издръжката е обезпечавана чрез приходи от продадено мляко, субсидии и от месопреработвателното предприятие.
Само преди година ситовската ферма за биволи бе сред най-големите в страната с 300 глави добитък. Изградена е с пари по програма САПАРД на ЕС. Договорът е от 2006 г., а през 2007-а започва да работи. Вложени са близо 2 млн. лева. Фермата трябва да запази дейността си поне до март 2013 г., в противен случай парите ще се връщат в троен размер, е обезпокоен управителят Димитър Иванов.
Абе не мъчете животинките......Нямат ли в Експат едни 30-40К да изкарат поне до март ....че ако трябва да връщат 6милки.....Ама те сигурно не знаят,че имат такава ферма за биволи...
Абе важно е Кирчо да знае, че има такава ферма, а експат може да са разбрали вече
Не е препоръка... !!!
Биволи измират във ферма край силистренското село Ситово, изградена със средства по програма САПАРД, алармира управителят Димитър Иванов. Фермата е собственост на дружество, част от холдинга „Меком”.
Втори месец не са зареждани смески за животните. Останали са количества за 10 дни нормално хранене. Дневната дажба е намалена до минимум, колкото да не умрат от глад 120-те бивола и 100-те кози и овце. От недохранването наполовина е намаляла лактацията на женските. Само за 2 седмици са умрели 5 малки биволчета. Големите са загубили по над 100 кг от обичайното си тегло, което е около 680 кг.
За оцеляващия във фермата добитък се грижат управителят и двама работници. Други двама са напуснали, тъй като от юни не са изплащани заплати. 6000 лв. е месечният разход за функционирането на фермата. До неотдавна издръжката е обезпечавана чрез приходи от продадено мляко, субсидии и от месопреработвателното предприятие.
Само преди година ситовската ферма за биволи бе сред най-големите в страната с 300 глави добитък. Изградена е с пари по програма САПАРД на ЕС. Договорът е от 2006 г., а през 2007-а започва да работи. Вложени са близо 2 млн. лева. Фермата трябва да запази дейността си поне до март 2013 г., в противен случай парите ще се връщат в троен размер, е обезпокоен управителят Димитър Иванов.
Абе не мъчете животинките......Нямат ли в Експат едни 30-40К да изкарат поне до март ....че ако трябва да връщат 6милки.....Ама те сигурно не знаят,че имат такава ферма за биволи...
Коментар