IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На каква дрога си малоумнице или си си все така проста и сдухата пача.Да се спукаш от злоба пачавро- пак продадох за втори път Меком на печалба , а ти пак ще упражняваш подеодните спортове

Коментар

• Я ни припомни килко пари загуби през 2008-2010г и как от злоба вещаеше, че всички ще повторят тъпия ти опит. Да ама не- ти като си малоумна и проста хората не са. Миризлива кифло, а как се правеше на умна когато купихме Унипак на 1,50 и взехме по 80 процента. За нас парите , а за тебе пак магарешкия нали

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        За прецаканата свинска пача имам един дебел и дълъг салам за подводна гимнастика. Тази малоумница , която си загуби парите през кризата сега обикаля всички теми и избива комплекси. Олигофренке стана ли СОФИКС 0 , както вещаеше
        Опса, ето го ! малко се е сдухал в киреча, но ние си го знаем )))
        Кажи колко ще стане софикса, майсторе на демагогията, особено като ти набучат данъка върху мечком и т.н. избушеняци !?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• За прецаканата свинска пача имам един дебел и дълъг салам за подводна гимнастика. Тази малоумница , която си загуби парите през кризата сега обикаля всички теми и избива комплекси. Олигофренке стана ли СОФИКС 0 , както вещаеше

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Според мен Киро няма вече...поне така мисля....той не е вчерашен
            Според мен се е окекал целия в киреча и си трае, за да не се излага. Няма място за вчерашен или не. Лакомията се наказва. Случайностите не са вечни.
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              то да му продам ама 1.80 лв. такси кой ще плати
              Импето може да ти предложи да ги прежалиш - бартерно, срещу евентуална животозастровка от него
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Киро има по 0,034, все ще се навие да пусне 333бр. с отрицателен профит
                Според мен Киро няма вече...поне така мисля....той не е вчерашен

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
                  А БЕ ПРОДАЙТЕ НА ЧОВЕКА 10 АКЦИИ НА 0.032,НЕ ГО МЪЧЕТЕ!
                  то да му продам ама 1.80 лв. такси кой ще плати

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
                    А БЕ ПРОДАЙТЕ НА ЧОВЕКА 10 АКЦИИ НА 0.032,НЕ ГО МЪЧЕТЕ!
                    Киро има по 0,034, все ще се навие да пусне 333бр. с отрицателен профит
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• А БЕ ПРОДАЙТЕ НА ЧОВЕКА 10 АКЦИИ НА 0.032,НЕ ГО МЪЧЕТЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Сигурно смята печалбата
                        И я обръща във виртуално "злaтце и платинчица"
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                          Boban1 ти имаш ли акции тук?
                          Имах ....и после ги продадох....Според фалшивия отчет,който скриха.....за мен акцията е с отрицателна стойност,...Единствено в акива на баланса я крепи една ТР....мисля за двайсет и няколко милиона

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от ST Разгледай мнение
                            Импа, завалията, не се е повявал напоследък в темата
                            Сигурно смята печалбата

Коментар

• Според мен с това месо от мухата стана слон -но това е работа на ДВИ -докато за отчета си прав-Чакаме.
                              Негодното месо не било укрито, а заведено в дневника на предприятието и дълбоко замразено в аварийната камера, където се съхранявали отпадъците за екарисажа. Но заради честото спиране на тока напоследък, в камерата били прибрани и продукти в срок на годност от другите хладилници. „Но каквото влезе там - не излиза повече освен в екарисажа
                              Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Новите собственици не знаели,че заводът работи....и че в складовете имало развалено месо.....В същност.....какво знаят е ВЪПРОСЪТ....Абе кога ще има "истински" отчет тук

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Новите собственици не знаели,че заводът работи....и че в складовете имало развалено месо.....В същност.....какво знаят е ВЪПРОСЪТ....Абе кога ще има "истински" отчет тук
                                Boban1 ти имаш ли акции тук?

Коментар

Working...
                                X