Първоначално изпратено от prodigal
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМи ти няма начин да нямаш мекомки, що са ти още?
Бе ти май имаш от всичките боклуци на бефебе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЕ, щом си "тарикат", дръж си мекомките и пиши денонощно до други за помощ
Бе ти май имаш от всичките боклуци на бефебе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеСамо цирки на задника може да имаш повече от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениевсе повече от теб имам, ще ти помогна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЧе ти нямаш пукнат леф,по- добре се замисли как да оцелееш, забрави за "инвестициите"
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеУф, кажи колко мекома искаш да продадеш, че да ги купя и да се наспиш най-сетне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеИ ти ли...
А не ти ли е съвестно за чичето например, който продаде трейските в ниското, за да се качи на тази ракета на високото? Земахте му парите на човека, за да имата за нови коли, ами той?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение55% за десет дни, това направих за преди месец два...
А не ти ли е съвестно за чичето например, който продаде трейските в ниското, за да се качи на тази ракета на високото? Земахте му парите на човека, за да имата за нови коли, ами той?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеАми новата ми кола е от тук... а някой духует ли , духует...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа втори път ти доказвам, че колкото и да завиждаш ние пак ще печелим , а ти ще се пукаш и завиждаш миризлива пияна тролке. Два пъти съм на печалба от Меком и много от Унипак пръсни се скапана жабо от завист и яд-проста си и неграмотна и затова завиждаш на успехите на другитеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа добри печалби направихме, а завистливите и тъпи тролове и лузъри ще духат супата и ще се пукат от яд
Коментар
Коментар