IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    Нямам, ама гледам си се раздал наоколо Обаче, ако те мъчат цирки, или друго, има специализирани места за споделяне
    Е айде сега, нямаш... нали групата ви я докарахте до изуй гащи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Ми ти няма начин да нямаш мекомки, що са ти още?
      Бе ти май имаш от всичките боклуци на бефебе.
      Нямам, ама гледам си се раздал наоколо Обаче, ако те мъчат цирки, или друго, има специализирани места за споделяне

Коментар

Е, щом си "тарикат", дръж си мекомките и пиши денонощно до други за помощ
        Ми ти няма начин да нямаш мекомки, що са ти още?
        Бе ти май имаш от всичките боклуци на бефебе.

Коментар

Само цирки на задника може да имаш повече от мен.
          Е, щом си "тарикат", дръж си мекомките и пиши денонощно до други за помощ

Коментар

все повече от теб имам, ще ти помогна
            Само цирки на задника може да имаш повече от мен.

Коментар

Че ти нямаш пукнат леф,по- добре се замисли как да оцелееш, забрави за "инвестициите"
              все повече от теб имам, ще ти помогна

Коментар

Уф, кажи колко мекома искаш да продадеш, че да ги купя и да се наспиш най-сетне
                Че ти нямаш пукнат леф,по- добре се замисли как да оцелееш, забрави за "инвестициите"

Коментар

И ти ли...

А не ти ли е съвестно за чичето например, който продаде трейските в ниското, за да се качи на тази ракета на високото? Земахте му парите на човека, за да имата за нови коли, ами той?!?
                  Уф, кажи колко мекома искаш да продадеш, че да ги купя и да се наспиш най-сетне

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    55% за десет дни, това направих за преди месец два...
                    И ти ли...

А не ти ли е съвестно за чичето например, който продаде трейските в ниското, за да се качи на тази ракета на високото? Земахте му парите на човека, за да имата за нови коли, ами той?!?

Коментар

• Админ, предлагам въобще да затвориш темата, за да не научим по някоя нова дума

Коментар

• Аз коли много имам, но и за тебе има завистнице дебел и твърд ШПЕКЗНАМ, ЧЕ МЪЖЕТЕ НЕ ТЕ ПОГЛЕЖДАШ И ЗАВИЖДАШ НА УМНИТЕ И УСПЕЛИТЕ
                        А ТРОЛОВЕТЕ ДУХУЕТ ЛИ ДУХУЕТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          Ами новата ми кола е от тук... а някой духует ли , духует...
                          Браво, поздравления. Дай на Киро старата кола, че след още няколко мечкомски позиции, току виж я докарал до просешка тояга
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            За втори път ти доказвам, че колкото и да завиждаш ние пак ще печелим , а ти ще се пукаш и завиждаш миризлива пияна тролке. Два пъти съм на печалба от Меком и много от Унипак пръсни се скапана жабо от завист и яд-проста си и неграмотна и затова завиждаш на успехите на другите
                            Kakwo си доказал, че не разбрах? Бил си спечелил. Ок съгласно съм. Макар, че какъвто си сульо няма да се очудя, ако си спечелил отрицателен профит с покупка на мечком 0,034 и си се издухал на 0,028 при софикс 320 с 0,006 профит на хартия, ама отляво на нулата
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ЗАВИЖДАТ И ДУХАТ- ЗЛОБЕЯТ И ПАК ДУХАТ- ПРОСТЕЯТ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДУХАТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Да добри печалби направихме, а завистливите и тъпи тролове и лузъри ще духат супата и ще се пукат от яд
                                Ами новата ми кола е от тук... а някой духует ли , духует...

Коментар

Working...
                                X