IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
    Здрасти Бобан , вчера ми отговори, че нямаш вече акции тук, благодаря ти за което, но не разбирам защо измъчваш и нас и себе си в тази тема вече, ние имаме глави на раменете си и ще си понесем позитива или негатива без особени проблеми.
    е що трябва сега да убивате биволите така нагло?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Абе аз като ви казвах,че Райчев ще сбори юпитата.....и е прав за увеличението с превилигированите....събрали 320К..

...."Новите" купиха завод ...а не могат да платят тока ...и да осигурят пари за храна на животните.....Аз ви предлагам да си направите увеличение на капитала ,на ЛЕВчЕ естествено....
      Здрасти Бобан , вчера ми отговори, че нямаш вече акции тук, благодаря ти за което, но не разбирам защо измъчваш и нас и себе си в тази тема вече, ние имаме глави на раменете си и ще си понесем позитива или негатива без особени проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Абе аз като ви казвах,че Райчев ще сбори юпитата.....
        май, май ...натам отива ситуацията

Коментар

• Хора за "пример"

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          бе тия са много бързи и далновидни...тоя завлече 3-4-5 банки и неизвесен брой доставчици и кредитори със десетки милиони....сега се сетили, че не му е чист косъма.

да не говорим за малоумието да окепазиш единственото предприятие, което можеше да изнся към русия заради въпросните лицензи.....ако се е държал така и с руснаците ..мисля там вратата за меком е отдавна затворена.

крайно време беше да му потърсят сметка.

ПП нямам акции и не съм имал точно заради лицето Райчев

Коментар

• Първоначално изпратено от mithatpasha Разгледай мнение
            От ДАНС са започнали събиране на информация за лицето Стефан Райчев.Така че,имайте едно ум.
            бе тия са много бързи и далновидни...тоя завлече 3-4-5 банки и неизвесен брой доставчици и кредитори със десетки милиони....сега се сетили, че не му е чист косъма.

да не говорим за малоумието да окепазиш единственото предприятие, което можеше да изнся към русия заради въпросните лицензи.....ако се е държал така и с руснаците ..мисля там вратата за меком е отдавна затворена.

крайно време беше да му потърсят сметка.

ПП нямам акции и не съм имал точно заради лицето Райчев
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• От ДАНС са започнали събиране на информация за лицето Стефан Райчев.Така че,имайте едно ум.

Коментар

• Абе аз като ви казвах,че Райчев ще сбори юпитата.....и е прав за увеличението с превилигированите....събрали 320К..

...."Новите" купиха завод ...а не могат да платят тока ...и да осигурят пари за храна на животните.....Аз ви предлагам да си направите увеличение на капитала ,на ЛЕВчЕ естествено....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  Дайте да я купим тази ферма бе хора Купуваме, прайм я публично дружество и ще е най-големия бик на БФБ-ту

Коментар

• http://www.spekulanti.com/pazari-bfb...ferma_na_mekom

Коментар

• Цирка продължава.Райчев контраатакува чрез Стандарт.Тоз мошеник май ще иска да си върне контрола на Меком.Не е препоръка.Сериала продължава-Чакаме Ескап.
                      Съсипаха работещ завод за три месеца

Стефан Райчев, бивш собственик на "Меком"

--------------------------------------------------------------------------------
                      - Г-н Райчев, обвиняват ви, че нарочно сте източили парите на "Меком", преди да продадете предприятието. Вярно ли е това?
                      - От юни не съм собственик на предприятието. Получил съм си парите от продажбата и вече нямам нищо общо с него. А може ли някой да купи насила завод? Всички отчети са били на разположение на новите собственици и те са можели да се запознаят с това какво точно купуват. Вярно е, че има кредити за 40 млн. лв. Но докато аз бях собственик на предприятието, всички кредити бяха обслужвани и токът се плащаше редовно. Платил съм 39,5 млн. лв. само по лихви и главници. 10 милиона от тези кредити все още се обслужват от бившите собственици на "Меком", а не от настоящите.
                      - Твърди се, че с парите от увеличението на капитала на компанията сте си купили апартаменти в Лондон вместо машини за фирмата?
                      - Ако намерите мой апартамент в Англия, САЩ или където и да било другаде, подарявам ви го. Аз съм един от най-проверяваните хора в държавата и съм спокоен за имотите си. А Николай Василев така добре консултира сделката с увеличението на капитала, че събраните пари са едва 320 000 лв., ако смятате, че с тези пари могат да се купят каквито и да било имоти в чужбина... Грозно е, че се намесват и децата ми. Не знам за никакъв румънски дипломат, който ми е помагал да пробивам в Румъния. Говорих и с румънския посланик, той също не се сети за такъв човек. Не съм имал изобщо бизнес там, както и не съм изнасял конско месо за Италия. Не е вярно и че съм продал машините, купени с пари от САПАРД, и това може да се докаже с официални документи от Държавен фонд "Земеделие". Новите собственици направиха пълна инвентаризация и всяко нещо е там.
                      - Как си обяснявате, че в складовете на предприятието са открити тонове развалено месо?
                      - Предприятието не си е платило тока, а всеки знае, че ако месото се остави на топло, то се разваля. Учудвам се, че новото ръководство не е намерило 15-20 000 лв., за да плати тока.
                      - Сега се съобщава за опасност от взрив и обгазяване на Силистра заради спрените хладилници в завода.
                      - Няма такава опасност. Това са измишльотини на новите собственици, които искат да плашат силистренци. Аз съм хладилен инженер по образование и мога да ви кажа със сигурност, че апокалипсисът, който се рисува, изобщо не може да се случи.
                      - Източвали ли сте "Меком" с дъщерни фирми?
                      - Цялото предприятие е холдингова структура с 10-12 фирми. Взимани са междуфирмени кредити, но това е нормално. И не мога да разбера защо ми държат сметка какво съм правил със собственото си предприятие. Аз съм бил собственик на 98% от акциите и редовно съм плащал дивиденти. Исках след продажбата на този завод той да продължи да работи и предложих помощта си. Новите собственици обаче не я поискаха. Съсипаха работещо предприятие за три месеца. От 250 работници сега са останали само 20. Ако искат да им помогна, мога да го направя, нека ми се обадят.
                      - С какво се занимавате след продажбата на предприятието?
                      - Имам свой бизнес. Работя в различни сфери, някои от тях са подобни на работата ми в "Меком", други са в други области.
                      Last edited by frei1974; 17.10.2012, 09:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        Не е важно, нито въпросът е че ти нищо нямаш, а че пречиш на комуникацията в този форум
                        Охх, чак се просълзих... ми домъчня ми че ти преча на комуникацията, ама спри да плящиш щуротии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Бе може и да нямаш.
                          Не е важно, нито въпросът е че ти нищо нямаш, а че пречиш на комуникацията в този форум
                          Last edited by prodigal; 17.10.2012, 01:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            До изуй гащи, очевидно, ти си я докарал
                            През живота си не съм имал от тази акция, но и за разлика от теб, не се движа с антураж в главата, та при теб е група
                            Поне не ти е скучно и винаги си с компания
                            Бе може и да нямаш. Нали пропиля всичко в холтчето и инсчето, не че нямаш желание де...

Коментар

• Хайде и на МЕКОМ може да кажете едно Амин, като на всички "ракети" до сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Е айде сега, нямаш... нали групата ви я докарахте до изуй гащи.
                                До изуй гащи, очевидно, ти си я докарал
                                През живота си не съм имал от тази акция, но и за разлика от теб, не се движа с антураж в главата, та при теб е група
                                Поне не ти е скучно и винаги си с компания

Коментар

Working...
                                X