IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Борис Разгледай мнение
    Г-н Василев,
    мислите ли че разумен инвеститор би записал акция по 1 лв. при положение че обикновените акции на дружеството в момента са по 70 ст.!?
    Та това прави близо 50% до 1 лв. или дивидента за 3 г.!!!
    Защо така умря интереса към тази акция!?
    Вашите клиенти разочароваха ли се от нея?
    Преди купуваха до 90 ст. а сега и на 70 не я искат!?
    вече няма за какво да я купуват - зора им мина

http://www.investor.bg/news/article/109669/339.html
    Last edited by p0lki; 13.12.2010, 15:28.

Коментар

• Г-н Василев,
      мислите ли че разумен инвеститор би записал акция по 1 лв. при положение че обикновените акции на дружеството в момента са по 70 ст.!?
      Та това прави близо 50% до 1 лв. или дивидента за 3 г.!!!
      Защо така умря интереса към тази акция!?
      Вашите клиенти разочароваха ли се от нея?
      Преди купуваха до 90 ст. а сега и на 70 не я искат!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Днес купих на Меком "Суджук Сребърна Вак."... много добър! Доволен съм от продукцията
        По-добре за тези пари да си беше взел няколко хиляди права...

Коментар

• Днес купих на Меком "Суджук Сребърна Вак."... много добър! Доволен съм от продукцията
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ми ще си взема нови права, *аси. Така и така не струват някакви смислени кинти.
            Last edited by Eti_; 11.12.2010, 15:21.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Аз не суеверен - на саламаджийницата вярвам.
              Честито импе за пропуска Други пропуснали да запишат правата ? Да си признаят без бой ама ши има втори тираж бе момчета не се плашете на аукциона

Коментар

• Аз не суеверен - на саламаджийницата вярвам.

Коментар

Злочеста участ - не успяха посредници да помогнат.

Ще трябва пак права да купувам, кожата му сръпска и пак по ниви до посредник да ходя, да подписвам щуротии - за наказание ще искам да ми плащат дивидентът в салами и прасешка лойчица.
                  Вярваш ли в съдбата? Може, да ти е дала знак, да не се нашиеш с много права. Така и така имаш акции, може да иска да ти подскаже да диверсифицираш остатъка. Коварна е съдбата, може да ти се струва понякога, целия свят е срещу теб, пък току виж, се оказало за добро. Не е препоръка.
                  Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Злочеста участ - не успяха посредници да помогнат.

Ще трябва пак права да купувам, кожата му сръпска и пак по ниви до посредник да ходя, да подписвам щуротии - за наказание ще искам да ми плащат дивидентът в салами и прасешка лойчица.

Коментар

Не става дума за пари - просто е извратено и нечестно.

Ще драсна до посредниците - дано уредят нещо.
                      Въпрос на правила е Имп, няма нищо извратено. Няма да ги нарушат. Грешката е изцяло твоя, но е поправима, ако не замотаеш с аукциона.

Коментар

• Не става дума за пари - просто е извратено и нечестно.

Ще драсна до посредниците - дано уредят нещо.

Коментар

• Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Hakkinen, ако неизползваните права ти се продадат на аукциона получаваш ли някакви пари или отиват в дружеството???
                            Парите си ги получаваш ти, но както писа и SEBULBA нямаме основания да очакваме цената да е по-висока от 0.1 стотинка за право.
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Hakkinen, ако неизползваните права ти се продадат на аукциона получаваш ли някакви пари или отиват в дружеството???
                              Парите си отиват на който са правата, в случая обаче сумата ще е нищожна....

Коментар

Да бе - че аз съм си купил права... а от акциите, дето имам са си мои - как така ще ми ги гепят?
                                Споко, играй на аукциона с цена 0,001. Надали ще е повече, кво му плащаш. От тебе Имп не съм го очаквал...

Коментар

Working...
                                X