If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На каква дрога си малоумнице или си си все така проста и сдухата пача.Да се спукаш от злоба пачавро- пак продадох за втори път Меком на печалба , а ти пак ще упражняваш подеодните спортове
Я ни припомни килко пари загуби през 2008-2010г и как от злоба вещаеше, че всички ще повторят тъпия ти опит. Да ама не- ти като си малоумна и проста хората не са. Миризлива кифло, а как се правеше на умна когато купихме Унипак на 1,50 и взехме по 80 процента. За нас парите , а за тебе пак магарешкия нали
За прецаканата свинска пача имам един дебел и дълъг салам за подводна гимнастика. Тази малоумница , която си загуби парите през кризата сега обикаля всички теми и избива комплекси. Олигофренке стана ли СОФИКС 0 , както вещаеше
Опса, ето го ! малко се е сдухал в киреча, но ние си го знаем )))
Кажи колко ще стане софикса, майсторе на демагогията, особено като ти набучат данъка върху мечком и т.н. избушеняци !?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
За прецаканата свинска пача имам един дебел и дълъг салам за подводна гимнастика. Тази малоумница , която си загуби парите през кризата сега обикаля всички теми и избива комплекси. Олигофренке стана ли СОФИКС 0 , както вещаеше
Имах ....и после ги продадох....Според фалшивия отчет,който скриха.....за мен акцията е с отрицателна стойност,...Единствено в акива на баланса я крепи една ТР....мисля за двайсет и няколко милиона
Според мен с това месо от мухата стана слон -но това е работа на ДВИ -докато за отчета си прав-Чакаме.
Негодното месо не било укрито, а заведено в дневника на предприятието и дълбоко замразено в аварийната камера, където се съхранявали отпадъците за екарисажа. Но заради честото спиране на тока напоследък, в камерата били прибрани и продукти в срок на годност от другите хладилници. „Но каквото влезе там - не излиза повече освен в екарисажа
Новите собственици не знаели,че заводът работи....и че в складовете имало развалено месо.....В същност.....какво знаят е ВЪПРОСЪТ....Абе кога ще има "истински" отчет тук
Новите собственици не знаели,че заводът работи....и че в складовете имало развалено месо.....В същност.....какво знаят е ВЪПРОСЪТ....Абе кога ще има "истински" отчет тук
Коментар