Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ защо наистина КФН нищо не прави и не се уведоми прокуратуратаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nyankov Разгледай мнениеИма ли хора в този форум, които серизно вярват, че някой ще се вдигне да ходи от София до Силистра (и то представители на поне пет различни акционери), за да закъснее точо с 5 минути за общото събрание? Хората са си били там съвсем навреме, даже и кафе са ги почерпили в завода. Цялото общо събрание са били няма и десет човека, в това число СД на дружеството,преброител и секретар. В един момент (и то след 13:30, не в 13:05) изпълнителният директор на Меком си поглежда часовника и казва: "А, ама то вие май закъсняхте, к'во ша пра'им с'я?..." При това положение всичко зависи от този, който пише протокола и го регистрира в Търговския регистър. Този човек е Изпълнителният директор на Меком, тоест Човекът с часовника... Дори и с нотариус човек да отиде, при такава ситуация просто сменят протокола и списъка с акционерите и готово - ти си мислиш, че си отишъл и си гласувал на общо събрание, а то се оказва, че си закъснялИ са гласували само тези, които не са закъсняли...
Няма интрига и конспирация. Има само тъпи номера, които в края на краищата нямат и кой знае какво значение за бъдещето на компанията. Много по-важно е какво ще се случи на ОСА на 10.08.2012, когато ще се сменя (може би) СД на дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеДо тогава има 20 дена.....ако решат и болтче няма да оставят в завода.В момента заводът има нови собственици,а се управлява от хората на Райев....е т';ва ме изумява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа Янков, наистина тъпи селташки номера, но на следващото събрание вече отношението трябва да е като към врагове. На зло куче- зла тояга
. И не може би ,а задължителна смяна и търсене на отговорност от слугите на Раичев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеАко новите мажоритари са подходили по същия начин към инвестицията си, по който и към ОСА-то което мина е ясно защо са в това положение. Несериозно е да отиваш да правиш преврат и да закъснееш като първолак. Всеки на мястото на Меком щеше да ги изпържи по същия начин. Така че да не се сърдят на никой друг, освен на самите себе си, а следващия път да си вземат по 100лв отгоре и да си наемат хотел от предния ден.И са гласували само тези, които не са закъсняли...
Няма интрига и конспирация. Има само тъпи номера, които в края на краищата нямат и кой знае какво значение за бъдещето на компанията. Много по-важно е какво ще се случи на ОСА на 10.08.2012, когато ще се сменя (може би) СД на дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми Симов това са онези хубавите движения- напред назад. Смени Патките докато е време
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе, че аз съм цифнал та вързал с моята велика патко инвестиция де.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Виждам че заявлението за вписване на решенията от ОСА още се обработва. Може би експатите са протестирали и затова се бави. Ще видим.
Но си мисля - дори да се впишат, освобождаването на СД от отговорност е за 2011 г. и последните врътки които са правили с Меком 2012 и Меком Файненсинг си подлежат на контрол и отговорност. Така че райчевите слуги да не бързат да се радват че са отървали копчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от хендехох Разгледай мнение+1
Не е препоръка, просто ми харесва изразния стил на мастера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМдаааа... Повтаряте се едно към едно с приказките във форумчето за Химко! Колкото Химко тръгна и това ще тръгне.
Не е препоръка, просто ми харесва изразния стил на мастера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнениеОт цялата работа едно наистина е много важноСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар