IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я - туканка се спихнало хептен откак избягах... дали да не зема да си зема пак, а после да ви ги шитна на 0.048 кинта?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
      Прехода Киро-Каро е съвсем близък и почти естествен. Време за обучение, както се казва
      След като ви надъха, вероятно си е издухал акциите и заряза позицията. Може би идва времето на д-р Каро...
      Може да не се е отказал от хартията, но един ден ще се появи и ще каже, че ги е продал на 6 стинки, а после ги е прибрал на 3 стинки. Не си ли забелязъл, че почти винаги се продава на макс, пък после се купува на дъно.... След което най-вероятно ще добави, че профита е за смелите играчи, а троловете духует ли духует...
      Много ясно, че не е препоръка
      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от GBP2 Разгледай мнение
        Абе къде е Киро?
        Казваше ви мастера вие го плюехте , лапайте салама сега!
        Прехода Киро-Каро е съвсем близък и почти естествен. Време за обучение, както се казва
        След като ви надъха, вероятно си е издухал акциите и заряза позицията. Може би идва времето на д-р Каро...
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Абе къде е Киро?

Казваше ви мастера вие го плюехте , лапайте салама сега!

Коментар

• Къде, кога и какъв?

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
              Някой забеляза ли що публично оповестен документ за Меком Ад изчезна от сайта където дружеството си обявяваше балансите.
              аз забелязах защо

Коментар

• Някой забеляза ли що публично оповестен документ за Меком Ад изчезна от сайта където дружеството си обявяваше балансите.
                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                  оооууууччччч

и вторият таргет 0.03 е достигнат

интересно ми е тоз дет продаде на колко ги е купувал
                  Кирето. На 2 стинки.

Коментар

• оооууууччччч

и вторият таргет 0.03 е достигнат

интересно ми е тоз дет продаде на колко ги е купувал

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Поразсъждавайте над думите на г-н Янков.

Според мен следваща цел...3.6ст...при пробив атака на 3ст..

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
                      Първи таргет достигнат,на ход е цел номер две ....3ст.

П.С.Нямам време засега ....ЛаКоста,довечера ще ти отговоря на въпроса.

Не е препоръка за покупко-продажаба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        Тук не съм акционер, а холдчето е номер едно.

...
                        Според мен Холдчето е хиляда и едно, а не някакво си едно A за това недоразумение тук, няма спор
                        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                          Mastore, и тук ли се нахендри Холдчето не беше ли достатъчно
                          Тук не съм акционер, а холдчето е номер едно.

Вероятно ще взема нещо за спорта, не за друго, но виждам че предимно лаици пишат и ми стана интересно има ли кой да отговори на прост въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Хъм, тази разтропаната мома подозрително много се пъне тук, може и да има игра за влизане.

Я кажете накратко, има ли какво да остане за акционерите, примерно лицензите за руски пазар за колко време са и при какви условия ?!
                            Mastore, и тук ли се нахендри Холдчето не беше ли достатъчно
                            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Mи подадоха им шпека изненадващо изотзад.
                              Това им е втората изключително глупава инвестиция.
                              Сигурно има и други.
                              И сега хем сърби, хем боли.
                              Споко ще свикнaт Може и да им хареса на третия път !
                              Last edited by Mr_crash; 14.09.2012, 21:23.

Коментар

• Хъм, тази разтропаната мома подозрително много се пъне тук, може и да има игра за влизане.

Я кажете накратко, има ли какво да остане за акционерите, примерно лицензите за руски пазар за колко време са и при какви условия ?!

Коментар

Working...
                                X