Първоначално изпратено от jamiemirror
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Алчността и страха движат пазарите и няма нищо ново,или странно в това.
Естествено купилите прив. акции тука се надяват да си върнат към 90 стотинки на акция в следващите 6 години и да продадат на 2 лв. поне,а не купилите вещаят фалит,но едно нещо наистина се откроява и е сигурно-Н. В.се държа като истински Български политикLast edited by seaman40; 06.04.2011, 07:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЕ, сега, ако видиш сто лева на земята няма ли да се наведеш да си ги вземеш? Или ще разсъждаваме - те явно са фалшиви, явно е накоя уловка да се наведем и някой да ни изненада ... Така се пропускат възможностите в живота, така...
След още някоя година вече ще знаят че са ги заработили, но не са ги взели. Изобщо не е изненада, толкова е прозрачно че няма накъде. Единствената стръв на тази кукичка е алчността, но какво пък - за доста хора е предостатъчен мотивДали сте си парите за едни голи обещания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТвърдиш, че няма да снесат ли? А ще бъде ли нахално аз, Императорът, да те помоля да дадеш някакви смислени доводи в подкрепа на това свое така да се каже - твърдение?
Щото тия приказки ги слушах и за Софкомите навремето...
Какво се случи след като мина зора? НикитУ се покри, акциите се изтърсиха. Честито на "инвеститорите" сега.
Успех с тапетите, Импе. Поне ще имаш някакви надежди до 2012-та, после не мога да те мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениешЪ шЪ (рекъл дъртия мандарин)
ама друг път (от "Войната на таралежите")
Колко е лесно здравия разум да бъде приспан от най-обикновена алчност.
Щото тия приказки ги слушах и за Софкомите навремето...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЕй, това българинът завистлив човек, брей!
Бъркат ви в очите нашите сочни 18 % доходност, годишно.
Сладък дивидентец, сладък...
ама друг път (от "Войната на таралежите")
Колко е лесно здравия разум да бъде приспан от най-обикновена алчност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАферим, Мажоритаров.Готвите ли се за 10 лв !?
или искате да станете мажоритари, ако ви нашиткат още артии
))) Не е препоръка
Last edited by X_Y; 05.04.2011, 15:54.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАферим, Мажоритаров.
по трънливия път към загубите
Братя
по съдба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеЩе поживеем ще видим...
Но съм сигурен, че излъганите камилчета ще са тези, които по време на увеличението си бъркаха по-дупките каква простотия да напишат във форума...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеКо стана с тез привилигировъни бе ?! Уж регистрираха емисията а никви ги няма в платформата ? Някой има ли инфо га ще тръгне тъз търговийкас тез артии ?
Коментар
Коментар