IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    И аз това чудя... ама то само около 8 души имаме такива акции...
    Ми още по добре е това че сме малко Мисля като софкомите да се движи търговийката тук )

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
      Ще поживеем ще видим...
      Но съм сигурен, че излъганите камилчета ще са тези, които по време на увеличението си бъркаха по-дупките каква простотия да напишат във форума...
      Има време наистина, ще станеш сигурен.
      Засега моите думи се потвърждават, да му мислят тези дето са в акции на неликвиден пазар - излизане няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Па засега ще си чакате до 2012, после като ви обяснят че гарантиран дивидент от фалирала фирма няя видите - ще ви се проясни съвсем

Помниш ли ти като се мотаеше Никито тука - и писах че туй е измама? Де е Никито сега и къде са акциите - надолу.
        Ще поживеем ще видим...
        Но съм сигурен, че излъганите камилчета ще са тези, които по време на увеличението си бъркаха по-дупките каква простотия да напишат във форума...
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Бе ний да си папаме дивидентченцата, пък нека тапет да са.
          Па засега ще си чакате до 2012, после като ви обяснят че гарантиран дивидент от фалирала фирма няя видите - ще ви се проясни съвсем

Помниш ли ти като се мотаеше Никито тука - и писах че туй е измама? Де е Никито сега и къде са акциите - надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
            За тапет...жалко че са безналични.
            Бе ний да си папаме дивидентченцата, пък нека тапет да са.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
              Ей, как сте се наточили на новите акции
              Аз май съм от малкото, които имат
              По 3-4 лева може да ви пусна...
              5-6 за 3-4 лева до 1-2 седмици

Коментар

• Ей, как сте се наточили на новите акции
                Аз май съм от малкото, които имат
                По 3-4 лева може да ви пусна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Наистина е интересно как г-н Ники Василев беше доста активен в темата преди аукциона на правата, а след това напълно изчезна . Ще видим какво ще стане с тая акция и ще си вземем поука и изградим имидж за увеличения на капитали, ППП, и т.н. извършвани от г-н Василев.
                  аз съм на мнение, че има ДВИ , който трябва да върши нон стоп тези функции.За да не се налага Ники Василев да върши неговата работа.
                  Възмутен съм обаче от хонорара , който прибраха посредника и консултанта по сделката, при положение, че набрания капитал беше под 300 хил.лева.На негово място бих си върнал поне 60% от хонорара на дружеството.

Коментар

А, ако си снасят честно дивидентът (което вярвам, че ще стане), акциите са добри и като колекционерски....
                    За тапет...жалко че са безналични.

Коментар

Привилегированите акции инак ще бъдат интересни за търгуване .
                      А, ако си снасят честно дивидентът (което вярвам, че ще стане), акциите са добри и като колекционерски....

Коментар

• Наистина е интересно как г-н Ники Василев беше доста активен в темата преди аукциона на правата, а след това напълно изчезна . Ще видим какво ще стане с тая акция и ще си вземем поука и изградим имидж за увеличения на капитали, ППП, и т.н. извършвани от г-н Василев.
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Привилегированите акции инак ще бъдат интересни за търгуване .
                          бих казал ,че тези акции ще са диаманта в короната на БФБ....

само не мога още да разбера ,а и никито не казва защо неговите клиенти с 13 000 000 акции , които така често ги споменаваше в пледоарията си колко готини са меком , не записаха от тази привилегия.... Още се чудя и не мога да намеря смислен отговор....Да не говорим за самия мажоритар , който се потопи като немска подводница през втората световна .....

Коментар

• Привилегированите акции инак ще бъдат интересни за търгуване .

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                              Ко стана с тез привилигировъни бе ?! Уж регистрираха емисията а никви ги няма в платформата ? Някой има ли инфо га ще тръгне тъз търговийка с тез артии ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Сега сигурно е зает, иска да става банкер вече...!
                                Видяла жабата, че подковават коня и тя... вдигнала краката!
                                Тя тая банка ще прокопса с него...

Коментар

Working...
                                X