IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
    Колко капитал набраха? Николко. Кой с акъла си ще приеме обещание за 18% дивидент и то гарантиран? Ами НИКОЙ.
    Какво се случи след като мина зора? НикитУ се покри, акциите се изтърсиха. Честито на "инвеститорите" сега.

Успех с тапетите, Импе. Поне ще имаш някакви надежди до 2012-та, после не мога да те мисля
    Имаше минимален праг на набраният капитал, който прехвърлен бе. Мисля споровете излишни оттук нататък са.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Коментар

• Това минава всякакви граници вече..... Има ли модератори тук???
        Last edited by Bill-bg; 06.04.2011, 12:44.

Коментар

• този НИКИ ВАСИЛЕВ е голям гьон сурат преди като трябваше да прибере парите пишеше в форума а сега се ескрил в миша дупка

Коментар

• Алчността и страха движат пазарите и няма нищо ново,или странно в това.
            Естествено купилите прив. акции тука се надяват да си върнат към 90 стотинки на акция в следващите 6 години и да продадат на 2 лв. поне,а не купилите вещаят фалит,но едно нещо наистина се откроява и е сигурно-Н. В.се държа като истински Български политик
            Last edited by seaman40; 06.04.2011, 07:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
              Е, сега, ако видиш сто лева на земята няма ли да се наведеш да си ги вземеш? Или ще разсъждаваме - те явно са фалшиви, явно е накоя уловка да се наведем и някой да ни изненада ... Така се пропускат възможностите в живота, така...
              Точно така, Ники В. убеди няколко човечета че туй на земята са 100лв и те се наведоха.
              След още някоя година вече ще знаят че са ги заработили, но не са ги взели. Изобщо не е изненада, толкова е прозрачно че няма накъде. Единствената стръв на тази кукичка е алчността, но какво пък - за доста хора е предостатъчен мотив Дали сте си парите за едни голи обещания.

Коментар

• Е, сега, ако видиш сто лева на земята няма ли да се наведеш да си ги вземеш? Или ще разсъждаваме - те явно са фалшиви, явно е накоя уловка да се наведем и някой да ни изненада ... Така се пропускат възможностите в живота, така...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Твърдиш, че няма да снесат ли? А ще бъде ли нахално аз, Императорът, да те помоля да дадеш някакви смислени доводи в подкрепа на това свое така да се каже - твърдение?

Щото тия приказки ги слушах и за Софкомите навремето...
                  Колко капитал набраха? Николко. Кой с акъла си ще приеме обещание за 18% дивидент и то гарантиран? Ами НИКОЙ.
                  Какво се случи след като мина зора? НикитУ се покри, акциите се изтърсиха. Честито на "инвеститорите" сега.

Успех с тапетите, Импе. Поне ще имаш някакви надежди до 2012-та, после не мога да те мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                    шЪ шЪ (рекъл дъртия мандарин)
                    ама друг път (от "Войната на таралежите")

Колко е лесно здравия разум да бъде приспан от най-обикновена алчност.
                    Твърдиш, че няма да снесат ли? А ще бъде ли нахално аз, Императорът, да те помоля да дадеш някакви смислени доводи в подкрепа на това свое така да се каже - твърдение?

Щото тия приказки ги слушах и за Софкомите навремето...

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                      Ей, това българинът завистлив човек, брей!
                      Бъркат ви в очите нашите сочни 18 % доходност, годишно.
                      Сладък дивидентец, сладък...
                      шЪ шЪ (рекъл дъртия мандарин)
                      ама друг път (от "Войната на таралежите")

Колко е лесно здравия разум да бъде приспан от най-обикновена алчност.

Коментар

• Ей, това българинът завистлив човек, брей!
                        Бъркат ви в очите нашите сочни 18 % доходност, годишно.
                        Сладък дивидентец, сладък...

Коментар

Аферим, Мажоритаров.
                          Готвите ли се за 10 лв !? или искате да станете мажоритари, ако ви нашиткат още артии ))) Не е препоръка
                          Last edited by X_Y; 05.04.2011, 15:54.
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Аферим, Мажоритаров.
                            Един друг ще се подкрепяте
                            по трънливия път към загубите
                            Братя
                            по съдба

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                              Ще поживеем ще видим...
                              Но съм сигурен, че излъганите камилчета ще са тези, които по време на увеличението си бъркаха по-дупките каква простотия да напишат във форума...
                              Аферим, Мажоритаров.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                                Ко стана с тез привилигировъни бе ?! Уж регистрираха емисията а никви ги няма в платформата ? Някой има ли инфо га ще тръгне тъз търговийка с тез артии ?
                                Тръгват от 12 април

Коментар

Working...
                                X