Първоначално изпратено от lordrad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеГруйчо, я кажи, ако ми блъснат колата, след като си получа обезщетението по гражданска, трябва ли да целивам ръка или други части от тялото? Питам щото парите ще дойдат от твойта гражданска дето си я плащал.
Верно че и аз съм плащал но това разбира се е без значение. Без твойто благоволение никога не бих могъл да си взема парите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениехайде сега въпрос за недостаъъчно напреднали. Парите във фгвб идват от банките, а те не са балготворителни дружества и ги вземат от всички, които си има вземане-даване с тях. Парите във ФГВБ не са само от вложителите в КТБ, а от ВСИЧКИ банки. Освен това (ако всичко е вярно за дупката от 3,5 млрд) те няма да стигнат, а ще трябва и още. Те откъде идват? Дори и да стигнат, ФГВБ остава без стотинка в него - какво правим тогава? оставяме го празен или се пробваме да го пълним? А откъде го пълним? Я, ама много ясно - от държавата? А какво е дъжавата - хм, май било всички ние. Та в крайна сметка кой ти плаща твоята АЛЧНОСТ, която е лична - АЗ!!!
П.С. И не злобея - има си закон, спазва се, колко е морален е отделен въпрос. Дразни ме, че хем сте насрани, хем пискате, а би следвало да си мълчите и да целувате ръка, че ви бършем оаканите задници!
1) Влога не е инвестиция, влога е влог. По никакъв начин не можеш да оцениш риска който поемаш, влагайки пари в една банка, за разлика от инвестицията.
2) Това, каква лихва ти дава банката няма нищо общо с това, колко и е рисков портфейла. Ако си мислиш, че по-ниската лихва е гаранция за по-нисък риск, объркал си рейса. Няма никаква пряка връзка
3) Правилата са такива, че стимулират хората да влагат парите си до 196К в банката с най-висока лихва и няма нищо укоримо в това, да се опитваш да максимизираш печалбата за себе си, според правилата. Ако някой не го прави, то бих казал, че глупавият е той а не онзи, който го прави.
4) Ако вложителя във високолихвен влог е някак крив, то тези, които са взели кредити и реват тука как сега не можели да ги върнат а банките били ебаси гадните, трябва да ги изтрепем.
И все такива размисли. Не разбирам защо мислиш че бършеш нечий задник или незнам какво.
Коментар
� -
Груйчо, я кажи, ако ми блъснат колата, след като си получа обезщетението по гражданска, трябва ли да ти целивам ръка или други части от тялото? Питам щото парите ще дойдат от твойта гражданска дето си я плащал.
Верно че и аз съм плащал но това разбира се е без значение. Без твойто благоволение никога не бих могъл да си взема парите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнениеМажду другото, това с тия структури на Цветан Василев, дето проговорили, изглежда голям фалш- подписали се някакви 8 лица, абсолютно никому неизвестни, без да упоменат дори едно конкретно дружество...шит та дрънка!
Коментар
� -
ТОВА ЛИ ПРЕДСТАВЛЯВАШ
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеЩот е тъпо парче и се праи на ТАФ! Докат сипеше глупости за КТБ го игнорирах ама в случая ме издразни повече отколкото трябва. На човека му се запалила главата той кибик-тарикат.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениехайде сега въпрос за недостаъъчно напреднали. Парите във фгвб идват от банките, а те не са балготворителни дружества и ги вземат от всички, които си има вземане-даване с тях. Парите във ФГВБ не са само от вложителите в КТБ, а от ВСИЧКИ банки. Освен това (ако всичко е вярно за дупката от 3,5 млрд) те няма да стигнат, а ще трябва и още. Те откъде идват? Дори и да стигнат, ФГВБ остава без стотинка в него - какво правим тогава? оставяме го празен или се пробваме да го пълним? А откъде го пълним? Я, ама много ясно - от държавата? А какво е дъжавата - хм, май било всички ние. Та в крайна сметка кой ти плаща твоята АЛЧНОСТ, която е лична - АЗ!!!
П.С. И не злобея - има си закон, спазва се, колко е морален е отделен въпрос. Дразни ме, че хем сте насрани, хем пискате, а би следвало да си мълчите и да целувате ръка, че ви бършем оаканите задници!
Първо авансови вноски, после дълг, който се връща след реализиране на активите от синдиците. Най-мразя хора да говорят наизуст. Какво като е КТБ? Ако беше гръмнала друга банка нямаше ли пак да ревеш като вдовица за буй? Ако имаш нещо конкретно към КТБ хващай един полет за Австрия,а недей да мрънкаш на вложителите.Закон има и ще се спазва.В цяла Европа 100к евро са гарантирани.Ако искаш пусни жалба до Еврокомисията да преразгледат размера и въобще нуждата от гаранция.Гледам аргументите ти са жеУезни.Няма как да не ги приемат.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеЗа протокола, до момента няма нищо незаконно. Може да е неморално, може да е безотговорно, може да е нагло или безхаберно но няма нищо незаконно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма мангизи, които да падат от небето
За да влязат в ФГВБ, Груеца банките го скъсват от такси. Така че, пак има преразпределение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнениеКато гледам, вместо да строшим главите на онези, дето ни държат парите незаконно, сме да на път да се избием помежду си?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнениеКато гледам, вместо да строшим главите на онези, дето ни държат парите незаконно, сме да на път да се избием помежду си?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЗнаеш ли откъде идват парите във ФГВБ? Какви пари ми плащаш ти бе, приятелче? Ставаш много си нагъл и смешен.Какви данъци, какви такси като говорим за ФГВБ? И да вземе заем след това ще го връща! Защо хора като теб,които нямат идея от материята плюят и злобеят? Типичен български манталитет.Като видях какви съвети даваш за заплашване и натиск ми става ясно защо не вдяваш нищо за това какво е и как функционира ФГВБ.
П.С. И не злобея - има си закон, спазва се, колко е морален е отделен въпрос. Дразни ме, че хем сте насрани, хем пискате, а би следвало да си мълчите и да целувате ръка, че ви бършем оаканите задници!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеЩот е тъпо парче и се праи на ТАФ! Докат сипеше глупости за КТБ го игнорирах ама в случая ме издразни повече отколкото трябва. На човека му се запалила главата той кибик-тарикат.
Коментар
�
Коментар