Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА ако хипотезата за южен поток е вярна значи възможностите са или ДПС и Стойнев искат да върнат парите на Путин. Защото Тимченко е в санкциите защото САЩ го обявиха за бушон на Путин. Или по-невероятния сценарии ДПС искат да свият парите на Путин. Като се има в предвид че Лавров пристигна в България точно когато най-се чудеха как да действат. То по-скоро изглежда като връщане на парите в Путин. Това обяснява и доста сериозната подкрепа която среща от ДПС тази идея при положение че дори и Доган не е чак толкова силен че да прави действия които заплашват борда. Но Путин е.
не съм запознат как действат международните санкции, но предполагам че ако една банка директно нареди тези пари то тази банка може да си изпати, пък и не съм сигурен дали изобщо тези пари ще стигнат до предназначението си или няма някой да ги блокира нейде по пътя. Ако обаче тези пари не са в банка - а да кажем в държавата тя просто може да поръча нещо на някой и да изплати същите тези пари - маскирани обаче като държавни пари за някаква дейност несвързана нито с този човек нито с тази работа и така ефективно да заобиколи международните санкции през бушон на бушона.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнениеНяма смисъл да си задаваме тоя въпрос - сами ще го разберем след няколко месеца
Според мен няма да отворят банката преди да девалвират лева.
Това са си 6-7 милиарда - няма ги пуснат преди да ги филтрират
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПрочети закона там пише.Ако му вярваш разбира се.Борда няма да се махне не се безпокои чак такива идиоти не ми се вярва да има
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеЧобанов прави обичайното петъчно изявление,да сме спокойни събота и неделя преди 21 юли.Датата на купения лъжец,който освен единична килия друго не заслужава.Огромна заплата ,само за да служи на кой?И да не знае какво става в къщата му?Тоя иска да ни хване на тъпи кърфици.Скоро ще ти се счупи ръчно изработената въдица обаче
Само че,"министъра" може да се окаже и пророк този път.След изясняването на истинското състояние на КТБ като нищо акционерите(дори и с допълнителни инвестиции) ще налеят пари в банката и ще се окаже,че пладнешкия обир не мина...разликата е 20-на години,времето и законите други.
Остава да чакаме,да се надяваме,че ще отвори преди края на годината.
И този път ще има осъдени,ако ли не гражданска самоинициатива и масови искове до Страсбург.Правителството и БНБ,ОСТАВКА ВЕДНАГА БЕ БОКЛУЦИ!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеНякой от вас задава ли си въпроса какво ще стане ако някой махне борда докато банакта още е затворена ? Какво ще се случи със спестяванията на хората ?
Според мен няма да отворят банката преди да девалвират лева.
Това са си 6-7 милиарда - няма ги пуснат преди да ги филтрират
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеНякой от вас задава ли си въпроса какво ще стане ако някой махне борда докато банакта още е затворена ? Какво ще се случи със спестяванията на хората ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКо стаа тук? Получихте ли си кинтите?
Мн бързо стана, само 2-3ма човека имаше преди мен
За съжаление после се събудих потен
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДепозитите движимУ или недвижимУ имущество са? Нещо се двуумя
По принцип депозитите са движимо имущество, но опитът от последния месец показва, че при определени обстоятелства могат да станат недвижимо (или недостъпно) имущество.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДепозитите движимУ или недвижимУ имущество са? Нещо се двуумя
Много сериозен ход на г-н Борисов.
Чувствам се защитен.
Коментар
�
Коментар