IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Водещ : При вас разцъфтя КТБ...
    Бойко: При мен разцъфтя бизнеса и всички банки..

Неам думи Баце
    Е аз нямаше да мога така да се измъкна от този въпрос, признавам

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Нов международен скандал, "Креди Агрикол"- Франция, забрани на българския клон да използва името й
      Че аз тва от 2 седмици го разправям И се чудех, защо до момента не реагират

Коментар

• [QUOTE=gtomm;1059665163]
        Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение

А спомняш ли си, че ти беше убеден и сигурен за 21 Аааа!!!!! Ако искаш да цитирам да не си забравил! Най-добре върви в детската градина
        Аз знам,че ще си взема парите,за теб не съм убеден,че изобщо имаш такива...вече съм ти го казвал нееднократно.Некъв дразнител,песимист.Кво ревеш през 15 мин.,ти си за детската градина.Ревльо!
        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Водещ : При вас разцъфтя КТБ...
          Бойко: При мен разцъфтя бизнеса и всички банки..

Неам думи Баце

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
            Не ми стана ясно, така бих ли могъл да си открия сметка в Германия например? Как става?
            Аз лично говорих за най-елементарния вариант. Договор с български банка за брокерски услуги в чужбина. Парите си стоят по сметка в банката, но ако стане напечено веднага се купуват мъни маркет фондове в чужбина.

Коментар

Не ми стана ясно, така бих ли могъл да си открия сметка в Германия например? Как става?
              Как става ли?Отиваш в Немъчко,влизаш в банката и питаш..И ще ти бъде отговорено,разяснено...само желание да имаш...Може и по телефона да звъннеш..Ще ти разяснят....Може и и-мейл да пратиш....Ще ти отговорят...Ако не знаеш немски,все ще се намери някой да ти обясни и на английски...

Коментар

Честно не знам. Винаги в САЩ съм отварял

Коментар

А кредитополучателите ?
                  Всичкото милионер в КЕЧ-а
                  На кой му пука за кредитополучателите ,бе набореееее,набореее?!!Пълна данъчна ревизия на всичките гадни депозитари!!!Шъ ми кътат некви си влогове!!Ей алоооо!

Отивам да си приготвям куфарите..

Коментар

Може да е трудно за някой да си извади парите. Ами направете си брокерски акаунти
                    Може и артия да си купите свястна

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                      Гледайте Баце,по БНТ,шъ ги разследва всички депозитари в КТБ-то,ъ-хъъъ,всичко нередно в полза на държавата....
                      Този пък, как не си затвори устата за ден два! Слуховете упорито твърдят, че цялата работа за свадата между младите тръгнала, че си изтеглил 500 милиона от КТБ покрай февруарските събития миналата година.
                      То, във всяка шега има и малко шега, ама в случая не е много смешно!

Коментар

• Аз от извстно време имам съмнение че нещо съвсем се е скинало в главата му от както подаде оставка. И последния месец вече ме кара да се замисля само един бръмбар ли му е в главата или е целия отбор на Бистрица бръмчащи в десетки тонове.

Коментар

• Нов международен скандал, "Креди Агрикол"- Франция, забрани на българския клон да използва името й

Днес в "Креди Агрикол-България" е получено разпореждане повече да не се използва логото и името на френската банка в официални документи.

Софийският клон на френския финансов гигант беше придобит от Корпоративна търговска банка за 2,7 милиона евро и поемането на дълг от 40 милиона евро;сделката беше финализирана часове преди да бъде даден първия изстрел на медийно-прокурорската война срещу 4-та по големина българска банка.

Намеренията на новия собственик бяха да промени името на клона на банка "Виктория",но така и не остана време за това.

Банката-майка е взела решение да забрани използването на логото на "Креди Агрикол",заради драмите с ненадейното затваряне на КТБ и дъщерното й дружество. След тези враждебни и хаотични действия на БНБ са започнали необичайно големи тегления от клоновете на "Креди Агрикол" в Сърбия и Румъния. В Централата на френския банков гигант са притеснени от пораженията върху имиджа на марката "Креди Агрикол".

След този нов международен скандал,възникна и патентен проблем. Как ще се нарича бившата "Креди Агрикол България", непреименувана на банка "Виктория"?
                          http://frognews.bg/news_73267/Nov_me...olzva_imeto_i/
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Баце бил вкарал над двайесе милиарда,малиии.аууббб....Хвърля едни милиарди наляво и надясно...

Коментар

• Боко продължава да работи за унищожаване на банковата ни система - ама да я рита - за какво с ани тези банки, каква е таз капиталистическа измислица наречена банкова тайна.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                                Гледайте Баце,по БНТ,шъ ги разследва всички депозитари в КТБ-то,ъ-хъъъ,всичко нередно в полза на държавата....
                                Еееее, вече не говори за КТБ,а за еврофондове и Станишев
                                "Много често започнахте да благодарите на Местан" ахахахаха

Коментар

Working...
                                X