IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    Гледайте Баце,по БНТ,шъ ги разследва всички депозитари в КТБ-то,ъ-хъъъ,всичко нередно в полза на държавата....
    А кредитополучателите ?
    Всичкото милионер в КЕЧ-а

Коментар

• Гледайте Баце,по БНТ,шъ ги разследва всички депозитари в КТБ-то,ъ-хъъъ,всичко нередно в полза на държавата....

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Защо непрекъснато пропускате ... Борисов
        Още на 3-я ден след затварянето на банката започна, че трябва да се взимат пари от МВФ, за да се плати на вложителите
        После почна да поставя условия за приемане на едно или друго, само ако се актуализира бюджета с нови около 3 млрд точно за КТБ ...и Йордан Цонев винаги като дясна ръка се заема ....т.е. не топла, ами гореща връзка на тези тема са ДПС и ГЕРБ ))

Изобщо, обществото всячески се подготвя...че трябва да се спасяват вложителите, че банката е заминала....а Искров, горкият не знае вече коя балетна стъпка да играе
        Мани, и тримата нещо изпуснаха сценария. Вместо да излязат целите в бяло и да броят нови пачки, се обясняват - кой цопнал, кой се изпуснал (и така няколко пъти) и се питат - то за поемането на отговорност нямаше ли други щатни, да го web@...
        То не бяха - ама аз не се бъркам щото съм първа политическа сила и не съм по отговорностите, другия ама не му влизало в работата като баш шев да е душеприказчик на подчинените си, а третият твърди, че формално техният неформален лидер хич не е свързан с банката..
        Хубавци..

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Хахах, изпреварих те на фотофиниша
          хаха, така е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Мъни маркет фондове в чужбина. Трябва ти само договор с брокер.
            Хахах, изпреварих те на фотофиниша

Коментар

Благодарско

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Ми тва си е парично поточе.Що се бъзикате.

Открехни ни де?

Коментар

• Може да е трудно за някой да си извади парите. Ами направете си брокерски акаунти
                  Може и артия да си купите свястна

Коментар

• Очаквате ли рано или късно да разберете цялата истина около аферата "КТБ"?

Адвокат Христо Ботев, защитник на заместник главната счетоводителка на КТБ Борислава Тренева: - Не мисля, че някога ще разберем всичките интриги, които са се преплели около този скандал. Но това, което истински очаквам, е клиентът ми да получи справедливост от съда. Честно! Не съм предубеден по отношение на съда, въпреки че не мога да бъда сигурен, че върху него няма да бъде оказан натиск. Но съм предубеден към прокуратурата. Особено след като видях каква суперактивност развиваха в събота: по три пъти на ден идваха до следствието на "Монтевидео" - и градският прокурор, и Борислав Сарафов, и шефът на следствието Петьо Петков. Хвърчаха едни коли нагоре-надолу, едни съвещания вървяха...

Не е ли параноично това ваше усещане? Все пак може да е било за друго дело, по друг повод...?!

- Ами че то друго дело нямаше в петък посред нощ и в събота...'' Цялото интервю с адв. Христо Ботев, дадено за в-к,, Банкеръ ''на : http://www.banker.bg/?Channel=3&Cate...Article=500274
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

И ти думат "Не затваряйте, разговорът е важен за нас И така 10 минути
                      Ми тва си е парично поточе.Що се бъзикате.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      „на вариант Б. Който в перспектива се оказа всъщност доста по-сигурен.
                      Открехни ни де?

Коментар

Няколко пъти по 10 минути. И на тях една майна и на вариант Б. Който в перспектива се оказа всъщност доста по-сигурен.

Коментар

не се стигна до там - мелодии по телефона на всяко обаждане

Коментар

• [QUOTE=kig36;1059665157]
                            Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                            Аз ако си взема парите, няма да ги сложа никога в БГ . Но проблема е, че не вярвам че ще ги взема - реалист съм![/QUO

Това е втория път,който ти предлагам да купя депозита ти на 30% от стойността му.
                            След като си убеден,1/3 си е нещо.Когато кажеш
                            А спомняш ли си, че ти беше убеден и сигурен за 21 Аааа!!!!! Ако искаш да цитирам да не си забравил! Най-добре върви в детската градина
                            Last edited by gtomm; 18.07.2014, 21:09.
                            Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Но наистина като четох какво са обсъждали да правят нашите прекрасни политици при следващата им издънка нищо с адрес в България.

Коментар

И кво? Тъпата утка не поиска да ви обслужи ли?
                                Влиза мъж в банката и пита служителката:
                                - Мога ли да си вкарам шибаните кинти в скапаната ви банка?
                                - Господине, моля, дръжте се възпитано! В банка сте?!?
                                - Кво ми дреме, ма! Искам един шибан влог в смотаната ви банка.
                                - Не може така, господине! - възмутила се служителката и извикала управителя.
                                - Какъв е проблемът тук? - попитал сдържано управителят. Колежката ми каза, че не знаете как да се държите в банката? Да повикам ли охраната?
                                - Не бе... пич! - отвърнал мъжът. Спечелих некви шибани милиони от скапаната лотария и искам един шибан влог в ебаната ви банка.
                                - И к`во? Тъпата путка не ще да ви обслужи!?!
                                не се стигна до там - мелодии по телефона на всяко обаждане

Коментар

Working...
                                X