IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като гледам, вместо да строшим главите на онези, дето ни държат парите незаконно, сме да на път да се избием помежду си?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Знаеш ли откъде идват парите във ФГВБ? Какви пари ми плащаш ти бе, приятелче? Ставаш много си нагъл и смешен.Какви данъци, какви такси като говорим за ФГВБ? И да вземе заем след това ще го връща! Защо хора като теб,които нямат идея от материята плюят и злобеят? Типичен български манталитет.Като видях какви съвети даваш за заплашване и натиск ми става ясно защо не вдяваш нищо за това какво е и как функционира ФГВБ.
      Няма мангизи, които да падат от небето
      За да влязат в ФГВБ, Груеца банките го скъсват от такси. Така че, пак има преразпределение.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
        За такива като тебе има съд има и бой. Нали се сещаш, че ако такъв като тебе е продавача, ама и купувача е такъв като тебе, първо ще те съди, ако не успее, за МНОГО ПО-МАЛКО от 7000 евро ще плати на двама бабаити да ти пукнат тиквата
        Ами нека се пробват бе тарикат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Андиту - трябва ръка да ни целувате на нас, недепозантите в ктб, че ще ви изплатим депозитите от нашите данъци и такси, а не да подскачете и да ни псувате, но то си е и до манталитет - обикновено колкото повече си затънал в л@йна, толкова повече врещиш, че всичко е ок
          Знаеш ли откъде идват парите във ФГВБ? Какви пари ми плащаш ти бе, приятелче? Ставаш много си нагъл и смешен.Какви данъци, какви такси като говорим за ФГВБ? И да вземе заем след това ще го връща! Защо хора като теб,които нямат идея от материята плюят и злобеят? Типичен български манталитет.Като видях какви съвети даваш за заплашване и натиск ми става ясно защо не вдяваш нищо за това какво е и как функционира ФГВБ.

Коментар

и защо стигна до този извод? Човекът е макс коректен - ок, излакомил се е да си вкара парите в ктб, сега си плаща с безсънни нощи и това "наказание" му е достатъчно. От правна гледна точка, макар и формално да е незиправна страна, той има желание да е изправна, просто не зависи от него, така че продавачът задължително трябва да се пробва да му влезе в положение. Още пвоече, че не става въпрос за 2,50 на баничарницата, а за сериозна сума пари - 91К евро, които така или иначе ще бъдат платени. А отгоре на всичко и в Бг продавачите са кокошкари-селски тарикатчета, така че спокойно можеш да ги биеш с техните камъни по тяхната глава - не виждам нищо неморално в това, поне не повече от морал хазарта със "спасяването" на вложителите в КТБ
            Щот е тъпо парче и се праи на ТАФ! Докат сипеше глупости за КТБ го игнорирах ама в случая ме издразни повече отколкото трябва. На човека му се запалила главата той кибик-тарикат.

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
              Българина е такова животно все гледа да преебе другарчето си а накрая е ебан той.
              и защо стигна до този извод? Човекът е макс коректен - ок, излакомил се е да си вкара парите в ктб, сега си плаща с безсънни нощи и това "наказание" му е достатъчно. От правна гледна точка, макар и формално да е незиправна страна, той има желание да е изправна, просто не зависи от него, така че продавачът задължително трябва да се пробва да му влезе в положение. Още пвоече, че не става въпрос за 2,50 на баничарницата, а за сериозна сума пари - 91К евро, които така или иначе ще бъдат платени. А отгоре на всичко и в Бг продавачите са кокошкари-селски тарикатчета, така че спокойно можеш да ги биеш с техните камъни по тяхната глава - не виждам нищо неморално в това, поне не повече от морал хазарта със "спасяването" на вложителите в КТБ
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                Лорде, спри с глупостите а?
                Не аз съм само за спазване на договорите.Имат си догово ще си го спазват.Все едно след земетресение продавача да задържи капарото.Същото е дал си капаро не си устоял риск.

Коментар

Защо му говориш глупости на човека.Дал е капаро ще си плаща като поп.Какво е виновен продавача за това.Да си четат договора за неустойка и т.н.А продавача че е можел да си продаде вече имота и е загубил пари от всичко кой ще го покрие.Щял аман заман ела да ми кажеш на мен аман заман.
                  За такива като тебе има съд има и бой. Нали се сещаш, че ако такъв като тебе е продавача, ама и купувача е такъв като тебе, първо ще те съди, ако не успее, за МНОГО ПО-МАЛКО от 7000 евро ще плати на двама бабаити да ти пукнат тиквата

Коментар

Българина е такова животно все гледа да преебе другарчето си а накрая е ебан той.
                    Лорде, спри с глупостите а?

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                      Явно той вече го е дал! По-разумно е да помисли занапред какво да прави.
                      Може и да греша, но за няколко месеца /до 1г./ ще отидат по лихви /анюитетни вноски по кредит/, т.е. това което се опитваш да спасиш, а от там на татък.... Не е препоръка, само разсъждавам!
                      ....
                      Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        abv1

Не се набутвай с нови кредити, лихви и т.н.
                        МИНИМИЗИРАЙ ЗАГУБИТЕ - това става като се опитваш да си вземеш това което си дал. А не да вземаш още и още заеми та белким вземеш тоз БЕЗЦЕНЕН имот.
                        Това са само бетон, желязо и тухли - не се загробвай за това.
                        И Аз това си мисля, че е по-добрия вариант!
                        Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Българската народна банка (БНБ) е длъжна да реши какво да предприеме по случая с Корпоративна търговска банка (КТБ), за да не допусне превратно тълкуване на случващото се с всички произтичащи от това негативни последствия. Това коментира икономистът Гарабед Минасян:
                          „Депозитите над 100 000 евро обаче не са просто спестявания, а инвестиции. Инвестициите са винаги рискови и е редно инвеститорът да оцени и да поеме своя риск“
                          мда, това трябва да се набие в главите на всички влогари - влогът е инвестиция (и не само тези над 100К евро, но да речем, че ес ни е накарал да приемем един популистки закон), макар и най-малоумната такава, и като такъв носи риск. Колкото по-висок е рискът, толкова по-голяма е и лихвата. Лаком гъз - кръв сере както вече казах на Андиту - трябва ръка да ни целувате на нас, недепозантите в ктб, че ще ви изплатим депозитите от нашите данъци и такси, а не да подскачете и да ни псувате, но то си е и до манталитет - обикновено колкото повече си затънал в л@йна, толкова повече врещиш, че всичко е ок
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                            Леле- мале Ей са Оманците ше се уплашат
                            Е то това е само потвърждение на това което прокурорите казаха миналата седмица. Аз нищо ново не виждам.

Коментар

e, стига де, какво си провесил нос, животът продължава. Абсолютно на 100% съм убеден, че и продавачът не е на 100% изправен и гаранция има нещо, за което да се хванеш в предварителния договор. Да подскажа - примерно сте писали, че ще се изповяда на данъчна оценка, а не на реална стойност Или нещо друго, което да уличава продавача - отиваш и говориш с него директно, ако трябва и със заплахи, всички се насират в такъв момент. А и ти искаш да платиш, не е като да не си изряден, просто малшанс. Имах такъв казус с познат - и той беше дал капаро (даже негвоото беше по-голямо), имаше договрка за кредит и т.н., дори изповядаха сделката пред нотариус, обаче пък онези от агенцията по вмисванията бяха в стачка за заплати и договорната ипотека с банката се бавеше, а от там и кинтата, с която трябваше да се разплати с продавача. Даде ми го на телефона (продавача), поговорихме си съвсем културно, позаплаших го с данъчна проверка (беше фирма) и оня се насра - изчака колкото беше нужно.

Успех на теб, пробвай нещо подобно (непреодолимата сила не съм на 100% убеден дали ще мине - по-скоро съм скептично настроен, ако трябва да съм честен, но си зависи от съдията), а и всеки се плаши от съд и особено от данъчни. И не увесвай нос - депозитът ще си го получиш със сигурност.

Коментар

• abv1

Не се набутвай с нови кредити, лихви и т.н.
                                МИНИМИЗИРАЙ ЗАГУБИТЕ - това става като се опитваш да си вземеш това което си дал. А не да вземаш още и още заеми та белким вземеш тоз БЕЗЦЕНЕН имот.
                                Това са само бетон, желязо и тухли - не се загробвай за това.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X