Като гледам, вместо да строшим главите на онези, дето ни държат парите незаконно, сме да на път да се избием помежду си?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЗнаеш ли откъде идват парите във ФГВБ? Какви пари ми плащаш ти бе, приятелче? Ставаш много си нагъл и смешен.Какви данъци, какви такси като говорим за ФГВБ? И да вземе заем след това ще го връща! Защо хора като теб,които нямат идея от материята плюят и злобеят? Типичен български манталитет.Като видях какви съвети даваш за заплашване и натиск ми става ясно защо не вдяваш нищо за това какво е и как функционира ФГВБ.
За да влязат в ФГВБ, Груеца банките го скъсват от такси. Така че, пак има преразпределение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеЗа такива като тебе има съд има и бой. Нали се сещаш, че ако такъв като тебе е продавача, ама и купувача е такъв като тебе, първо ще те съди, ако не успее, за МНОГО ПО-МАЛКО от 7000 евро ще плати на двама бабаити да ти пукнат тиквата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАндиту - трябва ръка да ни целувате на нас, недепозантите в ктб, че ще ви изплатим депозитите от нашите данъци и такси, а не да подскачете и да ни псувате, но то си е и до манталитет - обикновено колкото повече си затънал в л@йна, толкова повече врещиш, че всичко е ок
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеи защо стигна до този извод? Човекът е макс коректен - ок, излакомил се е да си вкара парите в ктб, сега си плаща с безсънни нощи и това "наказание" му е достатъчно. От правна гледна точка, макар и формално да е незиправна страна, той има желание да е изправна, просто не зависи от него, така че продавачът задължително трябва да се пробва да му влезе в положение. Още пвоече, че не става въпрос за 2,50 на баничарницата, а за сериозна сума пари - 91К евро, които така или иначе ще бъдат платени. А отгоре на всичко и в Бг продавачите са кокошкари-селски тарикатчета, така че спокойно можеш да ги биеш с техните камъни по тяхната глава - не виждам нищо неморално в това, поне не повече от морал хазарта със "спасяването" на вложителите в КТБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеБългарина е такова животно все гледа да преебе другарчето си а накрая е ебан той.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеЛорде, спри с глупостите а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеЗащо му говориш глупости на човека.Дал е капаро ще си плаща като поп.Какво е виновен продавача за това.Да си четат договора за неустойка и т.н.А продавача че е можел да си продаде вече имота и е загубил пари от всичко кой ще го покрие.Щял аман заман ела да ми кажеш на мен аман заман.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеБългарина е такова животно все гледа да преебе другарчето си а накрая е ебан той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеЯвно той вече го е дал! По-разумно е да помисли занапред какво да прави.
Може и да греша, но за няколко месеца /до 1г./ ще отидат по лихви /анюитетни вноски по кредит/, т.е. това което се опитваш да спасиш, а от там на татък.... Не е препоръка, само разсъждавам!Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеabv1
Не се набутвай с нови кредити, лихви и т.н.
МИНИМИЗИРАЙ ЗАГУБИТЕ - това става като се опитваш да си вземеш това което си дал. А не да вземаш още и още заеми та белким вземеш тоз БЕЗЦЕНЕН имот.
Това са само бетон, желязо и тухли - не се загробвай за това.Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеБългарската народна банка (БНБ) е длъжна да реши какво да предприеме по случая с Корпоративна търговска банка (КТБ), за да не допусне превратно тълкуване на случващото се с всички произтичащи от това негативни последствия. Това коментира икономистът Гарабед Минасян:
„Депозитите над 100 000 евро обаче не са просто спестявания, а инвестиции. Инвестициите са винаги рискови и е редно инвеститорът да оцени и да поеме своя риск“както вече казах на Андиту - трябва ръка да ни целувате на нас, недепозантите в ктб, че ще ви изплатим депозитите от нашите данъци и такси, а не да подскачете и да ни псувате, но то си е и до манталитет - обикновено колкото повече си затънал в л@йна, толкова повече врещиш, че всичко е ок
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеЛеле- малеЕй са Оманците ше се уплашат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеe, стига де, какво си провесил нос, животът продължава. Абсолютно на 100% съм убеден, че и продавачът не е на 100% изправен и гаранция има нещо, за което да се хванеш в предварителния договор. Да подскажа - примерно сте писали, че ще се изповяда на данъчна оценка, а не на реална стойностИли нещо друго, което да уличава продавача - отиваш и говориш с него директно, ако трябва и със заплахи, всички се насират в такъв момент. А и ти искаш да платиш, не е като да не си изряден, просто малшанс. Имах такъв казус с познат - и той беше дал капаро (даже негвоото беше по-голямо), имаше договрка за кредит и т.н., дори изповядаха сделката пред нотариус, обаче пък онези от агенцията по вмисванията бяха в стачка за заплати и договорната ипотека с банката се бавеше, а от там и кинтата, с която трябваше да се разплати с продавача. Даде ми го на телефона (продавача), поговорихме си съвсем културно, позаплаших го с данъчна проверка (беше фирма) и оня се насра - изчака колкото беше нужно.
Успех на теб, пробвай нещо подобно (непреодолимата сила не съм на 100% убеден дали ще мине - по-скоро съм скептично настроен, ако трябва да съм честен, но си зависи от съдията), а и всеки се плаши от съд и особено от данъчни. И не увесвай нос - депозитът ще си го получиш със сигурност.
Коментар
Коментар