If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
....Мен не ме мисли малко , но с много ако ме разбираш....
Круме, не прекаляваш ли...
само моята печалба от Монбат е почти колкото цялата ти инвестиция в Као... всеки си има позиция и мнение за нея и в този смисъл е много неуместно да наричаш суперлуди всички онези които купуват монбат на 20 лева... точно както реагираше и когато купуваха на 12
Дали да не взема и аз да пиша как Монбат ще стане 35 лева до нова година всеки път когато ти напишеш че Као ще е 25? ... щото така ми е кеф...
Мисля че преди време имаше някакъв облог Као или Монбат ще приключи годината на по-добра цена - нека имаме търпение и свободни парички и ще видим
И колко според теб е моята инвестиция в КАО, че и сметки направи ....айде само това те питам ....колко ми е инвестицията в КАО...
Бе и аз съм чувал, че на скейтборд емоциите и скоростта са по-високи отколкото на ските , ама също така съм чувал, че паданията и контузиите при любителите на скейта са повече и по-лоши от тия при скиорите
Хане,смени си ника на Ханко.Достоен си боец,ама не си на ти със сложнотйите. Каква е разликата между кал и преработено олово?Кротко! Хоризонт,знаеш ли какво е това?
Гледам ви от известно време и ви се чудя - един се качил на един баир , друг на друг баир и се надвикват кой баир по-голям и още колко колко щял да порасне до края на годината . Ами що не разделихте яйцата и не се качихте и на двата , та хем да имате успеха сега (на Монбат), хем да имате и переспективите после (на Каолин), пък и (както пише по учебниците ) известна диверсификация на риска
Гледам ви от известно време и ви се чудя - един се качил на един баир , друг на друг баир и се надвикват кой баир по-голям и още колко щял да порасне до края на годината . Ами що не разделихте яйцата и не се качихте и на двата , та хем да имате успеха сега (на Монбат), хем да имате и переспективите после (на Каолин), пък и (както пише по учебниците ) известна диверсификация на риска
Абе нали КАО наддигна глава малко от калта ... и крумчо се появи ... беше се скрил ... ама сега "ЕРБАП" го раздава... Изчакай малко Круме пък тогава говори ... да не увисне след некой ден като на стар дедо .... и да охкаш пак някъде самотен ... нас не ни мисли ... ние с Батя и дона сме балъци! Той и дона понапълни от теб на 9,40 ... сега му е много зле - блъска си главата и се "чуди" къв е тоя интерес на 21лв да купуват хората пък хана на 9,40 се разтовари ...
....Мен не ме мисли малко , но с много ако ме разбираш....
Круме, не прекаляваш ли...
само моята печалба от Монбат е почти колкото цялата ти инвестиция в Као... всеки си има позиция и мнение за нея и в този смисъл е много неуместно да наричаш суперлуди всички онези които купуват монбат на 20 лева... точно както реагираше и когато купуваха на 12
Дали да не взема и аз да пиша как Монбат ще стане 35 лева до нова година всеки път когато ти напишеш че Као ще е 25? ... щото така ми е кеф...
Мисля че преди време имаше някакъв облог Као или Монбат ще приключи годината на по-добра цена - нека имаме търпение и свободни парички и ще видим
Как ще те мисля бе бат Крумчо? Ти нали ми го продаде на мен на 9,40 да си блъскам главата
А ако мислиш че си единствения с голям портфейл в този форум, помисли пак. Не ми е в характера да се надувам с обем, предпочитам качествения показател - доходност!
Баси търсенето има над 20 лв. Направо не мога да повярвам. Добре, че не продадох на 20. Да видим до къде ще ни доведе лудостта.
Никола, ако Монбат на 20 е лудост, не знам какво да кажа за Каолин на 16! Трябваше като разумен човек да си продадеш на 20 лв. и да спреш да се притесняваш. Виж го твоя ортак Крум как "разумно" си продаде на 9,40 и си е ок пича!
И да повторим пак че явно някой хора още не са схванали:
КАЧЕСТВОТО Е СКЪПО И ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-СКЪПО, ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВА!
Мдаааа скоро ще се усетиш накъде духа вятъра и 20лв не е лудост а суперлудост. Оттук нататък очаквай голямото зацикляне по таз позиция а КАО ще го търсиш на околло 25лв до декември. Щом и нашите акционерите тука взеха да се съмняват то скоро и маляките ще се усетят, че капитализацията е поне 70 % надценена.....Мен не ме мисли малко , но с много ако ме разбираш....
Баси търсенето има над 20 лв. Направо не мога да повярвам. Добре, че не продадох на 20. Да видим до къде ще ни доведе лудостта.
Никола, ако Монбат на 20 е лудост, не знам какво да кажа за Каолин на 16! Трябваше като разумен човек да си продадеш на 20 лв. и да спреш да се притесняваш. Виж го твоя ортак Крум как "разумно" си продаде на 9,40 и си е ок пича!
И да повторим пак че явно някой хора още не са схванали:
КАЧЕСТВОТО Е СКЪПО И ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-СКЪПО, ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВА!
Има къде къде по-балонести от Монбат, но точно тук на някои им прави впечатление цената на акумулаторчето. Много си е добра цената даже. Даже е народна, за да може повече да се качат на влака.
Коментар