IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фактс, според мен Софикс ще падне под 800. Ти как мислиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
      не разбирам защо обръщате толкова внимание на този лузър
      не разбрахте ли вече че най-добрата тактика срещу троловете в интернет форумите е пълното им игнориране
      престанете да го храните като го удостоявате с коментари
      Борко, нещо нервен ми се струваш? Рано е още... Запази си нервите когато софикс падне под 1500...

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
        не разбирам защо обръщате толкова внимание на този лузър
        не разбрахте ли вече че най-добрата тактика срещу троловете в интернет форумите е пълното им игнориране
        подкрепям.

Коментар

• не разбирам защо обръщате толкова внимание на този лузър

Коментар

• Това беше ироничен коментар на Facts, имитираше оптимистичните писания на някои.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              Първоначално изпратено от profix
              Браво, регистрираме покупка на 5 000 бр. от Елана.
              Само един малоумник може да продава на такава цена!?
              A!? какво стана с теорията за кредитите и банките, и бедствията?

Коментар

• Фактс, започваш да влизаш в час.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                  Браво, регистрираме покупка на 5 000 бр. от Елана.
                  Само един малоумник може да продава на такава цена!?

Коментар

• Браво, регистрираме покупка на 5 000 бр. от Елана.

Коментар

• Не мисля че е в интерес на инвеститорите или пък на акцията въобще да се правят нереалистични очаквания (20 млн. печалба).
                      Мениджмънта на няколко пъти потвърди последната си прогноза - 16,7 млн. и след изнесените днес данни се вижда че тя е съвсем реалистична. Въпреки силно нарастналите месечни приходи от продажби за окт. спрямо септ., печалбата е по-ниска. Явно затова си има основателна причина. Зададох вече въпрос на Даниела по тази тема.
                      Монбат е страхотна компания, развива се чудесно, има голямо бъдеще. Но не го натоварвайте с непосилни очаквания, нищо няма да спечелите от това!

Коментар

• Фактс не епесимист. Той обича да се заяжда и да дразни.
                        Но някак неуспешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar)
                          В интерес на истината такива талисмани като Фактс изискват повече грижи от наша страна. Вярно, че го отгледахме добре, възпитахме го като хората, хранихме го, обличахме го, но все ми се струва, че не му се отблагодаряваме като хората за периодичните му коментарите. Струва ми се, че трябва да го привлечем на постоянна работа.
                          Не намирам в списъка от професии, професия "песимист".

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar)
                            В интерес на истината такива талисмани като Фактс изискват повече грижи от наша страна. Вярно, че го отгледахме добре, възпитахме го като хората, хранихме го, обличахме го, но все ми се струва, че не му се отблагодаряваме като хората за периодичните му коментарите. Струва ми се, че трябва да го привлечем на постоянна работа.
                            такива като него трябва да ги има .. без тях - няма баланс ..

Коментар

• Все още не съм. Малък е фрий-флоута.
                              Да не си се притеснил нещо.

Коментар

• В интерес на истината такива талисмани като Фактс изискват повече грижи от наша страна. Вярно, че го отгледахме добре, възпитахме го като хората, хранихме го, обличахме го, но все ми се струва, че не му се отблагодаряваме като хората за периодичните му коментарите. Струва ми се, че трябва да го привлечем на постоянна работа.

Коментар

Working...
                                X