Фактс, според мен Софикс ще падне под 800. Ти как мислиш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Борисне разбирам защо обръщате толкова внимание на този лузър
не разбрахте ли вече че най-добрата тактика срещу троловете в интернет форумите е пълното им игнориране
престанете да го храните като го удостоявате с коментари
Коментар
-
Не мисля че е в интерес на инвеститорите или пък на акцията въобще да се правят нереалистични очаквания (20 млн. печалба).
Мениджмънта на няколко пъти потвърди последната си прогноза - 16,7 млн. и след изнесените днес данни се вижда че тя е съвсем реалистична. Въпреки силно нарастналите месечни приходи от продажби за окт. спрямо септ., печалбата е по-ниска. Явно затова си има основателна причина. Зададох вече въпрос на Даниела по тази тема.
Монбат е страхотна компания, развива се чудесно, има голямо бъдеще. Но не го натоварвайте с непосилни очаквания, нищо няма да спечелите от това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar)В интерес на истината такива талисмани като Фактс изискват повече грижи от наша страна. Вярно, че го отгледахме добре, възпитахме го като хората, хранихме го, обличахме го, но все ми се струва, че не му се отблагодаряваме като хората за периодичните му коментарите. Струва ми се, че трябва да го привлечем на постоянна работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar)В интерес на истината такива талисмани като Фактс изискват повече грижи от наша страна. Вярно, че го отгледахме добре, възпитахме го като хората, хранихме го, обличахме го, но все ми се струва, че не му се отблагодаряваме като хората за периодичните му коментарите. Струва ми се, че трябва да го привлечем на постоянна работа.
Коментар
-
В интерес на истината такива талисмани като Фактс изискват повече грижи от наша страна. Вярно, че го отгледахме добре, възпитахме го като хората, хранихме го, обличахме го, но все ми се струва, че не му се отблагодаряваме като хората за периодичните му коментарите. Струва ми се, че трябва да го привлечем на постоянна работа.
Коментар
Коментар