IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти пък откъде се излюпи?
    Още ли не са те прибрали.
    Нищо ще почакам.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
      Ха, още един брат на Фактс, VS i Фактс2, тръгнал да пише глупости и да се прави на голям играч.
      Борисчо, объркал си се нещо.
      Пиша там, където имам интереси.
      А дали съм новобранец - питай баба си.
      Господи, слез на земята и си прибери в******е!

Коментар

• Ха, още един брат на Фактс, VS i Фактс2, тръгнал да пише глупости и да се прави на голям играч.
        Борисчо, объркал си се нещо.
        Пиша там, където имам интереси.
        А дали съм новобранец - питай баба си.

Коментар

• това не е манипулиране, това е изхвърляне на новобранец!
          човек който беше писал че според нещо 15 лв. цена за ИХЛБЛ са абсолютен минимум и джафка по абсолютно всички теми не бива да се взима насериозно от форумците!

Коментар

• Ти манипулиран ли се чувстваш!?
            Недей си купува тогава акции на Монбат щом смяташч, че това са манипулации. Всеки си има глава на раменете.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
              Аз пък смятам, че ще си преизпълнят прогнозата.
              15-20 лева над сегашната цена ги чакам доста по-рано.
              Ето такива изкавания заклеймиха и А.Апостолов и В.Папазов-такива като преждедраскача манипулират още по-зелените от него в този форум.

Коментар

• нека и 20 да е
                аз съм ок с 10 а другото ми е бонус
                обичам да се оказвам песимист
                А по отношение на рентабилността - едва ли са свили маржа си предвид последното интервю на А. Бобоков, но и разходите по втория кредит едва ли ще изядат толкова голяма част от печалбата.
                Остава да са се презапасили в Разходи за материали или незавършено производство... но пика в цената на оловото беще през октомври а не през ноември и декември
                http://imoti.start.bg
                http://pravo.start.bg
                [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• То е ясно, че ще я преизпълнят. Въпросът е дали това ще се отрази на акцията пропорционално.

Коментар

• Аз пък смятам, че ще си преизпълнят прогнозата.
                    15-20 лева над сегашната цена ги чакам доста по-рано.

Коментар

• Първоначално изпратено от орка
                      Първоначално изпратено от Батя
                      Не мисля че е в интерес на инвеститорите или пък на акцията въобще да се правят нереалистични очаквания (20 млн. печалба).
                      Мениджмънта на няколко пъти потвърди последната си прогноза - 16,7 млн. и след изнесените днес данни се вижда че тя е съвсем реалистична. Въпреки силно нарастналите месечни приходи от продажби за окт. спрямо септ., печалбата е по-ниска. Явно затова си има основателна причина. Зададох вече въпрос на Даниела по тази тема.
                      Монбат е страхотна компания, развива се чудесно, има голямо бъдеще. Но не го натоварвайте с непосилни очаквания, нищо няма да спечелите от това!
                      и аз предпочитам да съм малко по-черноглед
                      За да изпълнят прогнозата си ще трябва през ноември и част от декември (заради малкото работни дни) да направят над 4 млн лева печалба което ми се струва пресилено.
                      Залагам на нетна печалба около и под 16.5 предвид намаляването на рентабилността на продажбите.

Но понеже за 2008 очаквам 10 лева капиталова печалба плюс 16 стотинки дивидент на акция за мен Монбатя си е ок
                      Е, чак толкова черноглед няма нужда
                      Нека не отиваме в другата крайност. Мисля че без проблем ще си изпълнят прогнозата, а и не можем да говорим за рентабилност само с тези данни с които разполагаме (може този месец да е имало някакъв нетекущ разход или нещо свързано с инвестициите).
                      Колкото за очакваната капиталова печалба за 2008 г., ако говорим за края на годината аз очаквам поне 15-16 лв. над сегашните нива. Ще видим, засега постоянно надхвърлят очакванията ми

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                        Не мисля че е в интерес на инвеститорите или пък на акцията въобще да се правят нереалистични очаквания (20 млн. печалба).
                        Мениджмънта на няколко пъти потвърди последната си прогноза - 16,7 млн. и след изнесените днес данни се вижда че тя е съвсем реалистична. Въпреки силно нарастналите месечни приходи от продажби за окт. спрямо септ., печалбата е по-ниска. Явно затова си има основателна причина. Зададох вече въпрос на Даниела по тази тема.
                        Монбат е страхотна компания, развива се чудесно, има голямо бъдеще. Но не го натоварвайте с непосилни очаквания, нищо няма да спечелите от това!
                        и аз предпочитам да съм малко по-черноглед
                        За да изпълнят прогнозата си ще трябва през ноември и част от декември (заради малкото работни дни) да направят над 4 млн лева печалба което ми се струва пресилено.
                        Залагам на нетна печалба около и под 16.5 предвид намаляването на рентабилността на продажбите.

Но понеже за 2008 очаквам 10 лева капиталова печалба плюс 16 стотинки дивидент на акция за мен Монбатя си е ок
                        http://imoti.start.bg
                        http://pravo.start.bg
                        [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• ...

Коментар

• Фактс, човекът ти предлага къси продажби, ако толкова много си убеден в правотата си - възползвай се

Коментар

• Facts, искам да ти помогна.
                              Ако имаш все пак някакви акции предлагам да ти ги купя по сегашните цени. А после като падне Софикс (нали така твърдиш) ще си ги купиш по-евтино и така ще спечелиш.
                              Съгласен ли си многознайко?

Коментар

• Какви ти 800, още месец-два и вече ще говорим за БФБ-София в минало време:-P

Коментар

Working...
                                X