IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Батя, батюшка, ти беше първия дето написа у форума големия израз - Внимание - Балон ! недей да изневеряваш на почина, бе човек требва да сме последователни, преди време не сме правили компромиси с такива стойности за п/е каквито споменаваш

Коментар

• Балона се надува

Всички деца се хващат за ръце и образуват кръг. Започват да пеят:

Балона се свива, свива, свива
      Балона се свива, свива, свива
      Cccccc

Докато пеят песничката и както са хванати за ръце, се събират в центъра на кръга (балона е изпуснат). След това започват да се отдалечават едно от друго все така хванати за ръце, докато направят кръг и пеят:

Балона се надува,
      надувайте момчета,
      да стане на парчета - пук.

Когато кажат "Пук" всички клякат долу - балона се е спукал. Започва се отначало.

Коментар

• Първоначално изпратено от stiff_bg
        Е добре де.... без да се заяждам искам да попитам тоя момбат златен ли, че така го изкупихте. Аз исках и още да си купя ама още си чакам кредита.... и имам чувството, че вече изпускам влака.
        Пич, вчера пак ви писах с едър шрифт нещо за качеството. Какво още има де се чудиш и да не разбираш!?
        1. Качествен фундамент - рентабилен, проспериращ бизнес, заемащ все по-висок пазарен дял от необятния акумулаторен пазар в Европа!
        2. Качествен мениджмънт - открит и честен с миноритарните акционери, с перфектна визия за развитието на компанията и напипал точния момент да направи високо рентабилни инвестиции в чужбина
        3. "Качесвено" бъдеще - високите цени на оловото предвещават сериозна преизпълнение на заложените в началото на годината от мениджмънта приходи и печалби за 2008-2009 г. Това с оглед на инвестициите в нови рециклиращи мощности, които влизащи в употреба през 2008 г. рязко ще повишат рентабилността и конкурентоспособността на продукцията на Монбат в Западна Европа!

Какво има още да се чудите!? Стотици балони на БФБ се търгуват при съотношения Р/Е над 50-60 и Р/В 8-12. В края на годината Монбат ще има 0,80 лв. печалба на акция и при едно консервативно Р/Е от 35 цената му излиза на 28 лв. Сам прецени заслужава ли тази компания Р/Е 35 при перспективите за развитие на резултатите и за следващите 2-3 г.

*Автора притежава много акции на Монбат и е пристрастен в коментара си
        *изложеното да не се приема като препоръка за покупка или продажба на акции на Монбат АД!

Коментар

• Аз ви казах, че с тези "качвания" и "слизания" позицията е добра за частични "излизания" и "влизания" Днес е добър ден за онези, които са ме чули и разбрали

Коментар

• Според мен има голяма вероятност най късно в края на годината или след отчетите Q4 една KAO-линка да е с по-висока цена от една MONBAT-ка.

Коментар

• Добре, за онези, които смятат, че Монбат си е добре оценена, питам ви: Бихте ли си купили Монбат на 21? а на 22?!

Коментар

• Крумеее .... Крумееее .... някои хора пари изкараха за тези 6 месеца, а ти за 2лв скок ... човек не може устата да ти затвори ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Commentator
                  Чужденците наистина се побъркаха!!!
                  Странно, а западна европа отваря на червено да видим как ще свърши деня.

Коментар

• Не съм сигурен, че са чужденци само.

Коментар

• Чужденците наистина се побъркаха!!!

Коментар

• Е добре де.... без да се заяждам искам да попитам тоя момбат златен ли, че така го изкупихте. Аз исках и още да си купя ама още си чакам кредита.... и имам чувството, че вече изпускам влака.

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
                          Първоначално изпратено от marcy
                          Чесно казано и двете акции са добри ето ви един таргет от мен до нова година за МОНБАТ 30 за KAO 25.
                          Имам и от двете и не е препоръка да си знаете.
                          Това е най-разумния и смислен пост от целия ден в тази тема!
                          Споделям мнението и таргета!
                          Имам и от двете акции по малко.
                          Едно ще ви кажа МОНБАТ няма да го видите на 30лв преди КАО да е там....Монбат е най-големия ликвиден балон, щото има и по-зле ...балони, но не са ликвидни, тук добре че сте ликвидни...

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
                            Чесно казано и двете акции са добри ето ви един таргет от мен до нова година за МОНБАТ 30 за KAO 25.
                            Имам и от двете и не е препоръка да си знаете.
                            Това е най-разумния и смислен пост от целия ден в тази тема!
                            Споделям мнението и таргета!
                            Имам и от двете акции по малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalin
                              Хане,смени си ника на Ханко.Достоен си боец,ама не си на ти със сложнотйите. Каква е разликата между кал и преработено олово?Кротко! Хоризонт,знаеш ли какво е това?
                              По-скоро ти си смени ника ако си толкова за МОНБАТ-ките, КАЛ(ине)..., но явно много малко хора правят разликата между продуктите на КАО и калта, ееееееее ти не си един от тях...

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
                                Абе нали КАО наддигна глава малко от калта ... и крумчо се появи ... беше се скрил ... ама сега "ЕРБАП" го раздава... Изчакай малко Круме пък тогава говори ... да не увисне след некой ден като на стар дедо .... и да охкаш пак някъде самотен ... нас не ни мисли ... ние с Батя и дона сме балъци! Той и дона понапълни от теб на 9,40 ... сега му е много зле - блъска си главата и се "чуди" къв е тоя интерес на 21лв да купуват хората пък хана на 9,40 се разтовари ...
                                Абе нали си знаеш, мнението ми за теб, но ще ти отговоря, това, че КАО било надигнало глава, ами не е щото ако надигне тогава ще се сетите...а що се отнася до другото ти АЗ, там по-добре не пиши, разбра се...

Коментар

Working...
                                X