абе Гейнчо, ти що не отговаряш на въпросите за теб,спекула целиш,а?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
абе Генчо майче манипулациите ти успяха най-после, днес -10%,на някои не му издържаха нервите или пък го направиха нарочно,сега доволен си?
а аз си казвам моето мнение,не го натрапвам като теб с газта и другите глупости по адрес на завода.
все пак аз съм дългосрочен инвеститор и Неохим ми е над 60% от портфейла,има време и за печалби....пък и си харесвам българското,не го плюя като някои хора,щото ако го няма този завод хората ще купуват на още по високи цени тора...
не е препоръка!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
� -
...здравей Нед, оценявам високо усилията ти да ми покажеш неща, които очевидно не само аз не виждам, но това са нещата , които 99% от пазарните участници виждат и си правя изводите въз основа на тези данни...разбира се винаги е хубаво да има непоправими оптимисти по позициите...но границата между непоправим оптимист и манипулатор тук взе някак си да се размива...затова и отвреме навреме си позволявам да пускам някое "некомпетентно" коментарче...
Коментар
� -
здравей,Генчо. ей как се радвам да видя нещо написано от теб,ама влез в час малко поне...
Всичко ще е наред,не се безпокой излишно, даже се притеснявам за елката ти като почнеш пак да смяташ приходи,разходи и т.н. и като ти изпише следващата печалба
стига си с този твой негативизъм, ела и погледни реално нещата.
ти откъде викаш,че си?
виж продажбите,виж производството, питай за подписаните договори за доставка на газ(тах няма как да успееш да ги видиш,поне аз така си мисля) , виж и цената на продукцията дали е скочила добре и после грабвай елката и купувай каквото си намериш за добре
не е препоръка!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
� -
Първоначално изпратено от znae6tiat...,скоро ще се затегнат нещата с отчетите,а и вече няма как да се изписват такива разходи за,подобренията са направени и ще ти заблести печалбата...
не е препоръка!!!
Коментар
� -
о,Гена,мара ба, къде се губиш ?
не бях забелязал че вече си се показал
ти за Бразилия чувал ли си? а за някои други страни от Южна Америка предимно, да не ти обеснявам надълго и нашироко, е там има износ Неохим,Гена,вземи се поослушай малко за продажбите, ти да не мислиш,че Т и М ей така инвестираха случайно в завода с покупка на 34000 на около 76.9(ако не се лъжа,то може да се провери по дати,мисля че беше 11ти Дек 2007) , а за преди да не говорим, абе те хората да не казваш,че ряпа ядат
вземи проучи нещата преди да се изказваш непоготвен както винаги,далече си от града,от това какво става в завода и зяпаш само това което са ти показали от предния отчет,ама скритото не го виждаш нали,няма да се плашиш скоро и то няма как да не блесне,скоро ще се затегнат нещата с отчетите,а и вече няма как да се изписват такива разходи за,подобренията са направени и ще ти заблести печалбата,ама ще гледаме шоуто,де, това горното си е мое лично мнение и никого не ангажирам с него,просто да те "светна" за някои неща дето не ги пише
не е препоръка!!!
Коментар
� -
да Нед така е, но също така да не забравяме,че зимата дотук е перфектна за земеделието и ще има да се купува тор като на поразия през идните месеци, да не говорим за евросубсидиите, както всички виждаме земеделието е сред приоритетите у нас и в ЕС.
След слабата реколта(за земеделците) миналата година заради лошите климатични условия и при факта,че има яко търсене на зърно в световен мащаб,ако така продължава зимата очаквам увеличени продажби,особено в световен мащаб и огромна печалба за завода.
но нека само наблюдаваме сега шоуто,което отдавна започна в,пред и около завода....
не е проръка за нищо,освен за редовен и здравословен секс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от exclusive_nedабе вие забравихте ли,че Неохим няма конкуренция в БГ по отношение на производството,без да намесвам инженеринга и др.., а пък в Русия , където газта е на смешна цена все още не са открили изкуствените торове...а пък в Европата търсят само биопродукти...без изкуствени торове...и така оставаме само ние...яко, яко...
Коментар
� -
абе вие забравихте ли,че Неохим няма конкуренция в БГ по отношение на производството,без да намесвам инженеринга и др..
а пък с износа се представя повече от добре, не може да смогне да произвежда за да задоволи пазара
а някои хора ми говорят глупости,че като имало покачване на газта, нещата не били добре, то покачването никои не го отрича,ама пък ще е на 3 етапа през годината общо ако не се лъжа с по около 7%, а това вече се е отразило на цената на тора,
които иска да види как цената последните месеци на продукцията е скочила, както и навсякъде по света,всеки може да го провери това директно в завода,има много начини,нали
не е препоръка за ценни книжа!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
� -
Първоначално изпратено от XYПървоначално изпратено от emotoDali da napravq sega edna pokupka na Neohim. Malko sum novi4ak...razumno li e v tozi moment da se kupuva.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от emotoDali da napravq sega edna pokupka na Neohim. Malko sum novi4ak...razumno li e v tozi moment da se kupuva.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
� -
ако може да се добави и това за увеличената мощност на завода, новия цех за смесени торове, новата турбогенераторна централа и др.,които могат да се видят на www.neochim.bg
не е препоръка за ценни книжа!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
�
Коментар