If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
съответно и печалбата сега ще скочи, нали не сте си забравили,че завода "бълва" с 30% мощност повече от 2 месеца и че едва успява да насмогне да произвежда за да удовлетвори поръчките само от чужбина,да не говорим от БГ
не е препоръка!!!
за много години и от мен!!!
вече чакам с нетърпение да скочи цената на акцията тук, след толкова много подобрения направени миналата година и успешната година, просто според мен скоро ще гледаме бум тук
не е препоръка или съвет за покупко-продажба на ценни книжа!!!
притежавам акции на дружеството!!!
виж,сега не ми се губи време с теб, да ти обеснявам елементарни неща.
ако искаш продължение на дискусията,ще се радвам да ми отговориш с какво образование си, да знам дали поне си ми на нивото,за да си говорим. Желая на всички Весела Коледа и повече усмивки
p.s.
а ако ми отговориш Генчо,догодина ще продължим дискусията с удоволствие,аз много се кефя,че има и хора като теб, за да се коментират нещата. евала пичове,както се казва
...знаещ като си "знаещ" я кажи ALBHL на колко си продадоха акциите от NEOH...малко така да си защитиш ника...
....защо бе нещо притеснява ли те въпроса ми...аз питам от любопитство...дай малко по-аргументирано да водим дискусията ...какво само заклинания и карикатури пускаш...така няма да убедиш и най-заблудения рибок...
я още един "разбирач"
много станахте бе, не е необходимо да си защитавам ника,той си ме кефи,а когото не го кефи,да се "спасява"
след като ти не отговори дори с какво образование си,помниш ли Гена,кажи де,а,нали си много отворен?
само да ти го припомня,приятельо,нищо друго
манипулации ли,това за теб ли важи,а?
я се виж къде ли не си коментирал спекулативно...
аз ли се излагам или ти, всеки може да провери това,нали, явно по доста теми обичаш да спекулираш,за да намажеш после.
а за отчета не се безпокои,ще е рекорден по продажби, поне с 30 % според мен повече от миналата година като цяло, а за догодина още повече с новата линия и 30% повишена мощност,нова турбогенераторна централа и други екстри, които си ги пише на сайта на дружеството,даже и за продажбите се вижда,че растат от последния отчет...
така,че ще си говорим и с теб много скоро
и тогава ако съм бил прав в мнението си,ЩЕ ЧАКАМ ПУБЛИЧНО ДА СИ ПРИНАЕШ,ЧЕ НЕ СИ БИЛ ПРАВ.
Аайде лек ден ти желая,ОК, и умната
не е препоръка пак на нищо!!!
Коментар
�
ОК
Знаещ, много добре знаеш, че отчета за 2007 няма да е бляскав, стига манипулации
Коментар