IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• всичко ще бъде наред,забравихте ли как бяха продадени над 34000 акции 11 ти (ако не ме лъже паметта)?
    за над 2.6 млн. лв., над 1,28 % от акциите,нали така беше?
    абе то може да се види,ама сега ме мързи.
    а нека някои шарани да продават евтино, защото им трябва може би яко кеш,после да не съжаляват!
    не е препоръка или съвет за нищо, мое мнение!!!
    Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• хей, "profix" къде се изгуби бе човек ?

Коментар

• "a когато слънцето игрее, всички ще сме весели"
        не е препоръка за нищо, освен за повече усмивки

Коментар

• да,Генчо,така е
          Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• ...ех Ned, аз любими акции нямам...аз имам печеливши акции...днес са едни, утре са други...току виж един ден и Неохим си купя...ама няма да е сега...ти явно си друг тип инвеститор... така да се каже инстински...дългосрочен...мен ме интересува кратко-средносрочната перспектива пред едно дружество...а теб явно дългосрочната...,така че и двамата сме прави от нашите си гледни точки...

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho

...то вярно спекулант съм ..
              КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ТИ ОБЕСНЯВАМЕ ГЕНЧО,ТИ САМ СИ ГО КАЗА,ЕВАЛА,АРТИК!!!

Коментар

• ти нещо да не ме съветваш,а?
                ей кефиш ме, стоиш,стоиш и се изцепиш нещо не на място или се бъркам според теб,а?
                седи и гледай шоуто тепърва започва след това "размърдване" с над 34000 акции за над 2.6 млн. лв. купени вчера на тази позиция,нали така беше или пак ще кажеш,че и това не е вярно,а?
                само гледай да не изпуснеш нещо по-важно, докато се мотаеш тук
                аз вече съм инвестирал тук и не ме интересува почти нищо друго
                ами ти след като нямаш сега акции тук,кво се мотаеш само и си губиш времето? кажи си твоята любима позиция,Генчо,кажи да я знаят всички,ЧАКАМ.
                НЕ Е ПРЕПОРЪКА!!!

Коментар

• ...новината Ned отдавна е калкулирана в цената на акцията...от времето когато без видима причина и при влошаващи се финансови резултати на дружеството акцията "отлепи" от 50-те лева около , които дълго време се колебаеше и тръгна нагоре...следващия етап е се нарича "отрезвяване" ...справка KAU

Коментар

• а и нека както каза ти пазара да си реши за цената, инвеститорите и останалите само ще гледаме,нали?

Коментар

• браво,призна си отново!!!

Коментар

• a ти Генчо, ми кажи лично на мен,ако искаш и съобщение ми прати, "видя ли как се купуват над 34000 акции вчера?
                        за над 2.6 млн. лв.? над 1,28 % от всички акции,а защо ли ги купиха,а?"
                        не е препоръка пак!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6tiat
                          генчо каза "аз мога да спечеля ако годишния отчет е добър..."
                          а ти акции имаш ли,ако мога приятелски да попитам?
                          ...е имам ли акции? ...то вярно спекулант съм ...ама всичко си има граници...ще изчакам годишния отчет...ако не се обърне тренда на печалбата ще продължавам да гледам отстрани...

Коментар

• генчо каза "аз мога да спечеля ако годишния отчет е добър..."
                            а ти акции имаш ли,ако мога приятелски да попитам?

Коментар

• ...айде пак почнаха заклинанията...вие(ти) кажете какъв ще е отчета..пък оставете на пазара да реши каква ще е цената

Коментар

• абе ще видим за 104, ама за 95 аз съм почти сигурна поне до 2008!!!
                                лично мнение, ще видим какво ще стане
                                не е препоръка за действия с ценни книжа и акции!!!

Коментар

Working...
                                X