Първоначално изпратено от znae6tiat
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от exclusive_nedами питай ги по телефона
видя ли как се купуват над 34000 акции вчера?
за над 2.6 млн. лв.? "само" над 1,28 % от всички акции,а защо ли ги купиха,а?
ей така да си инвестират нали
не е препоръка!!!
Коментар
-
Генчо,ти да не би да отговори на въпросите?
я кажи първо ти отговора на лесните въпроси дето те питах и аз,и другите по-долу във този форум.
няма какво да кажеш нали?
а това къде аз работя си е моя работа и не е необходимо да го съобщавам на всички, пиши ми лично съобщение като искаш да знаеш.
не казвам,за да не кажат някои хора после нещо...
ти сметна ли с елката колко акции вчера се изкупиха, за каква сума става въпрос и защо според теб се инвестират над 2.6 млн. лв. след като толкова се боиш от газта, що не ги питаш по телефона и на каква цена продават торта и другите екстри като ноу-хау и т.н.
а за турбогенераторната централа сметна ли колко ще вдигне печалбата?
а другите екстри,които ще видиш на www.neochim.bg
не е препоръка отново!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
...аз от инвестицията на CHIM не виждам какво ще спечеля...ще спечелят те ...може би...аз мога да спечеля ако годишния отчет е добър...за да е добър отчета трябва да има печалба, която печалба силно зависи от цената на ГАЗА. ...та ако сте сериозни инвеститори , каквито твърдите ,че сте, би трябвало да сте си направили тези сметки и просто попитах дали знаете КАКВА е ЦЕНАТА на ПРИРОДНИЯ ГАЗ от 01 октомври , която Неохим плаща...е нито един фен ли не знае?... Нед ти не каза ли , че работиш там? Защото така не отговаряте на такива прости въпроси? Пак да кажа...питам съвсем добронамерено...
Коментар
-
ами питай ги по телефона
видя ли как се купуват над 34000 акции вчера?
за над 2.6 млн. лв.? "само" над 1,28 % от всички акции,а защо ли ги купиха,а?
ей така да си инвестират нали
не е препоръка!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
Коментар