IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitegrad
    Първоначално изпратено от XY
    Разбира се , че ще е така! Дори и на 120 лв. , ама да изкара хубав отчет
    ей тва артик най-много ми хареса, че ще има хора и на тази цена като дойде отчета
    пак не е препоръка!!!
    да бе,Профикс,прав си,кво ли се занимавам с проста...
    не стига,че не работи в завода,няма грам вътрешна информация,не знае нищо за продажбите и производството и гледат с ОК само сухите отчети отпреди,щото сега нищо лошо не могат да кажат за завода....не коментриат готините неща като ремонтите в завода и увеличеното производставо, да не говорим,че и цената на продукцията отдавна скочи здраво,нека да проверят и да не говорят поне глупости...
    печалбата този път ще е много добра,щото миналия път парите отидоха за ремонтите и подобренията който продължиха доста дълго време...при това даже Неохим изкара 1,5 млн. пе4алба,при положение,че не бе работил много месеци и бяха вложени толкова милиони за изграждане на всички екстри,които се виждат на www.neochim.bg
    а сега като ба4ка с 30% и има адски голямо търсене на продукцията,повече от произведената,само отвън,смеят да пишат простотии,отчета ще ви шашне момчета,ама тогава вече няма да дрънкате глупсоти по адреса,ама ще млъкнете и ще се наредите на опашката да си купувате на 120 лв.,че и нагоре
    аре бегайте,смешков...,че просто сте жалки!!!
    нито инфо,нито акъл,а дрънкат във форума,като луди...поне нещо да знаеха,ама те,нищо.
    не е препоръка за ценни книжа!!! притежавам много акции и ще продължа да си ги държа докато преценя!!!

Коментар

• Мите, стига бе батка.
      Остави го да си пише к'вото си иска. Има си клавиатура, да си пише.
      Толкова пазари, колкото има в момента и такъв продължителен период на производство (преди ежегодния капитален ремонт) фирмата не е имала никога преди.

Коментар

• Прав е Митето за печалбата, наистина ще е 13 млн, ама с натрупване. 11 през 2005 плюс 2 за 2006 и явно за 2007 ще занулим нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
          Разбира се , че ще е така! Дори и на 120 лв. , ама да изкара хубав отчет
          ей тва артик най-много ми хареса, че ще има хора и на тази цена като дойде отчета
          пак не е препоръка!!!

Коментар

• казах ти вече,че не си допуснал грешка за отчетите ти
            а за другото: то на умните хора не е нужно да им обесняваш нищо.
            ама за теб ще направя изключение: печалба
            ама айде стига съм ти отварял очите с инфото дето го имам,гледай само какъв растеж следва и да не си счупиш елката като смяташ,че тя нещо плюсовете на Неохим не ги смята майче
            просто си говорим,нали
            не е препоръка

Коментар

гейчо, грешен ти е отчета,особено за 2005,поне аз така мисля,я си го провери пак. и гледай следващия ако ти покаже над 13 млн. да не се включиш и ти да си купиш, който си знае,си знае,а които не , пише глупости като теб Генчо този път и ти ще си купиш,сигурен съм
              не е препоръка!!!
              ...не е грешен mitegrad не е...точно така е както е написано за съжаление...13 млн . печалба или загуба имаш впредвид , защото гледам много удобно си пропуснал да уточниш...

Коментар

• a Гена,прав си за отчета,моето момче,ама си научи урока да го четеш целия,да видиш инвестициите и другите неща,които ти подценяваш, а след следващия отчет искам пак да си поговорим на дълго и нашироко,и както ти обеща да го постнеш веднага като излезе, да видят хората какво светло бъдеще предстои,само да не си забравиш пак, виж вече пропусна да съобщиш новината,че Неохим е станал член на Европейската асоциация на торопроизводителите...това случайно ли го пропусна,нали уж всяка хубва новина щеше да постваш,ех много те дразним по този позиция,а,радвам се
                не е препоръка!!!

Коментар

• Генчо,мога ли лично аз да ти продам част от мойте акции на 110 лв след отчета,хем ще си доволен щото после ще спечелиш още,хем и аз ще съм доволен от печалбата...ако искаш де,аз после ще мога и на повече да ги "лъхна" моите

не е препоръка за ценни книжа!!! поддържам интереса на генчо жив към тази позия,щото той ми е любимеца от коментаторите!!!

Коментар

• гейчо, грешен ти е отчета,особено за 2005,поне аз така мисля,я си го провери пак. и гледай следващия ако ти покаже над 13 млн. да не се включиш и ти да си купиш, който си знае,си знае,а които не , пише глупости като теб Генчо този път и ти ще си купиш,сигурен съм
                    не е препоръка!!!

Коментар

• Я да охладиме малко страстите , че гледам човекът пак взе да си вярва и да търси последователи...
                      Първоначално изпратено от GenCho

цитат от междинния доклад за дейността:

КОНСОЛИДИРАНИ ДАННИ:

30.9.2005 - Нетна печалба от дейноста:11 056 хил.лв.
                      30.9.2006 - Нетна печалба от дейноста:2 623 хил.лв.
                      30.9.2007 - Нетна печалба от дейноста:1 527 хил.лв.

Коментар

• като вземеш да бачкаш в Неохим тогава ще си говорим с теб,ама това едва ли ще стане някога.
                        Които има информация има,които няма,само дрънка,схващаш ли цялата гатанка тук
                        не е препоръка!!!

Коментар

• Споко бе, к'во се палите.
                          Заводът си работи и всичко си е о'кей.

Коментар

аз лично съм убеден в перфектния отчет,иначе нямаше Неохим да ми е водеща акция в портфейла и то с най-голяма тежест.
                            за 120 лв. не знам дали ще достигне след отчета,ама и аз мисля,че предстоят рекорди тук поне над 104 лв.,където беше акцията по едно време...пък кой знае може и повече да стане
                            не е препоръка!!!
                            И небето да падне, отчетът ще е хубав , викаш?
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• шоуто тук тепърва предстои,може да станем свидетели на луди покупки тия дни, само вижте само за каква лудница става въпрос в Неохим и около него, всичко произвежда на макс, не може да се смогне да поръчките отвън, така че си направете сами извода...
                              не е препоръка за нищо,освен за повече усмивки и да гледате шоуто тук на борсата!!!

Коментар

• аз лично съм убеден в перфектния отчет,иначе нямаше Неохим да ми е водеща акция в портфейла и то с най-голяма тежест.
                                за 120 лв. не знам дали ще достигне след отчета,ама и аз мисля,че предстоят рекорди тук поне над 104 лв.,където беше акцията по едно време...пък кой знае може и повече да стане
                                не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X