IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от exclusive_ned
    айде иде отчета скоро,акцийте ще скочат до тавана
    нека сега глу...те продават на под 66 лв. , след броени дни до края на месеца ще се тюхкат,че са можели и над 100 лв.,а даже ако е хубав отчета можело и на 120 както каза ОК
    не е препоръка!!!
    остави ги ,"разбирачи" много и затова има и много реване, идват хубави месеци за Неохим, през които наистина ще блеснат подобренията на завода
    препоръка е само за повече усмивки,нищо друго

Коментар

• айде иде отчета скоро,акцийте ще скочат до тавана
      нека сега глу...те продават на под 66 лв. , след броени дни до края на месеца ще се тюхкат,че са можели и над 100 лв.,а даже ако е хубав отчета можело и на 120 както каза ОК
      не е препоръка!!!
      Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Споко бе хора! Нещо сте се побъркали рано, рано.
        Това не е компания за един ден.
        Неохимските акции в момента са много подценени.
        Успех на инвестиралите.

Коментар

• aбе,повече усмивки и си дръж под око акциите,че ни чака излитане на космическа совалка,меко казано,сега и следващите месеци са най-силните за Неохим, при повишено производство с 30% и един куп подобрения,ще има скоро широки усмивки
          не е препоръка и от мен!!!
          Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
            Ами остават по-малко от 2 седмици до отчета. Ако печалбата за 2007 е 13 млн, тогава ще призная,ч е Митеград е доста навътре в нещата. Ако е по-малко - тогава той е обикновен лъжец и манипулатор. Истината ще цъфне скоро!!!
            ...и аз и аз...и то с големи червени букви...

Коментар

• Първоначално изпратено от mitegrad
              ... и гледай следващия ако ти покаже над 13 млн. да не се включиш и ти да си купиш, който си знае,си знае,а които не , пише глупости като теб Генчо този път и ти ще си купиш,сигурен съм
              не е препоръка!!!
              ами и аз съм сигурен,че печалбата ще си я бива,ама нямам инфо по въпроса и не знам нищо конкретно,само гледам какво става с продажбите и производството...ще блеснат нещата скоро
              не е препоръка!!!

Коментар

• Ами остават по-малко от 2 седмици до отчета. Ако печалбата за 2007 е 13 млн, тогава ще призная,ч е Митеград е доста навътре в нещата. Ако е по-малко - тогава той е обикновен лъжец и манипулатор. Истината ще цъфне скоро!!!

Коментар

• вчерашното +3,08% ми хареса дано и днес да е така
                  не е препоръка!!!

Коментар

• ще ми се пръсне смешката днес като ви гледам как си пишете влюбено
                    бравос,амигос

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho
                      Първоначално изпратено от mitegrad
                      ...печалбата този път ще е много добра,щото миналия път парите отидоха за ремонтите и подобренията ...!

mitegrad да те попитам : наистина ли заставаш изцяло зад мнението си в цитата?
                      ами тъп съм... затова те питам пак дали заставаш изцяло зад мнението си в цитата?

Коментар

• виж,кво,генчо,ти "тъп" ли си или се правиш на такъв? стига си писал неща от мое име,и недей да обощаваш чужди мнения, не ти е работа това,разбрали ме!!! гледай си спекулациите и не ми се бъркай в работата.
                        ,аз с говед...не се занимавам,ако искаш да ти кажа нещо точно и конкретно и да си "поговорим" ела до Димитровград,да ти покажа едни неща след работа,като например как се играе футбол и се шутира,много съм добър в това
                        заповядай!!! ще те черпя безплатно,щото ме кефиш!!!

Коментар

...печалбата този път ще е много добра,щото миналия път парите отидоха за ремонтите и подобренията ...!

mitegrad да те попитам : наистина ли заставаш изцяло зад мнението си в цитата?

Коментар

• търпение му е майката,и бащата,стига сте се карали из този форум,що не си пращате лични съобщения.
                            Много разборачи и тук,много чудо
                            стойте кротки и си гледайте акциите,само това ще ви посъветвам!!!

Коментар

• И това от основна дейност ли?
                              Всъщност може и да е повече, но за 2008 г.

Коментар

казах ти вече,че не си допуснал грешка за отчетите ти
                                а за другото: то на умните хора не е нужно да им обесняваш нищо.
                                ама за теб ще направя изключение: печалба
                                ама айде стига съм ти отварял очите с инфото дето го имам,гледай само какъв растеж следва и да не си счупиш елката като смяташ,че тя нещо плюсовете на Неохим не ги смята майче
                                просто си говорим,нали
                                не е препоръка
                                ...та да обобщим:

MITEGRAD КАЗВА , ЧЕ ПЕЧАЛБАТА НА НЕОХИМ за 2007 ГОДИНА ЩЕ Е 13 МИЛИОНА ЛЕВА.

Коментар

Working...
                                X